* Ghiocei de martie - aprilie 2006 * (21)
Raspunsuri - Pagina 15
ciuf spune:
Deea, faine pozele. Vazut micuta dulce. E mortala in aia cu costumasul de baie. Ochelarii de soare unde sunt?
Catrinel, deci zici ca apa e un bun somnifer pentru Onitcka? Cred ca vom incepe si noi sa mergem la bazin. Dar am o retinere. La voi nu e prea mult clor in apa? Nu ma gandesc decat la pielita lor subtirica.
Doublemom, faina de tot olita. Eu pozele tale tot nu am reusit sa le vad. Dar imi fac eu timp.
Irina, ce razacios scump ai! Iar tu arati super. Si cand ma gandesc ca eu mai am de dat jos o groaza ma apuca descurajarea.
Eh, vroiam sa raspund din urma dar se pare ca nu se mai poate. Trebuie sa il scol pe Luca sa il duc la gradi. Azi ma duc si eu in vizita la o prietena. Nu am mai iesit din casa de exact o saptamana. Ieri am vazut cerul cat am stat cu Luca in fata casei si cu baby phone-ul in buzunar sa aud cand se trezeste Eva.
Ah, azi noapte Mamzel Farfuzel nu s-a trezit. Sa sper ca e un pas inainte.
Adar, imi pare tare rau de vestea data. Si parca ma asteptam la asta de ieri de cand am citit mesajul ei. Dzeu iti da, Dzeu iti ia. E dureros. Ea sa nu isi piarda optimismul.
Andreea, imi pare rau de micuta Thea. Auzi tu deranjament. Asa e. Nu mai lasa pe toata lumea sa puna mainile pe ea. Daca vor, intai sa se dezinfecteze. Fara nici o exagerare. Eu asa fac. ca pana la urma mititica plateste. Fara sa aiba nici o vina. Faine pozele cu Ciufarina. Hihihi, aia in cada e super. Tu o motzezi? O fundita, o agrafuta? Ceva?
Simona, Peritolul e mult mai bun decat Romerganul. Stiu ca asta se mai recomanda in caz de mancarimi de piele ca sa linisteasca bbii. Hai ca poate reuseste de isi face un program mai prelungit de sculare noaptea, daca nu chiar o noapte fara treziri. Succes!
Gata, nu mai pot sta. Azi iar ninge. Vreme inchisa. M-am saturat.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
Catrinel_17 spune:
CIUF, ma gandeam io ca esti down din cauza vremii. Dupa o saptamana de stat in casa cred si eu ca esti deprimata! Nu puteti iesi undeva sa va plimbati indoors? Prin vreun mall, ceva, eu asa m-am gandit sa fac cand se strica vremea. Toata ziua in casa…brrr! Am mai patzit-o asa, prin mai - am zis ca-mi tai venele, nu alta. Ploua aici de 2 saptamani, imi venea s-o iau pe pereti!
Ai grija de tine. Iesi din casa!!
ANDREEA 
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Polixeni spune:
Buna fetele
Am apucat sa intru si eu un picut acum...nu prea ma lasa Nick...vrea numai in brate si daca nu ma vede prin preajma lui asa plange...acum doarme.Abia daca reusesc sa fac treaba prin casa si sa fac de mancare.Zilele astea tb sa mergem in Atena la spitalul de copii sa-i facem si celelalte analize si mi-e groaza caci s-ar putea sa ne interneze si acolo pt vreo 2-3 zile.Din cate am inteles la o analiza va trebui sa ii ia urina cu cateter si iar durere.De oboseala nu mai zic.Ma gandesc numai la copilul asta cat o sa mai reziste.Infectia asta pacatoasa nu se stie de unde o are...cica microbul asta l-ar fi avut in corp de cand s-a nascut.Odata cu analizele astea sper sa aflam mai multe.
Laura Ioana imi pare tare rau sa aud asa o veste trista.Dzeu te va ajuta sa mergi mai departe!Noi iti suntem alaturi.
Va rog sa nuva suparati pe mine daca nu o sa apuc sa intru prea des sau poate chiar deloc zilele astea dar nu apuc si apoi daca plecam si in Atena....Urez LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor!
Va pup pe toti si toate si aveti grija de voi!
Laura Ioana spune:
Fetelor va multumesc pt gandurile si rugaciunile voastre! Sper sa dea Domnul soare si pe strada mea!
As vrea sa va intreb pe voi, poate ati auzit, de medicamentul Cytotec care cica provoaca avortul si nu mai e nevoie de curetaj. Oare se gaseste si la noi, il pot folosi acasa sau cum o fi? Tare nu mai vreau sa trec prin curetaj, imi e si frica si ma gandesc ca-mi traumatizeaza iar uterul!
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
kim spune:
LauraIoana, imi pare rau. As vrea sa te pot ajuta, dar nu stiu nimic de medicamentul acela, poate fetele din tara.
Ciuf, ma superi. Nu lasa vremea, rutina, statul in casa si oboseala sa te darame de pe picioare. Ieri ne-am infofolit bine si am iesit cu carucioru' afara pe un vant infernal, ne-am plimbat noi ce ne-am plimbat pana am gasit un loc ferit de vant, era si o bancuta pt mine, batea soarele, fata dormea atat de bine si am stat acolo pana ni s-a facut foame.
Irina, in sfarsit am reusit sa va vad pozele, deci bb a calatorit si cu bacul, frumoasa excursie ati facut cu masina cea noua!
Dea, nu am gasit albumul de 9 luni, sa inteleg ca mai ai si alte poze?
Sa nu va zic, eu am iar o galma in sanul drept, de dimineata da-i la fata sa traga, da-i cu pompa... inca n-am reusit 100%. Am facut si baie calda (n-am facut baie baie de vreun an jumate, numai dus), masaj, ofoffff...
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
Irina71 spune:
Deea, eu nu reusesc sa vad noul album. Cred ca ai facut si tu ca si mine, ai albumul pus pe privat, adica Yahoo pune implicit un nou album pe "Private". Deci trebuie sa umbli tu pe la "Share" sau asa ceva, apoi "share album" ... si sa-l faci public.
Daca vrei sa stergi ceva de la semnatura mergi la "Profil personal" aici pe DC, apoi la "Semnatura", stergi un link, apesi pe "Vizualizeaza" ca sa vezi ce a mai ramas, apoi "Salveaza" si ... gata ! Succes ! 
Laura, in decembrie 2004 am ramas gravida prima data in viata mea, si eram tare fericita, caci asteptam de un an jumate. Dar din nenorocire facusem o radiografie in primele zile ale sarcinii, cand inca nu stiam ca sunt gravi.
Toata luna aia am facut ecografii peste ecografii, parerile erau impartite, unii doctori ziceau sa fac avort, altii sa pastrez sarcina, ca poate fatul nu a fost afectat. Au urmat niste sarbatori de iarna tare incordate, caci nu stiam ce sa fac. Pe 7 ianuarie 2005 m-am infiintat la Giulesti, la Cezara Bucur (nu am zis nimic de ea pana acum, caci Andreea o apreciaza mult, dar mie mi-a lasat un gust amar !) m-am dus cu trenul, singura, din Constanta, iti dai seama. Si ma pune pe masa, la eco. Si da-i, si umbla in mine cu aparatul ala de eco transvaginala. Si-i suna mobilul. Si ea raspunde !!! Deci cu o mana umbla in mine, cu cealalta vorbea la telefon cu o ... prietena.
Dupa ce inchide tel, imi spune sec "imi pare rau, dar copilul a murit". Nici nu am stiut cum sa ies mai repede de acolo, nici nu stiu cum am ajuns in Gara de nord, atata mai stiu ca vorbeam cu sotul la telefon si plangeam.
(el nu a putut sa vina cu mine in ziua aia) 
Ajunsa acasa, nu stiam ce sa fac. Sa astept sa se declanseze hemoragia ? Sa ma duc sa fac chiuretaj ? Si am hotarat sa astept. Din noaptea aia a inceput sa-mi curga sange cate putin, in fiecare zi umpleam cam un tampon. In noaptea de 11 ianuarie 2005 (Doaamnee, cum mi s-au intiparit datele astea in suflet !) mi s-a declansat hemoragia. Toata noaptea am stat pe WC si am eliminat cheaguri mari de sange. Cum dadeam sa ma ridic, simteam ca mai vine unul.
Aveam niste dureri ingrozitoare, sotul facea 13-14 pe langa mine, i-am zis sa nu cheme Salvarea, sa asteptam sa ma pot scula de pe WC ca sa ma duca el la spital. Ei, pe la ora 8 dimineata am putut pleca spre spital. Eram mai mult moarta decat vie, pierdusem asa mult sange si eram palida ca ceara. CREZI CA AM SCAPAT DE CHIURETAJ ? NU !!! Mi s-a spus clar ca e posibil sa mai fi ramas resturi in mine si daca vreau urgent copii, este mai bine sa fac chiuretaj, sa curete bine. Deci am facut chiuretajul si intr-adevar ramasesera resturi. M-a dus dupa aia la salon, unde am dormit neintoarsa 10 ore. (nu dormisem toata noaptea !).
La 2 luni dupa aceea m-am inscris pe DC, la "Endometru ...". Dupa prima luna am ramas insarcinata si, de frica sa nu mai patesc ca data trecuta, cand ma laudasem la tot neamul, nu am mai spus nimanui. Sotului i-am spus dupa 3 saptamani (dupa prima eco !), iar mamei, cand eram in luna a 5-a !
Bine, recunosc ca am exagerat, dar eram speriata de bombe. De data asta nu m-am mai dus la Bucuresti, am gasit un doctor bunicel in Constanta si am mers pe mana lui. Si, mai ales, a lui Dumnezeu.
Deci parerea mea e ca mai bine faci chiuretajul. Sa nu te chinui si tu ca mine. Chiar daca eu nu am luat atunci nici un medicament, cred ca nu vei scapa fara dureri. Gasesti un doctor milos, caruia ii spui ca vrei urgent un bebe, si va sti el ce sa faca. Mai vreau sa-ti spun ca o colega de-a mea de serviciu a facut anul trecut un chiuretaj, aici in Constanta, la un cabinet privat, cu anestezie totala, nu a stiut nimic, s-a trezit dupa aceea ... fresh. Deci, daca ti-e frica de durere, poate anestezia (chiar locala) sa fie o solutie. 
Eu te pup, si iti tin pumnii !
Tine-ne la curent !
Na, ca m-am intins ca o placinta si off-topic. Scuze, moderatorilor. 
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
ile77 spune:
LauraIoana, am citit putin si am vazut ca in Norvegia se foloseste Cytotec pt avort(inmoaie uterul si-l face sa se retraga, a.incit fatul este expulzat).Se foloseste in sapt 1-12.
Vad ca sapt 13-24 ei folosesc Cervagem.
In ceea ce priveste folosirea Cytotec-uli ,vad ca sint f multe comentarii impotriva folosirii lui.
http://parenting.ivillage.com/pregnancy/plabor/0,,6xr4,00.html
Nu stiu cit ajuta informatia asta, dar cunosc pe cineva care a pierdut 5 sarcini una dupa alta ,toate in lunile 2-3, insa acum are o fetita ,iar in noiembrie vine si baietelul.
Iti doresc multa putere si råbdare.
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
Cosmina spune:
Pup fetele si bebeii,
vai de cand nu ne-am mai "vorbit" pe forum... nu am mai intrat de nu tin minte. Am fost plecati si in Romania, din nou. A fost super, ca acasa, ce mai... Noi suntem bine, Harris are doi dintisori, si acum cred ca vor si cei doi de sus sa iasa. Avea joi 8340g. Papam bine si fructele si legumele si grisul si iaurtul, orice. De trezit noaptea tot ne trezim de cateva ori.. din pacate. Si din Romania, ne-am pricopsit cu o f. urata iritatie. Am terminat scutecele ce le aveam duse cu noi si am cumparat din Romania. Mare greseala.. e iritat tot. Nu mai stiu cu ce sa il dau... si mor! Aveti voi idee?
De citit nu am prea apucat sa citesc din urma, am cateva capitole... le citesc eu..
Ce am vazut si sincer imi pare nespus de rau e despre Laura. Laura, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa mearga mai departe sarcina, fara probleme. Ma rog pentru voi.
Am mai pus ceva poze incepand de aici
Pupici dulci la toti si toate!
mariana_1976 spune:
Laura eu am auzit de medicament pentru asemenea situatii,dar din pacate aici in Suedia nu se poate cumpara fara reteta de la medic care te consulta in prealabil.Trebuie sa-l iei neaparat inainte de saptamina a 9 a, dar uneori in ciuda medicamentului,este necesar chiuretajul.Te imbratisez si sper din tot sufletul sa reusiti cit mai curind asa cum va doriti.
Aalina2003 sa stii ca suedeza nu este asa de grea,mai ales gramatica e destul de simpla.Pronuntarea ar fi ceva mai dificila,dar acum dupa 10 ani vorbesc, scriu si citesc foarte bine.
Irina71 in sfirsit am reusit sa vad pozele voastre de la Comanesti.Ce toamna frumoasa si ce scumpic e Andrei la bunici!
Ciuf cind nu ma simt in apele mele ma duc cu "fetele" (prietenele sau cumnatele)la flea market si prin magazine.Dupa o tura de admirat si cumparat sunt ca noua!Pe bune!
Catrinel frumos ca v-ati plimbarit prin padurice!Noi o avem chiar in spatele casei dar nu e poteca ca lumea de umblat cu carucioarele.
Noelasa ca eu tot virsta ta o aveam cind m-am apucat de sofat in Suedia si uite, acum am curajul sa ies cu toti 3 copii prin orasel.![]()
![]()
Polixeni sa nu fi luat Nick vreo bacterie din maternitate...Iti aduci cumva aminte cu ce bacterie a avut infectia?Unele infectii urinare se datoreaza unor bacterii care nu exista nicaieri altundeva decit in spital.Multa sanatate si sa veniti cu vesti bune!
Alinalex ne-a fost dor de voi.Bravo pentru cele 50 de kg!!Imi pare rau ca ai avut acele mici incidente cu Chevroletul...
La inceput eu mi-am cumparat o masina foarte ieftina (din primii banuti primiti in Suedia pentru studii)si cu ea am mers grijulie in primul an.Daca se intimpla ceva nu ma costa mare lucru...iar asigurarea era si ea super ieftina.
Liliana sper ca sa-i treaca lui Vladut gatutul rosu.Ati facut cumva exudat?
Doublemom foarte buna idee cu salvarea mesajelor din odisee!Aici nu se fac analize la copii sub 9 luni daca nu e vorba de o alergie.Nici al meu nu a manincat cine stie ce dar creste de bine de rau...
Deea tot nu am putut vedea pozele dar mi-a placut foarte mult aceea in costumasul de innot.
Mariana
22+
mama de Monica, Matei si Markus
ciuf spune:
Laura, ce stiu eu despre medicamentul ala este ca vezi moartea cu ochii. O prietena de-a mea de sta in USA l-a luat. A zis ca nu ar recomanda la nimeni asa ceva. Ca sa nu mai spun ca a vazut tot in WC. A marcat-o teribil ce a iesit din ea. Niste dureri de isi venea sa se omoare.
La fel i se oprise evolutia sarcinii si medicul i-a recomandat medicamentul asta. Ea spunea ca mai degraba prefera chiuretajul.
Sa mai spun si eu ca o prietena de a mea a pierdut 6 sarcini? Are un baietel dar se tot chinuie sa mai faca unul si nu reuseste. Si a facut toate analizele, si genetice, nimic wrong cu amandoi.
Asa ca te rog fii cu capul sus si nu te lasa doborata. Intr-o zi DD te va ajuta cand nici nu te astepti.
Te pup si vreau sa aud ca esti bine psihic.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo