* Ghiocei de martie - aprilie 2006 * (21)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Poli, ce bine ca Nick e ok acum. Multa sanatatate in continuare, sa terminati repede cu medicamentele ! Pai daca s-a ridicat in genunchi, imediat o sa ajunga in picioare, asa a facut si Teo si acum, se agata de tot ce poate ca sa se ridice in picioare.Cat despre doctor, ce sa zic...nu-mi vine sa cred ca a putut sa-ti spuna ca nu castiga nimic daca vorbiti la telefon...pai eu mai mult am sunat-o pe pediatra noastra decat am chemat-o acasa (unde-i dau suficient, dar nu ca ar cere ea, nu e cea de la stat).
Roxi si Simona, am vazut pozele de la intalnire, tare scumpi sunt Edutu si Darius. Imi place poza in care stau ei doi singuri in fundulet.
Andreea, chiar, WOW, 2 castronele ! Pai mananca super acum Thea, Teodora n-a mancat niciodata 2 castronele de mancare. Si Tzutzu meu faca kk des, cam de 4, uneori chiar si de 5 ori pe zi, dar e ok. Sa va odihniti la Brasov si sa dormiti toata noaptea (stii tu la cine ma refer)
Irina, felicitari pentru voinicelul de 10 kg ! Cifra rotunda ! E chiar si foate inalt, barbat in toata regula !
Delia, am vazut pozele cu Rudy de Halloween. Un scump, ca de obicei ! Face el ce face si tot printre fete, acum printese
Catrinel, cum te mai simti ?
Pispi, tu pe unde esti? Ati gasit apartament? Te asteptam.
Cat, mai treci pe la noi si mai spune-ne ce faci tu, ce mai fac fetele. Asa rau imi pare ca in august nu ne-am vazut, poate veniti de sarbatori din nou.

Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Ada, multumesc pentru link. Si felicitari ! pentru dintisor. La mai multi ! Adica asa

nshiro, cum adica avem acelasi nume ? Ca io bagam mana-n foc ca te cheama Rocsana.

Roxi si Simona, ce misto ca va intalnirati pana la urma ! Eu si Deea mai asteptam, ca e Mia bolnavioara. Super pozele de la intalnire !

Mai fetelor, am o problema cu Andrei. Ieri a cazut din carut, era in hol si eu in bucatarie. Deodata aud "buf" si cand ma duc, el era pe spate, pe gresie, dar tinea capul sus. Nu stiu daca s-a lovit la cap sau nu. A plans un pic, l-am luat in brate si s-a linistit in 10 minute, pe urma a papat un castronel cu mar si banana.
Dar chestia e ca tot de ieri ... clatina din cap. A "nu". Face de vreo 5-6 ori asa, in reprize de 4-5 ori pe zi, si eu nu m-as ingrijora, dar sotul meu zice ca nu e in regula, ca precis a patit ceva la cap de la cazatura. Ai vostri bebei clatina asa din cap ? Va rog, raspundeti-mi, caci nu mai stiu ce sa cred, mai am putin si ma ingrijorez si eu.

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_d spune:

Scriu cu bebe in brate.Noi in week-end nu prea stam acasa,iar lucrul asta il scoate din ritm si ca urmare nu prea ne putem intelege cu el pana la culcare.
Am intrat doar sa va atentionez ca maine intru in premiera in trafic singura cu masina intre orele 11-12.Inchideti-va in casa si anuntati-va si vecinii.Poate ma intalnesc cu Noe pe traseu.
Stiti ce face maine Claudia soferita? Sofereste.

Claudia Gabriela
POZE

Mergi la inceput

Irina, nu stiu ce sa-ti spun, cred ca cel mai bine ar fi sa intrebi pediatrul,sa-l duci sa-l vada, stie el ce sa controleze, asta ca sa stai linistita.Nu cred sa fi patit ceva, dar e mai bine sa-l vada, eu asa as face. Pupici

Mergi la inceput

Am si eu doua intrebari :

1. Voi folositi pernuta la bebelusi? Eu nu am folosit pana acum...
2. Cum ii adormiti pe pitici? Teodora adoarme numai la san si e o problema, mai ales ca parca nu mai am asa mult laptic, chiar ma gandesc ca nu primeste suficient lapte (sigur nu "trage" 400-600 ml/zi asa cum ar fi necesar la varsta ei). Adorm dupa bibele de laptic? Dar ziua ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

MAINE avem botezul....si tremur ca o frunza.Da doamne sa iasa bine!Vin si niste fitosi de-a lui mandru de la munca si....of sp[er sa nu faca figuri la mancare caci petrecerea va fi la un restaurant romanesc.Offffff,sa treaca si hopul asta si tare fericita o sa fiu dupa.

roxi ,da scumpa,erau ca 20-22 de grade in ziua -seara respectiva de imi era teama sa nu transpire juniorul meu.
Nshiro,mei,feciorul meu nu o sa franga inimi pentru ca-l insoara mama repede,pe la vro 20'si ceva de aniCe atata golaneala......eh,cine stie ce-o mai fi pe atunci.Am fugit la treburi .....ca sunt destule de rezolvat,inca nu am planificat cine langa cine sta la masa,avem vreo 80 de invitati si spere sa nu vina chiar toti,cu 40 as fi cea mai fericita ,dar acuma ....no,cum or vrea siei.Ma pun acus pe telefoane sa-i iau la rand sa aflu cine vine si cine nu caci cam 15 cupluri nu m-or sunat sa-mi zica daca vin au ba.Am pleeeecat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

ANDREI CRISTIAN!

mari78 pai sa stii ca la urmatoarea figura de genul asta,imi caut alt pediatru.Asta e al 2-lea..sa vedem cati voi schimba pana voi fi multumita..
Nick nu doarme pe pernuta desi are una in patut.El are un ursulet mai mare de plus pe care-l foloseste uneori si pe post de perna si atata il mai smotoceste..numai cu el adoarme.

Irina si al meu a cazutpe spate si s-a lovit la cap.Ce-i drept era pe paturica si pe o plapumioara de-al lui dar lovitura tot lovitura e...Cel mai bine ar fi sa vb cu pediatrul daca da asa din cap.Dar mai intai mai urmareste-l vreo zi 2.Eu stiam ca efectele loviturilor la cap (DOAMNE FERESTE!!) se declanseaza mai tarziu.Deci nu cred ca e de la caazatura. cucuiul sa treaca!

Delia mult succes maine la botez si nu-ti fa griji!Important e ca Rudy sa fie botezat!Asteptam poze...

Fetelor maine e duminica si voi face pregatirile pt plecarea in Atena.Nu stiu de ce,dar am asa un nod la stomac cand ma gandesc.Nu-mi place presentimentul asta pe care-l am...am asa o neliniste...of offff sper sa nu se intample ceva..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutta spune:

dupa cum am promis revin azi cu poze la :
Poze 6 luni

am facut si noi vaccinul de la 6 luni, fara nici un plans, nimic. Ii zambea asistentei in timp ce ea o intepa, tare m-am mirat. La vaccinele precedente plangea macar vre-o 2-3 minute, dar acum deloc.

Simona, Micaalsa si mari78, ma alatur si eu la mamici de bebici ce se trezesc noaptea si de adormit la loc desigur cu tzitzi.

Delia,frumos foc Rudy costumat de haloween, si printesa de langa el la fel. Succes maine la botez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Vreau si eu sa va intreb cum adorm bebeii vostri in timpul zilei? Am impresia ca Alicia mea nu doarme suficient peste zi si cateodata se oboseste asa incat nu mai reuseste sa-si gaseasca somnul, si se chinuie, se chirceste, transpira..., suzeta o linisteste dar nu 100%, si nu vreau s-o obisnuiesc in brate (halterofila ma fac) si nici la san (ce mai fac mai incolo?).
De ieri am introdus carnita (piept de pui blendat) amestecata cu legume, nu i-a prea placut, a mancat ceva si apoi a refuzat categoric. Treptat sper sa-i placa, asa a acceptat si legumele, numai ca nu prea se lasa pacalita, se incapataneaza si nu mai deschide gurita. Cerealele si piureurile de fructe sunt preferatele ei; eu sper ca ceva fier tot isi ia de acolo, am inteles ca e important dupa 5-6 luni.
Mari, gand la gand cu intrebarile, am raspuns mai sus la no.2, iti raspund acum la no. 1 -Alicia nu foloseste perna pt dormit ci ca sa se sprijine cand se joaca si o supraveghez eu bineinteles.
Olgutta, ma bucur sa vad cat de mult a crescut si progresat Mihaela. Unde te socializezi tu acolo, la CLSC? in poze vad ca fac miscare serioasa bebeii.

Felicitari sarbatoritilor
Andrei - Doina_cel
Iustin Sebastian -- Serendipindity(Mara)
Maria - - Nshiro
Andrei -- Irina71
Raluca Elena - - Danielaneda
Harris Peter - - Cosmina
Alexandra - -Aida_O
Andrei Cristian -- Adriana
SIMONA_TOMA
IOANA22

Va pupa

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Delia, sa fie intr-un ceas bun maine la botez si sa iasa asa cum iti doresti!

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput