* Ghiocei de martie - aprilie 2006 * (21)
Raspunsuri - Pagina 28
mariana_1976 spune:
LA MULTI ANI SIMONA, MULTA SANATATE, BUCURII SI IMPLINIRI ALATURI DE FAMILIE!!

Mariana
23+
mama de Monica, Matei si Markus
roxivan spune:
Nshiro, v-am vazut pozele. E tare cea cu coronita.
Micalasa, va invidiez ca aveti zapada! Vrem si noi!
Catrinel, cum te mai simti?
Mihaser, cum a fost la nunta?
Si nu in ultimul rand 

SIMONA, SA AI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME!

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
dea0277 spune:
Kim, multumesc de complimente ... cred ca ne prieste in romania, mia cel putin a crescut enorm de cind am venit aici ... la 9 luni are 9 kg jumate, nascuta, stiti si voi la 1700.
Irina71, merci ... Chiar diseara mergem la tomis sus la copilasi cu inca o prietena de a mea ... unde lucrezi in tomis?
Mia da din cap de zici ca este un copil handicapat, dar de obicei face cind este foarte obosita si ii este somn. Eu am intrebat pediatra dar nu mi-a zis ca este ceva in neregula. Da intr-o parte si in alta ... acum mai rar, dar facea des inainte.
Andreea Georgiana, este sentimentul acela, cind ti se duce inima in stomac si acolo ramine o perioada de timp ... naspa, sper sa nu se mai intimple.
Mariana_1976, merci ... nici mie nu prea imi vine a crede ...
Mari78, merci, eu i-am facut acum si felicitare de creciun, am imbrcat-o intr-o rochita rosie si i-am facut pe comp o caciulita si un background, a iesit bine, dar trebuie sa fac citeva variante ... daca vreti sa o vedeti, imi spuneti si o pun pe net.
Nshiro, merci, noi ne-am acomodat foarte bine in ro si nu m-as mai intoarce in canada decit in caz extrem. Mirel a inceput sa isi caute de munca si eu, dar numai de acasa, ma tot uit dupa ceva de traduceri, colaborari cu edituri, sa vedem ce o iesi, imi este dor de ai mei si de prieteni, dar in rest, nu, nu imi lipseste.
Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/dea0277/albums/
simona_toma spune:
Multumesc mult pentru urari, dragele mele prietene.Uite, chiar sunt impresionata, crescu inima in mine cand vazui cat de frumos imi urarati.Va pup pe toate

Azi am fost cu sotu in plimbare pana la Voineasa, numai noi 2, fara bebe, fara nimeni altcineva.A fost super, exact ce-mi doream, cateva ore de liniste si de tandreturi cu iubitul meu.Si am venit repejor acasa ca ni se facuse dor de Edutu si oricum, el trebuia sa plece la serviciu.Tare frumos a fost azi.
Oare Catrinuta nu a iesit din spital?O sa o sun dimineata sa vedem ce face.Joi am vorbit eu cu ea si-i era teama ca or sa o tina in spital si in w-e.Sper ca e bine Atomica noastra 
Roxi, vb la telefon, oricum maine va asteptam 
Poli, fii optimista.Sa veniti cu vesti bune
Nu te speria din cauza cazaturii, probabil nu a patit nimic, daca nu i-ai gasit vreo vanataie sau cucui.Asa ni s-a intamplat si noua si o sa ni se mai intample, cu siguranta:intr-o fractiune de secunda.
Dar Noe pe unde umbla?Nu ne-a mai scris cam de multicel.Si nu ne-a povestit cum si-a petrecut ziua.Rusinica, Noe!!!
Anamaria, ce frumoase sunteti, si tu si Iulia!Si noi vrem zapada, dar nu mai vine.Si cand o veni o sa vrem soare, ca asa suntem noi, suciti!
Sa aveti o seara cat mai placuta si mai linistita
ANDREEA GEORGIANA spune:

SIMONA!SA AI PARTE DE O VIATA ASA CUM ITI DORESTI!
Revin.Pleaca tati si Thea tre' sa pape.
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Catrinel_17 spune:
MARI; KIM; CIUF; POLI; NSHIRO, ALINAALEX, MARIANA, ROXI,
, ma simt bine, ufff.. dar a fost cam naspa. Am mancat ceva aiurea la un popas pe autostrada. Ghinion!
In rest, suntem OK, multumesc ca ati intrebat de noi!
ma bucur ca acuma am net, ca nici pe ala nu l-am avut zilele astea! Oana e bine, se joaca, doarme, se agita, mai plange (suspectez coltzii de sus…). E ceva mai frig la noi, dar macar nu ploua, si nici nu ninge! Voi cu ce imbracati bebeii acuma? Eu am pt oana o salopetac lunga intreaga cu pantaloni si jacheta, am si jachetica groasa, am sacul de la carucior, dar parca nu as baga-o in salopeta lunga in sacul de la carucior (asa vrea bunicul s-o scot, sa fie sigur ca nu raceste) – pai ce fac a -4 grade si mai jos dupa aia???
CLAUDIA, si eu am absoluta incredere in Chamomilla, si folosesc, dar D1.
MARI, oana adoarne sngura in patutz… si ziua. Dupamasa se joaca ce se joaca, si cand simt ca ii e somn, o pun in patutz. Mai protesteaza ea, dar adoarme… seara adoarme mult mai usor, de multe ori o pun in pat, ii dau ceiutzul, pun melodia, mai vorbim, o pup, sting lumina si plec. Gata. Dar zilele astea a fost mai cu cantec. Perna nu folosesc. Aici nu se recomanda pana la un an. Si nici n-ar sta pe ea.
POLI, multa sanatate si fii linistita. Totul o sa fie OK. E important sa nu simta bebe prea tare ca esti agitata si tu…. Pupici!!!!
KIM, carnea e importanta, da. Cu cat mai rosie, cu atat mai mult fier. Oana doarma dupa fiecare masa cam jumate de ora, iar dupa pranz si o ora jumate.
ROXI si SIMONA, cei doi sunt exttraordinari!! Tare misto pozele!
MICAALSA, ce nameeeeti!
NSHIRO, cum ati facut sarmalele, mai? Cu varza, chiar? Da’ Maria mesteca? Wow!
Io nu fumez de obicei… dar nargileaua a fost misto, ceva cu aroma de mere.
IRINA, io nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi. Du-te la medic, poate ar fi bine, ca sa stai linistita. Dar parerea mea e ca facea asa si daca nu cadea din pat, cred ca e un gest pe care il “exerseaza”…
ANDREEA, cum va mai distrati? Ati iesit pe afara? Sper sa iti pot trimite un PM in seara asta! multi multi 
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
doublemom spune:
Saluti fetele!
First: Noe, La multi ani! cu toata intarzierea trebuie sa iti urez!!
Sper ca te-ai distrat bine!!
nshiro sper ca nu ai pus rosia cruda! Eu o tai in patru, ii scot samburii si o fierb impreuna cu cartoful sau orezul cu care le dau carnita. La final ii scot pielita si o dau la blender cu restul. Pupici Mariei si sper ca nu a durut-o burtica mult. 
Intotdeauna mi-am dorit sa vizitez Japonia si sper sa ajung cat de curand si pe acolo(astept idei despre locuri in care merita sa mergem
).
kim incearca sa combini carnita cu piure dintr-o singura leguma, cartof sau dovlecel, la inceput. Fetele mele au acceptat-o cu dovlecel si abia mai tarziu au primit si cartoful.
Simona_toma si Roxivan super bebei la intalnire!!!
olgutta tare frumusica e Mihaela!
Pup!
Miha
mamica cu doua fetite
Maia si Stefana (16.02.2006)
ANDREEA GEORGIANA spune:
Irina,sunt de parere sa mergi cu Andreiutul la un medic,chiar daca nu are nimic.Pt. linistea ta sufleteasca.Pupam eventualul cucui(pan' se-nsoara,trece!)
Mari,Thea doarme fara perna si nu are nevoie de ,,artificii,, pt. a-l aduce pe mos Ene.Pur si simplu facem baita,masaj,luam picaturici,papam si aterizam in patic,unde,dupa Inger Ingerasul meu,adormim.Asta in noptile ideale,adica din ce in ce mai des.
Delia,sper ca Rudy a fost la inaltime in cea mai importanta zi din viata lui.Si...asteptam poze!
Olgutta,Mihaela este tare dulcica si zambareata.
Adar,incerc sa gasesc o solutie sa-ti trimit exercitiile de gym ale Theei.
Catrinel,eu o imbrac pe Thea cu body+sosete+ciorapi lungi+costumas intreg gros+salopetica de fas+caciulita subtire+caciulita groasa.Abia asa ajunge si biata mea gazulita la...10 kile.Si imi rupe mainile.Fular nu-i pun ca sa nu il ude si sa i se faca frig,in schimb,sta cu suzi pt. a nu fi tentata sa respire pe gura.
fetele
Doublemom,vreau si eu sa-ti vad gogoselele!Pliiiiiiz!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Qamar spune:
buona sera, fetilii!!!!
VA MULTUMESC ENORM PENTRU URARILE SI TOATE CELE DE ZIUA MEA, nici nu aveti idee cat de bine m-am simtit sa citesc ca va ganditi la mine, asta in conditiile in care joi am fost singura cu Bia acasa, de la 8 dim pana la 7 seara, timp in care Bia a marait aproape nonstop din cauza de dinti, si vroia numai in brate....
La multi ani si sarbatoritilor de zilele astea si multa iubire langa cei dragi!
pentru ca abia am scapat de soacra si abia mi s-a culcat Bia, ar cam trebui sa ma retrag; am citit tot din ultimele zile, insa cum azi sarbatorim 1 an de la nunta
il voi onora si pe dl sot cu mirobolanta mea prezenta!promit sa scriu cat mai curand!
aaaaaaa, am vorbit cu Catrinutza si, din pacate, sunt inca in spital fetele...Mariuca e binisor, tot atomica, dar mai trebuia sa stea sub supraveghere pana maine (sa speram!),...Nu prea e roza situatia acolo, am inteles de la Traian ca nu au avut caldura noaptea...iar Catrinutza zicea ca nici mancarea nu e de 5 stele...Mai bine zis, glucoza cu orice...Eu sper sa isi revina Atomica la maxim si sa ne revedem atat virtual, cat si fatza in fatza!
ma duc la sarbatorit, aud ceva ROh curgand in pahare!
Pupez la maxim!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam