* Ghiocei de martie - aprilie 2006 * (21)
Raspunsuri - Pagina 17
Cosmina spune:
Ceau fetele,
Anamaria, da, ne-am intors de cateva zile. Am vazut pozele, ce dulce e Iulia, si vad ca si ea vrea numai in picioare... chiar vroiam sa iti cer poza aia dar am salvat-o de pe net.. sunt dulci dulci impreuna.. Imi pare rau ca ai ajuns iar la nopti albe.. Sunteti tot in Bistrita?
Adar, merci de sfat, o sa incerc si cu bicarbonat ca cu Bepanthen ii dau deja de mai bine de o sapt. si degeaba. De 2 zile am dat cu saprosan pudra.
Am mai pus poze mai noi. Vedeti aici
ANDREEA GEORGIANA spune:
Dupa 25 de ani de casatorie , intr-o zi mi-am privit sotia si i-am spus:
- Iubito, acum 25 de ani stateam cu chirie, aveam o masina ieftina, dormeam pe o canapea si ne uitam la un televizor cu ecran de 14 " alb-negru, dar in fiecare noapte adromeam alaturi de o blonda sexy de 25 de ani. Acum avem o casa mare, o masina buna, un pat mare un TV color cu plasma .Dar adorm acum cu o femeie de 50 de ani . ĄDraga mea, cred ca ai o problema.! Sotia mea fiind o femeie inteleapta, mi-a spus :
- Tu du-te si cauta-ti o blonda sexy de 25 de ani, ca eu ma voi ocupa ca tu sa stai din nou cu chirie, sa conduci o masina ieftina si sa dormi pe o canapea.
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
dea0277 spune:
Ciuf, ochelarii de soare la anul, ca a venit si aici toamna intr-un final.
Laura_Ioana, du-te si fa chiuretaj. Din cite stiu eu, sint putine cazurile in care avortul se face complet. Este mai bine sa te duci sa il faci tu, curat fara nici o problema. Ca sa fiu sincera, am avut 4 chiuretaje inainte sa duc sarcina la bun sfirsit ... stiu multa lume care a avut vreo 10 la activ si a dus sarcina la bun sfirsit. In plus, sa nu faci vreo infectie ca e si mai rau.
Kim, Irina71, Mariana_1976 se pare ca ai avut dreptate, Irina si era pus pe private in loc de public, l-am schimbat acum si se pot vedea pozele Mia 9 months. Enjoy!
Mia a mai luat o busitura aseara de pe canapea si prietena mea era linga ea, in 2 secunde era pe jos, a cazut pe burta dar cred ca s-a lovit la nas de i-a curs putin singe din nas, nu prea mult asa ca nu am mai fost cu ea la spital.
va pup si numai bine.
Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/dea0277/albums/
adar spune:
andreea - 

cosmina - nu vad pozele ... 
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari 
Laura Ioana spune:
Ile
m-ai luminat! Am citit articolul despre cytotec si am vazut ca scrie clar ca nu e indicat in cazul in care am avut cezariana, ptc se poate produce ruptura uterului.
Va multumesc mult, fetelor, pt sustinere

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
adar spune:
HAI STEAUA !!! !!! !!! !!! 

_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari 
kim spune:
Dea, stiam eu ca pierdeam ceva frumoas daca nu vedeam pozele de la 9 luni. E mare si s-a dezvoltat super bine! Ce misto sta ea in cosul de nuiele! si in valiza! Iar tu arati fericita.
Catrinel, asa m-au apucat si pe mine ieri toate cele, m-am chinuit tt ziua cu angorjarea asta, recunosc ca nici n-am iesit din casa, dar nu mai repet greseala.
Micalsa, eu ii dau cereale (si ceva fructe desert) pe la 8 seara, iar la 9.30 suge si adoarme la san, o pun in patut si daorme pana pe la 8-9 dimineata.
AndreeaG, deci asa cu "anticorpii", trebuie sa avem grija atata cat putem.
Adar, dupa experienta cu musafrii nepoftiti, cred ca te-ai invata minte, acuma sigur stii de ce sa te pazesti.
Cosmina, am vazut pozele cu Harris, are o mutrita faina si e baiat maaare! mi-a placut mult aia in care e cu ratusca in baie.
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
Delia21 spune:
Pupim lumea.Noi veniram sa raportam ca am fost ieri la cules de bomboane de la vecini cu ocazia hallowinului si avuram parte de o distractie pe cinste.Mai tarziu o sa pun si cateva pozici cu copilasii,al meu l-am deghizat in tigrisor.Fetitele erau absolut superbee imbracate in printese,Si ...abia acum mi-am gasit raspunsul la intrebarea sugubeata cu care o terorizam pe maicamea " de ce mos Craciu nu vine cu masina la copii ca sa-si usureze munca.Eu l-am pus pe Rudy normal in carucior ca sa-mi fie mai usor,si-l plimbam 2 metri ca sa-l iau din nou in brate pentru vecinii din casa urmatoare.In fine,a fost primul lui hallowin si l-am celebrat cum se cuvine.Revin pe maine.