hsg si histeroscopie

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

felicia, . Cred ca ar fi o varianta buna dr. Codreanau, am auzit despre ea numai lucruri bune. Marinescu stiu ca este foarte ocupat si parca nu vreau un stres in plus pt mine sa stau sa alerg dupa el. Pt mine conteaza sa fac histeroscopia sa stiu ca incubatorul meu este in regula, la ce dr o sa nimeresc o sa vad atunci cand ma voi duce sa fac programarea. Dintre dr. care fac la Giulesti operatiune toti sunt buni, asa ca nu conteaza pe mana cui o sa incap, numai sa lucreze cu atentie dar asta tine si de mine sa fiu draguta, cred. Voi stiti care sunt preturile pt asa ceva la Giulesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA72 spune:

Va rog mult, cele care deja ati facut hsg-ul, la cat timp de tratament v-a pus medicul sa faceti aceasta analiza? Eu fac stimulare de 3 luni si a zis ca luna viitoare(asta daca intre timp nu raman, ceea ce va doresc la toate) tre sa-mi faca hsg.
Va multumesc mult, A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ada eu inainte de hsg nu am facut niciun tratament si am ramas in aceasi luna

anca 7+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA72 spune:

Multumesc de raspuns. Mi-e frica de interventia asta.Poate face si mult rau pe langa binele evident pt parte din cele "tratate" si am dubii, nu as vrea sa o fac prea devreme atata timp cat spermograma sotului este ok, eu raspund la tratament...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ada eu am suportat f bine interventia,durerea este suportabila si de scurta durata(la mine a durat max 10 minute) si este o durere ca la CM.Vezi ca se face in Z7 sau 8 .Iti tin pumnii si astept vesti.

anca 7+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA72 spune:

Anca, daca la tine erau permeabile, da, durerea este suportabila, insa daca exista probleme am inteles ca-i nasol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eu am trompa stanga infundata si acum ,iar de pe dreapta a sarit un dop in momentul in care a introdus substanta de contrast,deci nu stateam f bine.

anca 7+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

MRL dupa cum iti spusesem si la FIV am avut musafiri si nu am mai intrat decit acum pe DC,dar ma bucur ca Felicia ti-a spus cite ceva de histeroscopia mea.Deci eu am facut-o in zi 5 de la CM,initial ma dusesem pt un echo caci eram suspecta de fibrom.Eu m-am dus la Cocei ca eram programata si nu mai era acolo,asa am ajuns la Dr Codreanu care este o tipa excelenta mi-a facut echo si a zis ca ea nu vede nimic.A fost foarte amabila si mi-a zis sa astept poate are Marinescu o fereastra si ma poate vedea,ea a alergat dupa el si la adus sa ma vada.Asa ca el a hotarit o histeroscopie pe loc,el asistidu-o pe Codreanu si spunind ca tare-i bine doar sa privesti cum alti muncesteAu fost foarte amabilii amindoi si m-am trezit rezolvata si cu traba asta gata sa pornesc si eu in marea aventura a FIV-ului.Nu stiu nimic de anticonceptionale ca eu nu am luat,deasemenea Moisa si Cocei eu stiu ca nu fac Histeroscopie.Daca mai ai si alte nelamuriri da-mi un mail ca il vad mai repede,pe DC cu musafirii nu intru desBAFTA MULTA
FELICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juliada spune:


salut fetele

Ma bucur sa aud de dr Codreanu numai de bine,
M-am dus sa ma programez la giulesti,asistenta ma intrerbat la cine vreau,am spus cine e mai liber, si m-a programat la dr Codreanu, deci e mai libera,si eu vreau pe cineva mai liber si abia astept sa ma duc, sunt programata pe 18 aprilie

aurel_cris poate ne vedem prin spital...:)
va doresc sanatate si tot ce va doriti
mai vb


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluandra spune:

am revenit si eu dupa ce am mai citit parerile voatre; ma intreba cineva daca eu sigur am facut histeroscopie si nu cumva a fost histerosalpingografie; ei bine sigur a fost histeroscopie care dupa cum v-am mai scris pe mine m-a durut destul de rau si mie nu mi s-a facut nici un fel de anestezie; iar dupa ce am terminat m-a durut tare umarul stang dupa un timp a inceput si dreptul deci eu cred ca mi-a bagat si o substanta ceva nu stiu sigur dar era un furtunel; eu am facut la giulesti cu dr. albu despre care am auzit multe lucruri bune dar are o buba: nu comunica prea mult; mi-ar place sa vorbeasca mai mult cu pacientele dar vorbeste tare greu...oricum urmeaza sa ma programez pentru hsg dar cred ca debia prin mai o sa o fac; pana atunci sper sa nu mai fie nevoie cine stie?

Mergi la inceput