* Ghiocei de martie - aprilie 2006 * (21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Mariana, ce ma omoara pe mine psihic este lipsa de prietene. A naiba strainatatea asta, cu avantajele si dezavantajele ei. Cert e ca se intampla sa treaca si o saptamana fara ca sa vorbesc cu cineva la telefon sau sa imi calce careva casa. Toti prietenii nostri muncesc ca apucatii, iar in we, deh, stau cu familiile lor, fac cumparaturi. Ne mai vedem noi asa sambata, dar atunci e si sotul acasa. Mie imi vine sa o iau pe pereti cand e sotul plecat. Pe cuvantul meu de nu-mi vine sa-mi tai venele, vorba lui Catrinelu'.
Da. Deci intalnirea cu prietenele pica. De infrumusetare parca nici nu-mi mai arde. De cand m-am tuns scurt, mi se pare ca nimic nu ma mai aranjeaza. Cu cat l-as chinui eu si l-as da cu maclavaisuri, tot nu sta cum vreau eu. Si imi cade rau de tot.
De cumparaturi ce sa mai zic??? Cu doi copii dupa mine, halal relaxare. Nici ca-mi vine sa ies din casa numai la gandul ca trebuie sa mut carseat-ul de colo-colo, stat cu ochii pe Luca ca pe butelie sa nu-l pierd. Asa ca ma intelegeti ca nici de hoinareala prin magazine nu-mi arde.
Si asa mi-as dori sa imi mai schimb si eu garderoba. Ieri am realizat cand am fost cu Luca la Mall de "Ziua Uratilor" ca m-am imbracat cam la fel ca si anul trecut. Numai ca atunci aveam salopeta de blugi si un pulovar (hihihi, eram burtioasa, ce timpuri frumoase!), iar ieri aveam blugi.
Kim, vazui poza cu Alicia pe olita. Ce grozav, mai, ca sta pe ea.
Ce enigmatic se uita in poza asta: http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/linter_s/detail?.dir=/8d15re2&.dnm=dbd6re2.jpg&.src=ph
Poli, dulce foc Nicholas. felicitari pentru ridicatul in genunchi. Vad ca tot exersa in videoclipul ala, cred ca de teama sa nu uite miscarea. Pozele nu le vazui ca cica "something bad happened". Incerc maine.
Cosmina, e un scump Harris. Lui Eva i-a fost dor de el. Cum petrecurati in Ro? Ai pus vreun kg pe tine? Ca asa se intampla acasa. Trag toti de tine sa vii la ei la masa, sa mananci, sa bei. Trai neneaca. Iar cand te urci pe cantar ... ti se ineaca corabiile.
Tania, si eu imi pun la congelator, intr-o folie din aceea de aluminiu, cate un cotoias de pasare. Si numai ce il dezghet cand vreau sa-i fac ceva lui Mamzel Farfuzel. I-am facut supa de legume si i-am dat sa bea zeama din cana de oameni mari. Yummmy. Plescaia limbuta aia, dadea din manute, mai bine zis invartea incheieturile mainilor (cunoasteti voi miscarea ca atunci cand sunt nerabdatori) si gemea de incantare.
Eva are gingia umflata jos si e cam matzaita. Totul trece prin gurita ei, asa descoperim lumea.
Hai ca va las ca va plictisi azi cu mesajele mele. Dar fusei si eu mai linistita.
Tot nu-mi spuserati Steaua cu cine juca. Relelor.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Multi ani traiasca, multi ani traiasca, cine sa traiasca...
Noe
Andrei - Doina_cel
Iustin Sebastian -- Serendipindity(Mara)

Catrinutza ai grija de atomica, sa va intoarceti sanatoase acasa.

Ciuf, ce ma bucur ca esti mai bine. Si ca v-ati distrat aseara, si aici se pune pret pe Halloween, noi ne-am abtinut anul asta, dar la anu' incepem si noi. Acum parca am si uitat de sarbatoarea asta, eu una am asociat-o mai mult cu 1 nov si 3 luni de cand s-a dus mama... ofoff...Daca ai fi mai aproape ce ne-am mai duce noi incoace-ncolo - tot asa-i zic si la sora-mea din tara, vorbim zilnic pe net, dar imi liseste tare mult.

Poli, minunate pozele (si comentariile), mi-a placut tare mult 'gata de decolare' si 'la petit'. Ce cuminte era la spital in filmulet! Dar ce dansator ai tu acolo!

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Buna dimineata dragutelor! Tare mult mi-ati lipsit!
Noi suntem acum din nou la Rm.Valcea. Darius e cam agitat, nu mai are stare, se intoarce de pe o parte pe alta, se prinde de marginile patutului si se ridica pentru cateva secunde in genunchi, apoi capituleaza si mai nou am observat ca ii place sa doarma pe burta. In fundulet nu sta prea bine si mi-a zis doctora ca are "un usor retard motor" asa ca s-ar putea ca pe langa masaj sa incepem si cu gimnastica.

Imi cer scuze, dar nu cred ca o sa reusesc sa recuperez ca voi sunteti.

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)

Mergi la inceput

Maricuca, multa, multa sanatate sa te faci bine repede!!!

Tania, ma bucur ca sunteti bine!

Poli, Nikolas!

Andreea, multa sanatate micutei! Nici eu nu stiu cum sa mai procedez cu musafirii care vin pe la noi si il tot pupa pe Darius pe fata, pe manute (pe care el ulterior le baga in gurita). Pana acum cea mai idioata faza a fost cand o prietena de-a maica-mii care are caine a pupat cainele si la 10 min mi-a pupat copilu pe buze (imi venea sa mor ca in afara de mine si tati nimeni nu-l pupa pe buze..si mai pupase si cainele). Imediat am luat copilu l-am dus in camera lui si l-am spalat la gurita, pe fata.

Mergi la inceput

NOE

Multa sanatate si sa ai parte numai de bucurii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Mersi Catrinel de link, le-am testat de mult toate metodele alea. Ce sa fac, trebuie rabdare, poate in timp ne revenim si noi.
simona_toma, o sa-mi intreb medicul daca pot sa-i dau Peritol. Am inteles ca da si pofta de mancare ... noua nu ne-ar prea lipsi asta ca suntem destul de grasute (amandoua ). Chiar ma bucur ca Edutu si-a mai revenit cu somnul.
adar, nasoala faza cu musafirii. Ai avut nervi sa-i suporti, eu una nu cred ca i-as fi suportat si le-as fi dat de inteles ca trebuie sa dispara. Ce oameni mai ... pai vad ca e copil mic in casa si se lungesc pana la ora aia.
Ramona, da, suntem tot la Bistrita si cred ca ne apuca Craciunul aici ... dar nu conteaza ca tare bine ne mai e.
dea, ce marisoara e Mia ... parca acum o vad in pozele de la maternitate cand era mica mica . Ce trece timpul ...
ciuf, tare bine-i vine costumasul de dracusor lui Luca. Ce-mi place mie ziua asta a uratilor de la americani. Steaua a jucat cu Real Madrid aseara ... habar n-am scorul ca am capitulat dupa prima repriza ... asa ca fetelor microbistelor, let me know.
la Mariuca sa se faca bine repejor si sa se intoarca acasa. Nu vreau sa-mi inchipui ce inseamna sa stai in spital cu puiul ... mai ales in spitalele de la noi.
Noe, La Multi Ani!!! sa fii fericita si iubita. si un buchet de de la noi.

La Iulia mea cred ca se pregatesc sa-i iasa dintisorii de sus. E super maraita, tot timpul cu manutele in gurita si baleste la greu. Aseara m-am speriat de ea ca efectiv sarea ca un catel sa ma mushte ... cred ca o dor rau de tot saracuta. Si parca nici un gel de gingivute nu-si mai face efectul.
Cateva poze:
1
aici e cu strabunica ei
si 3
Pupici, ma apuc sa-i fac papa la bebica.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

NOE !!
La multi ani, draga Diana, sa fii sanatoasa si fericita !!

Mariucule, multa sanatate, sa vii repede acasa si sa faci "atomeli", daaa ??

ciuf, Steaua a jucat cu marea Real Madrid aseara, in Liga Campionilor. La noi acasa la Bucuresti ne-au batut cu 4-1 si aseara, la Madrid, unde au venit si f.f. multi romani care lucreaza in Spania si Italia, ne-au batut cu 1-0. Faza nasoala ca ne-au batut prin ... autogol, a dat unul de la noi mingea in spate la portar, si portarul nu era in poarta ! Faza ca-n filmele cu prosti .... Mie mi-e mila de ala, saracu', cred ca-i vine sa se impuste in fiecare minut. (in iconul asta mitraliera ar trebui orientata spre sine).
Oricum, au jucat bine ai nostri, au rezistat eroic ....
Ce ma amuza cand scrii tu ca ai mancat cotoi sau cotoaie. Stii ca si eu sunt din Craiova si stiu la noi asa se spune. Assaaa ... si ma marit eu in Dobrogea si tot povesteam la lume ca mananc cotoi si toti se uitau la mine chioras si eu nu intelegeam de ce. Pana la urma sotul imi zice ca aici cotoi inseamna pisoi.
Acum m-am obisnuit si le zic "copane", dar cand ma duc la mama trebuie sa le traduc ce inseamna ....

Deea, ce ochisori albastri are Mia ! Seamana cu mamica ei .... Deci, carevasazica, vad poze cu tine pe net ... la mine la serviciu ??!! (lucrez la Tomis) Poate ne vedem intr-o zi ....

Edit ca uit de fiecare data sa-i spun lui micaalsa ce-mi place de Iuliaaaaa !! Parca e un puisor, mai ales acolo unde e imbracata si in galben. Cum e ea, asa, blondutza ....

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

LA MULTI ANI NOELINO, SA TRAIESTI O MIE DE ANI, SA FII FERICITA SI SA TE BUCURI DE MINUNEA TA, SA AI O VIATA PLINA DE BUCURII SI FERICIRE SI SA AI BANI MAMA, BANI, MULTI !!!!

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

LA MULTI ANI ANDREI !!!!

SA ITI DEA DUMNEZEU SANATATE MUUUULTA, SA TE FACI BINE SI SA VII ACASA !!!!!!!

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Mariuca multa sanatate iubita! Sper sa scapi repede din spital!

Noe la multi ani! sa fii fericita si iubita! multi pupici!

Ada aveai un par superb...cred ca si al meu e un pic ars...deh asta e!

Fetele Steaua a jucat super...daca perseverau mai mult ii baga sub masa pe Reali...Pacat! Sotului ii venea sa ma omoare...ii venea sa planga nici nu ne-am mai uitat la penalty!
Am vazut pe net ca au ratat!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput