* Ghiocei de martie - aprilie 2006 * (21)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Nshiro, Kim, multumim pentru ca ati vazut pozele cu copil si animale -cam vechi toate, e drept, ca eu nu stiu sa le fac de la 5M la mai putin si sa sterg metadata, asa ca stau la mila hazbandului.Nshiro, faptul ca mama ta a slabit 20de kg m-a mobilizat: vreau si eu! Problema mea este ca nu am inteles cu ce regim a slabit: cu Scarsdale sau cu Monti? Tu ai incercat Monti si mama Scarsdale? Am inteles bine?DianaD & Alexandru(12 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Simona_toma si Roxivan se pare ca v-ati distrat la intalnirea de mamici si bebici. V-am admirat pozele care de care mai frumoase. Chiar ca "ce mica-i lumea..."
Andreea si Maria face caca des, de fiecare data dupa ce papa sau chiar in timpul mesei. Chiar voiam sa va intreb de cate ori pe zi fac kk bebeii vostri. Nici Maria nu prea e fan banana (aici imi seamna mie)
Ema mesi pt raspun. Cred ca o sa incerc si eu deji Maria cam faca kk moale.
Irina la numele de familie ma refeream. Cat despre datul din cap Maria nu face asa dar in schimb cand invata cate ceva nou repeta la nesfarsit faza... poate asta o fi si la Andrei....
Claudia_d spor la sofat. Sa fie intr-un ceas bun! Ai iesit din casa cu dreptul?
Mari eu nu folosesc perna iar de adormit, cu suzeta in gura, ma intind langa ea si ii tin mana pe ochi.
Delia bafta la botez. Sa ne spui cum a fost si sa vii cu poze.
Poli lasa ai sa vezi ca totul se va terminas cu bine. Mult succes si sa veniti reparati!
Olgutta ce ochi frumosi are si ce finuta e Mihaela. Si seamana cu tine. Pozele de la 4 luni sunt superbe.
Kim i-am raspuns si lu Mari, Maria mea adoarme cu suzeta, se foieste si ea si transpira ce-i drept, mai face figuri pana isi gaseste locul, dar adoarme pana la urma.

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput

Dianad aia spun ca Scarsdale e o varianta a lui Monti, cu meniul gata stabilit pe doua saptamani. La Monti cred ca stii iti faci meniul singur. Mama a tinut Scarsdale iar eu Monti, adica evitam alimentele de care spune acolo sa te feresti in rest mancam dupa ureche. Nu am slabit spectaculos dar ma declar multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Pup fetele
Andreea distractie placuta la munte Ti-am trimis un PM.

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Fetele, noi am iesit azi la zapada. Va pun nishte poze.
cu matusica
cu mami mea
cat pe ce sa ma bulgareasca
si asta, ca sa sfidam frigul si ninsoarea
la baita

Weekend placut

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Micaalsa ce zapada la voi! Si ce frumos sta Iulia ta la baita... Cu zgatia mea nu mai am nici o sansa sa- fac baie in cadita. ori in scaunel la dus ori in cada mare cu mine...

Fetele azi Maria a mancat 3 sarmale, branza de vaci cu mamaliguta(fara sare) si placinta cu mere! I-au placut la nebunie. I-a facut mama special pentru ea din piept de pui, morcov si ceapa, putin suc de rosii, fara sare si fara acritura, iar placinta cu mere fara zahar iar in loc de ulei a pus unt.

Uitati aici niste poze cu noi de luna trecuta:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nshiro2003/album?.dir=/c639scd&urlhint=actn,ren%3as,28%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

SIMONA_TOMA!SA AI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME SI DE MULTA MULTA SANATATE!!

Olgutta am vazut pozele.Aveti o bombonica!! Si asa iti seamana!

Kim al meu cand ii e somn incepe sa maraie sau isi ia ursuletul si si-l trage peste ochi.Ma mai uit si la ochii lui si daca ii vad asa ca i se inchid il iau si-l duc in patut cu urs cu tot.Eu nu l-am invatat in brate.De mic i-am dat ursu si l-am lasat in patut pana adormea singurel. El doarme de obicei cam dupa 2-3 ore dupa fiecare masa.

Simona_Toma,Roxivan ce mai distractie pe capul vostru la intalnire!!Super pozele!

micaalsa am vizionat si pozele voastre in zapada.Capsunica lui mama ca numai ochisorii i se vedeau! Sa nu mai zic ce fatzuca dulce are cand e in vanita!

nshiro am vazut si pozicile voastre.Mama ce mai tavita are Mariuca ta!! Parca e la restaurant!
Al meu face kk cam de 4-5 ori pe zi in cazul in care papa tot.Banana nu prea ii place nici lui...asta din cate am obs.eu.
Tu faci baie cu Maria in vana?Noi cand am fost in spital cu infectia urinara printre altele m-a intrebat daca fac baie impreuna cu copilul.Mi s-a zis ca nu e recomandabil sa facem baie cu piticii pt ca no avem unele bacterii/microbi pe care copilashii i-ar putea lua imediat.Te rog sa nu te superi pe mine ca am indraznit sa-ti asta.

Noi plecam la noapte.Cu Dzeu inainte!
Nu va spun ce-am patit azi dimineata!L-am lasat pe Nick cu sotul pe pat.si i-am zis ai grija de el ca ma duc pana la toaleta.M intorc repede.Si cand ma spalam pe maine aud un buuuf si apoi planset.Cazuse copilul din pat.Pe sot il luase somnul ca a lucart noaptea si nu si-a dat seama.Nu i-a curs sange dar cred ca s-a speriat f tare .I-am pus gheata,compresa cu apa rece.Chestia e ca nici nu stiu exact unde s-a lovit.Noroc ca am covor pe jos si patul nu e prea inalt.Dar totusi...spersa nu ramana cu urmari.Nu va spun ce stare avem amandoi...si numai 1 dta l-am lasat pe pat...cine s-a gandit ca in 5 minute se poate intampla asa ceva....
Ma duc sa pregatesc hainele pt maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

irina - ... stai linistita ... nu e nimic in nergula cu copilul, noi, din cauza asta ne-am dus la doctor cu Maia, ca ne-am speriat sa nu fie cumva de la ... "retard" ... ii ziceam sotului ca parca e de la casa de copii, numai aia se leagana asa ... dadea din cap asa cum zici tu, a "NU" si radea ...
Doctorita a zis sa stam linistiti, ca nu e nimic in neregula cu copilul, ca este un soi de leganat si ca ar fi bine sa incercam sa-i distragem atentia cand face asta cu o jucarie. Riscul e ca "leganatul" asta sa devina obisnuinta si sa faca asta si cand mai creste, dar nu e nimic periculos. Asa ca stai linistita, nu e de la cazatura, nu e nici boala, e un moft mic, se mai alinta si ei ...

Fetelor, nu am timp acum, suntem grabiti ca mergem la nasi, dar maine dimineata sper sa "vorbim" mai multe. Va pupam cu drag.

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Salutare dragutelor!

Multumim mult pentru aprecieri!

Adar, felicitari pentru dintisorul Maiei! Cred ca am ramas singurii de pe aici fara dintisori.

Poli, nu-ti mai fa atatea griji, o sa vezi ca totul o sa fie ok. Faza pe care ai patit-o tu cu Nikolas si tati am patit-o eu cu ai mei, numai ca tati al nostru era prea preocupat de citit stirile sportive pe net. Darius a cazut pe parchet pe spate si a avut o vanataie la cap cateva ore care apoi a disparut.

Irina, de faza cu clatinatul capului nu stiu ce sa zic, mai bine consulta un medic (asa ca sa fii impacata). Eu cred (vorba lu Adar) ca asa se alinta el, mai nou.

Mari, eu nu i-am pus lui Darius pernita deloc. Dupa 1 an vreau sa-l invat.In legatuta cu adormitul de vreo 2 luni stam cam prost la capitolul asta. Daca inainte adormea singur cand il puneam in patut, acum adoarme in brate la noi plimbandu-ne prin camera, leganat in patut si fff rar dupa baita in timpul mesei. Ziua doarme cate 2-3 ore.

Delia, distractie placuta la botez!

Kim, ziua Darius adoarme cand plecam afara cu caruciorul sau tinut in brate.

Nshiro, ce meniu pentru bebe Maria! Si i-au placut sarmalutele si mamaliguta?

Noi azi am fostla Manastirea Bistrita si l-am trecut pe Darius pe sub moastele Sf. Grigorie.

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Catrinel unde esti?? Sper ca te simti mai bine?

Noe cum a fost la ziua ta??? V-ati trezit deja?

Micalsa parca nu-mi vine sa cred cita ninsoare si ce peisaj de iarna super aveti in gradina!Ce bine ii sta Iuliei in rosu!

Rocsanasi eu care credeam ca Japoneza e moarte de om!Noi de cind am inceput cu mancarea solida(diversificarea)Markus face caca mai des.De vreo 3-4 ori pe zi,pe cind in primele luni doar 1 data pe zi cind era numai pe formula.

Polixeni bafta multa maine si sa va intoarceti numai cu vesti bune!Bravo pentru ridicatul in pozitia "bipeda"!

Delia sa nu te stresezi cu botezul ca sigur va fi bine! Sa va bucurati de o petrecere frumoasa! Va doresc numai momente frumoase la toti 3!

Alinalex chiar ca nu ma asteptam sa aveti asa de frig in zona aia, desi e nordul tarii...La noi a fost ceva zapada si chiar lapovita,acum s-a lasat cu ploaie,dar in sudul Suediei e ceva mai placut decit la Stockholm...Avem doar 4 grade ziua si noaptea a fost -2C, deci nu stam prea rau...deocamdata.

Simona_Toma si Roxi vai ce mamici tinere si slabute sunteti voi doua!!Baieteii arata super impreuna!

Olgutza, Ameluta ce bine ca ne mai scrieti.Mari au mai crescut bebelusii vostri!

Mari78 felicitari pentru ochisorii care tot albastri au ramas! Vad ca si la noi e la fel.Eu la bebei nu le-am pus niciodata pernuta.Stiu ca i-ar place dar cica nu e bine pentru coloana vertebrala la virsta asta.De adormit,doarme daca il mangai usor pe cap sau pe spate in patutul lui, dar la virsta asta foarte rar mai adoarme imediat dupa ce maninca.Daca mi se pare ca e obosit si scinceste de somn dar nu poate sa se linisteasca si sa adoarma, tag perdelutele(sunt albastru inchis)si il mangai usor cum am scris mai sus.Nu intotdeauna da rezultate, dar in general avem "succes"...

Kim ca sa te convingi cit de mult doarme printesa Alicia poti nota 2-3 zile intr-un carnetel mereu orele ei de somn si asa iti vei da seama mai bine.Eu faceam asa ceva la primul bebe care nu lua in greutate ca lumea si mereu notam ce minca, cit,cind,etc.

Irina71 sa nu te ingrijorezi de capusorul lui Andrei voinicelul.Ti-am scris si la "Parintii raspuns" ca ai mei toti 3 au avut niste perioade cind invatasera sa faca asemenea "figuri".

Mariana 23+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput