* Ghiocei de martie - aprilie 2006 * (21)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Bocanila imi pare foarte bine sa cunosc o mamica cu mai multi copilasi!Bine ai venit in grupul nostru!
Cred ca in general in Moldova familiile au ceva mai multi copilasi decit in alte zone din tara sau ma insel?

Ce frumos ca aveti 5 printese!(si mie mi-ar fi placut multe fetite dar uite ca n-a fost sa fie decit 1 deocamdata.)

Felicitari de asemenea pentru baietelul nascut in aprilie.
De-abia astept sa vedem poze cu familia voastra si sa ne povesteti mai multe despre voi.

Daca doresti sa apari pe listuta noastra ne poti trimite datele cu numele baietelului,ziua,luna,ora,modalitatea nasterii,spitalul si doctorul,precum si ziua,luna si anul nasterii tale.

numai bine intregii familii va doreste

Mariana 22+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Mariana, crezi ca dupa 10 de suedia ai cεpatat accentul lor ,cind vorbesti?
Mie mi se pare super accentul suedez,mi se pare cel mai sexy(hehe) dintre toate lb scandinave.
Pe mine aici ma omoara dialectele.

Ciuf, o cafea cu 1-2 prietene, un hai-hui printr-un mall ajuta enorm.
Se pare ca functioneaza la toti.

[red]Irina[/red,prin ce ai mai trecut si tu saracutza.

Voi cum faceti orezul cu lapte pt piticel?

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Salutare fetelor ! sincer imi pare rau de ce am auzit .... Laura ai grija de tine si fii tare . Poate ducandu-te la Marinescu rezolvi problema dar eu am auzit ca si Cezara Bucur este buna . Iar despre medicament eu una nu am auzit .
Te pup dulce !

ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salut!

Vai Laura nici nu stii ce rau imi pare! Si cand aud astfel de intamplari, ca si patania Irinei, tare rau ma intristez. Sper sa va ajute D-zeu si copilasii pe care ii aveti sau ii veti avea sa dati uitarii totul.

Ciuf eu ca sa scap de depresie...m-am dus chipurile sa ma fac frumoasa...la manichiura si la vopsit. Ce sa iti spun...dezastru! Vopseau mi=a curs pe camasa si mi-a patat-o destul de bine pe guler, culoarea a iesit mai mult roscat decat saten, iar eu am venit acasa si mai saraca decat am plecat si m-am apucat de spalat camasa ca nu am imbracat-o de 3 ori...deci s-a dus dracu si oja de pe unghii...Camasa inca o mai am un pic patata, insa sper sa o rezolv eu cumva...m-a mai ajutat o prietena cu niste haine patate ca lucreaza la o curatatorie industriala...Pana la urma tot sotu m-a linistit...pe gratis!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Laura, imi pare nespus de rau pentru ce s-a intamplat ... dar eu stiu ca tu nu-ti pierzi speranta si vei vedea ca intr-o zi Dumnezeu te va rasplati cu copilasul mult dorit. Eu nu stiu sa-ti zic nimic despre acel medicament din pacate .
loranda, noi tot la Bistrita suntem. Cred ca stam destul de aproape, eu pe Dornei. Poate ne intalnim intr-o zi cu soare ... pe frigul asta nu prea ies cu Iulia. Am iesit ieri si de-atunci tot intr-o tuse o tine, nu stiu de ce-i asa sensibila. ID-ul meu pe messenger e micaalsa, poate ne povestim zilele astea.
Andreea, ai trecut si tu printr-o sperietura cu Thea. Bine ca n-a fost mai rau ... si chiar asa cu babele pupacioase si baloase ca si pe mine ma dispera.
Cosmina, deci ati ajuns acasa. Si v-ati pricopsit si cu o frumoasa iritatie aici prin Romania. Eu cand am patit-o cu Iulia mi s-a preparat la farmacie o crema si cu ea i-a trecut ... altceva eu n-am incercat, poate fetele stiu sa-ti zica mai bine.
Am vazut si pozele ... pai Harris e tot mai frumos pe zi ce trece. de la noi. Uite aici

Eu iarasi am facut noapte alba. Cred ca v-ati si saturat de mine cat ma plang dar zau de stiu ce sa ma mai fac. Nu stiu ce are ca mai nou plange prin somn si nicicum nu reusesc sa o linistesc. Mai fetelor, voi la ce ora le dati ultima mancare solida la bebei? Si ce?

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

MICAALSA, ia uite www.desprecopii.com/INFO.ASP?id=427" target="_blank">aici poate te mai inspira. Cred ca ti-e tare greu…

ANDREEA, m-am gandit la tine azi dimineata cand m-am trezit pe la 5 cu o amarnica durere de cap… si azi mergem la Bonn pt certificatul de nastere al Oanei. Eu o sa fiu o carpa. Ce sa mai zic.

MIHASER ce ghinioane! Macar a iesit bien tunsoarea? Si eu ma duc joi, si am chef de o schimbare de look. Sper sa nu dau cu batzu-n balta. Vreau asa, o culoare cupru-aramiu. Ce-o iesi, om vedea Pun poze.

MARIANA, ma bucur ca scrii mai des un pic. te pup cu drag

Ieri am fost si eu cam down, s-au intamplat o gramada de chestii mici, asa, una dupa alta, seara eram cam satula de tot. In plus, cred ca Oanei ii coboara urmatorii 2 coltzi in gingie si e cam agitata.
Uff, sper sa-mi treaca durerea de cap pina plec!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badriana spune:

buna dimineatza mamici si bb-ei!

Am apucat printre picaturi sa citesc mesajele anterioare. Laura Ioana imi pare rau pentru veste. Si eu am avut o sarcina oprita in evolutie si dupa aia a sosit Andrei .

micaalsa nu esti singura.....Andrei are un program nocturn de invidiat. Noi papam bibe cu lapte si 2 masuri cereale pe la 8.30-9 seara (cam 150ml) adoarme, in 1/2 ora se trezeste si mananca restul pana la 220 sau 240ml. Doarme pana la 12-12.30 noaptea cand suge la tzitzi, dupa care incepe distractia. Se trezeste din ora in ora, il iau in brate il adorm si uite asa pana dimineatza la 6.30-7 cand este in picioare in patutz!!!!! Eu una m-am resemnat...nu o sa dureze o vesnicie.

Sunt obosita???- Cad din picioare si pe deasupra luna viitoare incep si serviciul...Cu Dumnezeu inainte.

Pupici la mamici si bb-ei

Poze cu noi: http://new.photos.yahoo.com/badriana23/album/576460762313981446#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

La multi ani,Adina Nicoleta!

Dea,Mia este o dulcica!Cand ma gandesc cat de mica era...

Poli,bine ati venit acasa!Si chiar daca raul nu a trecut inca de tot,ai incredere ca va fi bine si Nick iai va reveni complet!

Kim,pozele cu Alicia sunt delicioase.De multa vreme tot vrem si noi sa-i facem poze artistice dar ramanem la instantanee,din lipsa de timp.He,he,mai am de slabit!!!!

Ciuf,am vazut si pozele voastre care sunt adorabile.Mai ales cele de la baita.E o desfatare sa-i vezi pe amandoi!Iar catelusul este minunat.Mai vreau poze cu el caci Cristin este fan.,,Of,viata mea!,,e tare de tot!!!!!
O tot motzam dar ciuful mai are cateva fire si este tare greu sa proptesti ceva pe el.

Nshiropt. ca ai vazut niscaiva asemanari intre Thea si mine.Sunt,e drept,dar aproape insesizabile.

aalina,nu stiu ce ma faceam daca Thea imi facea faza asta la Brasov,sau oriunde altundeva?Acum e bine si asta este tot ce conteaza!

Irina,imi pare tare rau ca ai trecut prin asa ceva.Cat despre Cezara,eu raman la parerea mea,formata in ani si cu ajutorul a mai multor experiente(nu personale).Si cand ma consulta pe mine se intampla sa vorbeasca la telefon,dar asta nu insemna ca nu-mi acorda atentie.Si daca ai fi fost minitorizata de ea inca de la inceput si totul ar fi depins de asta,poate ca bebe s-ar fi nascut.Ea aduce pe lume copii,mentine sarcini,face FIV-uri(cu succes).Si ma mai indoiesc ca te-a lasat sa pleci asa,fara ca macar sa-ti explice ce s-a intamplat ori sa-ti spuna la ce riscuri te expui.Ai refuzat curetajul pe loc?
Inca o data regret experienta traita si n-as dori-o nimanui!!!

Thea este bine acum,nu mai face kk moale,ci doar...super parfumat(bleah!).Microbul nu se stie de unde l-a luat dar banuiesc ca de la maini nespalate(ale unora si altora)ori de la pupatul manutelor,ori de la faptul ca linge margelele oricui...Trebuie sa ne asteptam la asta,fiecare dintre noi,pt. ca nu-i putem tine sub un clopot de sticla.
Vad ca nu-i displac ,,specialitatile,, de regim si nici prafurile pe care le bea(Hidrasec si Biotics).Iar laptele fara lactoza il rade!
S-a prins insa ca primeste mai multa atentie si oracaie din orice.
Ma supara un nou tic si anume bagarea degetelor in ochisori.Cunoasteti?
De cateva zile plescaie si isi suge limbuta si deschide gurita ca si cum s-ar preface ca vorbeste.Si isi plimba limba in gurita non-stop.Este momentul in care-si descopera fiecare mm de gurita,in mod cert.
Pe mine ma doare capul cumplit,prin simpatie cu Catrinel si nu prea am chef de nimic.

adar,ai facut supa?Pareri!!!!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

buna dimineata mamici de ghiocei!!
Poli, saraca de tine si mai ales saracul Nick.Fii optimista.Gandeste-te ca ce a fost mai greu si periculos a trecut.Adica, sper ca a trecut.Suntem alaturi de voi
Micaalsa, gandeste-te la Peritol.poate vrei sa-l incerci.Eu nu am mai rezistat si i-am dat.Eram cu nervii la pamant, ajunsesem sa tip la copil Nu e periculos,m-a asigurat pedriata, care ne e prietena de familie si sigur nu mi-ar recomanda ceva rau pt bebe.Se vad ceva efecte ale medicamentului.Ieri noapte a dormit mai bine ca de obicei, dar azi noapte s-a fatait si a plans mai mult.
Si stai tu linistita, ca nu ne-am saturat sa te plangi.De asta iti suntem prietene, sa te ascultam si sa te incurajam.Si eu ma plang de vreo 3 luni din acelasi motiv. pt tine si pt Iulia cea indragostita de titi
Irina, ce lucru groaznic ti s-a intamplat si tie!!Mai, eu innebunesc cand aud de asemenea nenorociri.Cred ca sigur as lua-o razna daca mi s-ar intampla mie.
Ciuf, cred ca esti mai bine acum, nu?De la statul in casa ti se trage, sa stii.Si mie mi se intampla.Mor cand ma gandesc ca vin ploile, ninsorile.Nu stiu ce oi face in casa, doar eu si bebe.O sa ne urcam amandoi pe pereti, asta o sa facem
Noeee, te pregatesti temeinic pt ziua de maine, nu?Tortulet, prajiturele, sampanie!!Mmmmmm, de abia astept.Ma duc sa-mi scot din sifonier rochia neagra si sexi, sa ma pregatesc pt petrecere Uite, eu de acum iti urez la multi ani, ca cine stie daca mai intru maine.Sa fii sanatoasa in primul rand, ca sa poti sa ai grija cum trebuie de zgatia mica si sa fii fericita alaturi de minunata familie.Aaa, si sa-ti iei carnetul de soferita repede, repede, sa vii la Valcea si sa ne plimbi cu masina Pupici multi multi si floricele multe multe
V-am pupat pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Mariana – zici ca moldivencele-s mai …???
vezi ca si eu sunt moldoveanca, si Andreea ...

Cosmina – la noi functioneaza de minune apa cu bicarbonate, apoi crema Bepanthen … sper sa se vindece ..

Micaalsa – biata de tine .. la noi acum au inceput trezirile din cauza de vise zicem noi: se trezeste brusc si se pune pe un plaaaaaansss, de mi se rupe inima ….
La noi ultima masa e lapte, eventual cu reisfloci, iar ultima solida e pe la 18, cereale, ori branzica.

Mihaser … buna treaba, asa am facut si eu, numai ca eu nu m-am ales cu pete ci cu o …lipsa de par, ca m-a nenorocit aia … si aveam asa un par mumos … uite aici, asa era .. acum e varza …

Andreea, nu am reusit sa fac supica, dar o am in plan pentru saptamana asta. Stai linistita, vine u cu laude !!!! am primit pozele, sarumana mult !!! ce face puiuta? Sper ca e bine, draguta de ea …

Eu sunt obosita, deprimata … am avut aseara musafiri (nepoftiti!) … dup ace am stat nemancata toata ziua ca sa mananc cu hazband, ma trezesc cu el pe la ora 18 cu un prieten, vecin de scara. Aveau nush ce de discutat si … buuuunnnnn, la un moment dat, pe la 9, suna ala un tip, pe care nu-l cunosteam nici eu, nici stzu, il cheama cu nevasta cu tot, la … NOI …. Apoi o sun ape nevasta-sa, o cheama sip e ea, si ii zice sa treaca si pe la alt vecin sa-l aduca si pe ala … fetelor, am crezut ca inebunesc. Cum sa invite la mine in casa atatia oameni, fara sa ma intrebe???????????????
Faza e ca au plecat la ora 3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! au fumat in casa, nu le-a pasat de copil … au vorbit tare, Maia era maraita de la dintisorul care se chinuie sa iasa (a iesit un pic …), varsase lapticul …. La 3, m-am dus sa fac un dus, si la 3 jumate eram in pat. La 7 desteptarea! Sunt terminate! Ii urasc !!!!!!!!!!!!!

Na, ca mi-am spus oful !!!!!

Noe- am vazut pe la 1 cand am inchis calculatorul mesajul tau, dar erau astia aici si … las ca vorbim azi. Te pup ….

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput