* Ghiocei de martie - aprilie 2006 * (21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Fetelor ma simt ingrozitor dupa ce am citit AICI...
Nu cred ca mai pot citi ceva sau scrie astazi pe forum atit de suparata sunt...

Mariana 22+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

Saluti! N-am apucat sa citesc tot dar vreau de aseara sa dau un raspuns pentru
loranda. Nu vreau sa te sperii dar sa stii ca la fel faceau si puiutele mele, nu mancau decat cate 50-60 ml lapte si ma rugam de ele toata ziua. La fel ajunsesem sa le dau in somn sa pape la 11 si 4 noaptea. Le-am facut analize si aveau infectie urinara si mai erau si anemice!!!! S-a rezolvat cu antibiotic si inca le mai dau sirop cu fier. Am deja doua luni si le mai dau inca o luna. Dar acum mananca 150 -180ml la o masa, de 4 ori pe zi plus doua mese de solide. Am ramas inca la suplimentul de noapte de la ora 4 , ca se pare ca renunta greu la el. Dar sunt multumita.
Catrinutza iti pun maine poze cu olitza. E luata ce la Carrefour si a costat cam 1 milion de lei.
Mai vorbim. Pup.
ps: mai stiti ceva de adibal? Ultima data cand am prins un post de al ei se muta la tara.

Miha
mamica cu doua fetite
Maia si Stefana (16.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

MARIANA, am citit.... doamne, cata nedreptate!!!! Ufffff!! cat ii e mai dat sa indure... se poate ca totusi uterul sa nu fi fost pregatit pt o noua sarcina?... nici nu am cuvinte, mi se rupe inima

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Fetelor, am vorbit cu Laura pe mess ... inca nu stie nimic sigur. Doar ca bhcg-ul (sper ca am scris corect) era scazut foarte mult fata de sapt trecuta. Va mai face un control la un alt medic ...
pana atunci, eu zic sa ne rugam pentru ea si puiul ei ...

DOAMNE, AI GRIJA DE PUIUL LAUREI !!!

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Si eu, care intrasem sa spun ca pozele mele ba se vad, ba nu, in Yahoo ... ... de ex, acum, eu le vad (ma refer la noul album, "La Comanesti")!!

Laura ..... sper sa nu fie SOE .... of Doamne ca nici nu mai stiu ce sa-ti spun ca sa te incurajez ...

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Am scris la pranz un mesaj care a disparut,deci constat ca nu au ajuns felicitarile.Deci LA MULTI ANI PUILOR BIANCA NICOLE,ALICIA MARIA,ANNA,MARIA MAIA,VLAD LUCAS!

Am trecut azi prin chinurile iadului.Thea a fost f. moale,apatica si nu eram prea linistita nici eu(incepand de aseara am avut o stare de neliniste...).Mi-a facut kk moale,nu vroia papa,apa,lapte,nimic.Am tot tinut-o in brate si,la un moment dat a inceput sa tremure si...aproape mi-a lesinat.Am crezut ca mor!!!!!Am ajuns la Budimex,la prietena dr. mele in 30 de minute(Cristin a facut 15 pana acasa).Dr. se temea ca s-a deshidratat,asta fiind in general cauza tremuratului.M-am linistit auzind ca este o dereglare de tract digestiv,frecventa la bebelusi.Si cum este prima problema de sanatate a Theei,trebuia sa-i faca o regie mareata!!!
Suntem la regim,bem Humana HN,si suntem pregatite sa ucidem orice baba care ne mai pupa mainile sau isi mai lasa margelele la indemana guritei si limbutei noastre.

Alorea,felicitari pt. MAMA!

Catrinuta,va asteptam cu drag,dar stai sa depasim faza asta,ca sa putem papa chestii delicioase.

Noe,poate veniti la o cafeluta in timpul orei.Ca Ionut are traseu si prin fata casei mele.

Bocanila si cei 6 pici...bine ati venit aici!

Micaalsa,sacul de dormit l-am luat de la Viena(doi,de fapt)

Ciuf,de ce esti deprimata?????vino-ti in fire!!!Pai,ce pazeste Luk?

Laura Ioana...no comment!

Adar,ti-am trimis pozele cu suportul de cadita pe mail.Pupam Maia!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Laura Ioana,nu råmine decit sa ne rugam ca totul sa fie bine.
Doamne ajuta!

AndreeaG,uff påi nu mai lasa pe toata lumea s-o pupiceasca pe Thea ,chiar daca o fa cu dragoste.
Sotul meu nici nu vrea sa auda s-o luam pe Viv in vizita la o matusa care are nush cite pisici.Cind e vb de Viv ,uneori e chiar exagerat de atent.
Pupici si multa sanatate Theei.

Mariana
varza murata iau de la un magazin asiatic.Au mai nou si gogonele, stii rosii dein alea verzi.
Hehe

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Laura Ioana, cat timp mai exista hope sa fie totusi ok, noi ne rugam pentru tine si pentru samburelul din burtica......

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Andreea, cred ca v-ati speriat rau de tot...Doamne, biata Thea....bine ca e ok, chiar daca sunteti la regim...Pupam! sa stii ca am trecut fix pe langa casa voastra si chiar in fata mi s-a oprit motorul (o singura data, in conditiile in care sunt prima oara la volan)...din cauza ca..Ionut imi zice: hii, uite-o pe Andreea, se uita la noi de pe geam!iar eu m-am emotionat total..si ...stop car...Daca stiam prin ce treceti.....Ne gandim la Thea si sper sa nu mai aveti parte de episoade de genul asta!

lectia de sofat a fost ok, nenea instructoru' m-a scos in strada aia mare printre alte masini, eu la volan...si se pare ca azi n-au fost victime..m-am descurcat onorabil..Plus ca am dat si testul psihologic..si sunt apta...i-am pacalit bine

sunt prea bulversata de vestile despre Laura si despre problemuta Theei ca sa mai scriu ceva...plus ca mi-am gasit si Bia oparita la fundulet si nu imi dau seama de ce....numai in brate o vrut sa stea, pana a adorit...In rest, tot felu de ghosts from the past...

Pupam fetele la maxim si sper ca maine sa vina cu vesti bune!

P.S. am vazut poze cu un David de Scotia dintos si mare, si cu o Alexandra de Aida, din ce in ce mai frumoasa-asta ca sa nu fie numai vesti triste si necazuri pe-aici prin zona...

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Am aparut si noi...azi am ajuns acasa.Va multumesc ca v-ati gandit la noi si un mare-mare MULTUMESC lui CIUF care m-a sunat!Mi-a prins tare bine!
A fost tare obositor si traumatizant atata fizic dar si psihic mai ales pt micut.Am stat cu antibiotice 10 zile cu branula in brat,luat sange,luat urina cu saculet si siringa.Acum este atat de speriat ca numai in brate la mine vrea..parca a uitat si casa,si patutul lui si jucariile lui.L-am adormit la mine pe pat si cu mine alaturi.Pe langa toate astea are si nasul infundat de abia respira.Urmeaza un tratament cu sirop la 12 ore si mai trebuie sa facem niste analize mai speciale la uretre,apoi in fiecare luna timp de 3 luni analiza de urina,si apoi din 2 in 2 luni analiza de urina.
Maine o sa va scriu mai multe.Acum ma duc sa ma culc caci sunt franta.
Nu am apucat sa citesc din urma dar promit sa recuperez.
Pupicei voua si bebeilor!

Mergi la inceput