* Ghiocei de martie - aprilie 2006 * (21)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

fetele, tocmai am vorbit cu Traian, sotul Catrinutzei, si se pare ca fetele sunt internate la Elias , Mariuca are o bronsiolita care se pare ca nu poate fi tratata decat acolo, e cu branula si antibiotic iar Catrinutza noastra e terminata...imi imaginez ce greu trebuie sa ii fie, mai ales ca ele au mai avut experiente cu spitalul

maine dimineata o sa o sun si eu, ca acum e cam tarziu, si sper sa revin cu vesti bune...

Mariuca, sa te faci bine cat mai repede si sa iesim in 4-5-6-8 la o intalneala de bebici sanatosi si mamici vesele!Pupam maxim!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salve
azi am reusit sa-mi culc monstruletii ami devreme la pranz. E 12:30 si dorm amandoi.
Ieri fuseram si noi la cersit de bombonicci cu ocazia "Zilei Uratilor".
M-am dus eu de dim., dupa ce l-am parcat pe Luk la gradinita (sa nu mai spun ca toti copiii erau costumati in printese, care mai de care mai cu tiara, baghete fermecate, involanate, baietii in crocodili si alte animalute), cu Eva sa cautam costumas de Halloween. Sotul imi spusese sa ii iau copilului costum de Batman, Spiderman, sa nu il mai animalesc in te miri ce animale imi trec mie prin cap.
Ma tot gandi eu ce sa ii iau copilului. Parca imi facea cu ochiu costumele de "baieti rai", dar al meu copil e tare sensibil si nu prea gusta baietismele astea. Asa ca ma hotarai la un costumas de dalmatian. Mandra de achizitionarea facuta ma laudai cu costumul la prietene, la ai mei pe webcam. NUmai ca nu dura prea mult. Ca dupa ce il luai pe Luk de la gradi realizai ca al meu copil e mult mai inalt decat costumasul acela care e intre 2-4 ani. Al meu facand acusica pe 11 nov. 3 anisori.
Pai il imbracai pe copil si cand il vazui ca avea pantaloni trei sferturi sa-mi pice figura. Problema era ca de la magazinul de unde ii luasem costumasul nu mai acceptau o returnare, decat o schimbare. Asa ca seara ne infiintaram la magazin ca sa schimbam costumasul cu altul mai mare. Pai nu gasiram. Il intrebai pe Luca daca vrea cu Batman, Spiderman, Superman, NUUUU. Un mare NU.
Erau niste materiale execrabile in ele. Nu costau mult, dar parca nici nu-mi venea sa imi imbrac copilul in lucruri de proasta calitate, chit ca as fi dat numai $40 pe ele.
Pana la urma i-am luat lui Luca costumas de dracusor si purceseram la Mall. Acolo multime de copii. Nu vedeai doua costume la fel. De la bebelusi, copii, adolescenti si adulti. Care mai de care mai viu colorati, machiati, inarmati.
Te duceai la magazin spuneai Trick or treat si primeai cate un sugiuc sau mai stiu eu ce bombonica, alti dadeau stickere. La un moment dat o vanzatoare i-a dat doua bombonici. Luca incantat "Mama, fata mi-a dat doua bombonele, nu una". Dulce. Dar prostuuuuut. El nu stia ca bombonele de le adunase in plasa trebuia sa le si manance. S-a jucat cu ele. tot invartea plasa aia, dar un moment nu i-a trecut prin cap ca se pot manca.
Eva a stat cumintica in caruciorul ei. Nu prea a eclipsat. Deh. Prea mica. Venim noi la anul cu mai mare tam-tam.
Si cam asa ne-am distrat noi.
De dim. imi facui un test de sarcina care fuse neg. ca am cam pierdut firul cu menstruatia. Nu mi-am mai notat si nici nu imi mai amintesc cam cand am avut-o ultima data.
Cred ca este o dereglare hormonala ca prea am fost cu nervii la pamant saptamana trecuta. De cand am inceput saptamana parca sunt mai cu chef de viata.
Ce meci e? Cu cine joaca Steaua?
Irina, nasoala experienta cu pierderea de sarcina. Acea doctora nu prea da dovada de mult profesionalism. Aici, cum intri in cabinet, ti se spune sa iti inchizi celularul. Iar medicul nu raspunde decat daca este o urgenta (suna telefonul prin statie).
Cum spuneai si tu, iti facea eco transvaginal, cu o mana manuia aparatul, iar cu cealalta vorbea la telefon. Ce imagine oribila mi se pare!
Ah, si azi-noapte Mamzel Farfuzel nu s-a mai sculat. Yuppppi, om fi scapat si noi de treziri nocturne. E super sa dormi o noapte intreaga. Nu mai stiam ce inseamna.
Noe, la multi ani din partea noastra cu multe bucurii, sanatate, satisfactii profesionale si implinirea visului cu plecarea in Noua Zeelanda! Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Offff, Mariuca scumpa, sanatate multa si te asteptam sa vii acasa sanatoasa, vesela si vioaie!
Mai fetelor, incepu sezonul cu bolile. Ma apuca groaza.
Noe, sa ne tii la curent si sa ii transmiti Catrinutzei ca ne gandim la ele. Sa fie fete cumintele.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

salutare,salutare

Gata, am terminat cu bronsiolita, am facut vaccinul de 6 luni, suntem vesele, papam si incercam sa va bombardam cu mesaje!
Ne-a fost tare dor de voi!
La multi ani ghioceilor care au mai implinit o lunita!
Maia, la multi ani cu o mica intarziere!
Catrinel17, eu carnea de vita o congelez cantitati mici, dar nu tocata, o fierb separat de legume si apoi o blendez. De regula amestec cu jumatate cantitate de piure legume ca e posibil sa nu vrea sa manance carne si atunci am cealalta jumatate numai legume.
Loranda, avem in parc o fetita, acum are 6 luni, care la fel nu prea stim cu ce traieste, mananca fff putin, dar, energie mai mare nu am vazut la nici-un copil! Noi ii spunem Duracell. si e perfect sanatoasa. Curaj si nervi de otel!
Bocanila, mai tu esti mama eroina! Eu cu una bucata Bia cuminte si mama mama ce mai vaicareala pe capu`meu!
Dianad, da, si noua ne place tare mult tastatura, drept pentru care fiecare o are pe a ei. I-am cumparat una si i-am pus-o in pat sa vezi ce bate la ea! Oricum e tare interesata de telefoane, tecomenzi, ceasul lui tati.
Jucaria preferata,de altfel f inteligenta, fosneste, pluteste sta in gura daca o arunca nu ajunge prea departe este.... punga!
Mare grija tre taiata sa nu-i vina vreo idee sa o puna pe cap!
Irina71, nu cred ca de la ulei de masline! Incearca sa-i dai legume la masa de prinz si la 6 ceva cereale, sau brinza de vaci etc.
Nshiro, multumim mult de raspunsuri.
Andreea Georgiana, sanatate maxima si interzis la babe. Asa a luat si Bia viroza si tot la Budimex am ajuns de m-am imbolnavit de inima cat am stat internata acolo!
Noe, pe unde ai traseu mai1 Te-ai apucat de sofat, si eu cu cine mai !
Poli, pupici multi si ai grija de pui!
Ciuf, tu ce patisi? Pai se cade, la energia ta!
Laura Ioana, imi pare tare rau, daca e vorba de Marinescu dr meu iti pot nr de tel de la cabinet pentru programare. Sper sa nu fie nevoie!

hai pupici si va mai scriu si maine!

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

Acum am citit de Mariuca1
Fetelor, imi vine sa plang! Alt copilas cu bronsiolita!
Imi dau seama prin chinuri trec!
Da, bronsiolita se trateaza in spital, un tratament incorect aplicat poate duce la astm si cine-si doreste asa ceva!
sanatat multa multa si asteptam vesti bune!

pupici Mariucai!

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

MARIUCA sa te faci bine repede !!!! Lasa, tu esti o fetita puternica si ai sa treci peste asta repede. Sa o incurajezi pe mami si sa-i arati ca o fetita atomica nu se da batuta, daaaa ???
Uite, de la noi, pentru tine muuuuuuuuuuuuuuuuulta sanatate si putere !!!

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

FETILI ... VOI VA UITATI LA MECI ?????

ASTA-I STEAUA NOASTRA, BRE !!!!

HAI STELUTZA !!! !!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

io m-am uitat la meci, acuma s-a terminat...
a fost super, da' tot galacticii au avut noroc pana la urma...
nu-i bai,

Alina si bb Marc - Alexandru(28.03.2006)

Mergi la inceput

FORZA STEAUA !!!!!
Nu-i bai, au jucat minunat!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Am intrat sa va salut...piticu doarme.Vai am citit despre Mariuca...ce rau imi pare!Te rog Noe transmite toate cele bune si multa multa sanatate si pupici Catrinutzei din partea noastra!Stim ce inseamna stat in spital cu branule si antibiotice...Uram sanatate tuturor piticutilor bonlnaviori...
Noi azi am iesit un pic la plimbare ca a fost frumos si caldut dar asa mi-a inceput cu un plans in carut si intindea manutele sa-l iau in brate...Luni suntem programati in Atena la spital si vom face ambele analize in aceeasi zi.Deci nu va fi nevoie sa stam o noapte acolo...ce bine mi-a parut.O sa-l mai chinuie cu ceva injectii in vene si probabil urocultura cu siringa...
In alta ordine de idei azi piticu mi s-a ridicat singurel in genunchi tinandu-se de patut (pun filmuletz).Si azi seara luand avant tot asa s-a ridicat dar fara sa se tina,sprijinindu-se doar de niste perne, si baaanngg a cazut pe spate si s-a lovit un pic la cap de podea (statea pe o patura si o plapuma dar totusi).Nici n-am apucat sa fac un pas ca asa de repede s-a intamplat.Bine ca mai mare a fost sperietura decat lovitura...
LA MULTI ANI ANDREI,IUSTIN SEBASTIAN!SA FITI SANATOSI SI NOROCOSI!!!

LA MULTI ANI NOE !SA TE BUCURI DE FAMILIA TA SI SA AI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME!!!

Am mai pus niste poze noi aici:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/album/576460762328182428#page1

Filmuletz 1. la spital:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=159753&cdate=20061029&ctime=173154

Filmuletz 2.acasa:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=159753&cdate=20061101&ctime=092948

Mergi la inceput