* Ghiocei de martie - aprilie 2006 * (21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Polixeni,... si bine ca sunteti acasa! Nicholas!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salut!

Vai ce veste proasta...sper sa nu fie totul pierdut!

Noe o sa stau putin in Bucale, dar sa-mi spui pe unde circuli...Glumeam!...O sa te cunosc sper la intalnleala cu mamici...Abia astept!

Catrinel va astept! spor la eliberat hartogaraie!

Nsiro sambata ma duc la nunta! plecam la bunica la Targoviste ptr ca nunta e la Bucuresti. O sa pun poze! Maine trebuie sa ma vopsesc si mi-e groaza...poate imi iese un rahat...Mi-am luat Loreal Feeria o nuanta de saten

Mara, AlinaAlex bine ca sunteti bine!

Bocanila felicitari! sa va traiasca fetele si comoara de baietel!

Ciuf, ile hai fetele...ati luat depresia de la mine? fruntea sus!

Poli multa sanatate lui Nick!

Pentru ca se apropie sfarsitul acestei luni le urez bebelusilor un calduros la multi ani! sa iasa cat mai multi dintisori si sa fie sanatosi tun!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

deci, am revenit, va multumesc pt. v-ati amintit...chiar c-am lipsit mult, da' tot am citit pe ici pe colo.

ah, am uitat sa va mai spun ca noi nu avem inca dintzisori, doar bale peste tot, gingiute cu mancarimi, Roade Totne numim acum!

Ciuf, mare figura esti, Falconetti suna misto de tot.

Andreea G.,pfaaaiii ce faza, e groaznic prin ce ati trecut, imi imaginez ce sperietura ati tras. Si da, ai mare dreptate cu babele si cu pupatul, vai si eu fac alergie ca pe Marc mi-l pupa toata lumea, mai ales pe manutze, pe care el le baga apoi in guritza...bleah, prost obicei sa balesti copilu'

Bocanila, oau ce tare esti 6 copii??? apai te felicit, sa-ti traiasca micutzii! Bine ai venit printre noi!

Kim, acelasi scenariu deci si la voi...pupam pe Alicia printzesita!

Noe, Adar, Micaalsa

am bagat niste poze noi la Marc & friends si 6-7 luni:
poze

Mergi la inceput

Noe , felicitari pt. prima zi de shofat in oras! las' ca te descurci tu, ca la ce circulatie e mai nou prin Bucaleeee (vorba lu' Mihaser)...Schumi va scrie pe tine in curand! Asculta aici la mine, sofer cu vechime de 7 ani de permis si 2 luni de condus masina proprie si personala in fiecare zi in hatzisul din traficul supraaglomerat din Oradea. Mai stii ca acum 2 luni va povesteam ca mi-am luat masina, un Chevrolet Aveo ,brand new?
Si ca sa vezi ce experientza mi-am facut si eu deja: am si bushit masina nou-noutza sapt. trecuta in parcare , am iesit cu spatele siam acrosat un Peugeot , ce-i drept m-am si grabit la vaccin, ata ete, mai sifonata a fost masina mea, adica aripa si usa dreapta infundate. Da' s-a rezolvat, am fost la politie si la asigurari, sapt. viitoare in servis. Si ca setu' sa fie complet aseara veneam de la un botez si a intrat unu in mine la semafor, in spate, noroc ca nu m-a sifonat deloc, el si-a spart un far, se mai intampla!
Bafta!

Mergi la inceput

Laura Ioana, imi pare atat de rau...uffff...

Eu ma rog totusi pt. tine sa fie bine...

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Bun venit Bocanila si felicitari pentru cei 6 copii (jos palaria)!
AndreeaG, ai tras o spaima, imi maginez, bine ca nu e ceva grav. Ia spune sa stim si noi daca se cunoasc cauzele si ce tratament exista pt asa ceva. Mi-au placut pozele cu frumusica ta, are o frizura originala, iar tu ai slabit muuult, cred ca te declari multumita.
Micalsa, marul copt e un deliciu! Si Alicia e innebunita dupa el. Pupam domnisorica eleganta! Unde iesiti voi asa cuconitze-domnitze?
Adar, frumoase versurile pt puiuta ta draga. E clar ca si semnatura iti arata mai bine acum.
Loranda, ce mare pare Anda in carucior! incerc sa-mi dau seama cum arata in comparatie cu Alicia, fiind doar o zi diferenta intre ele, in orice caz pare super ok, eu zic sa urmaresti problema dar sa nu te stresezi cu kg.
Dianad, olita simpla i-am luat, cu maner si spatar, ca un scaunel vesel colorat, se vede in poze. Super haioase pozele voastre de pe blog.
Catrinel, nu cumva au zis dar in alta limba si n-am inteles noi? mne-mne... Am vazut pozele cu Oana, mai ai? noi mai vrem.
Dea, am incercat sa ma uit la poze mai recente -dar erau amestecate- ca sa-mi dau seama cum arata acum Mia, oricum a crescut mult, mi-a placut aia cu baticutul rosu sau cu costumasul negru in picatele.
Irina, unde sunt pozele de la Comanesti? mai pune-le o data. Am vazut tot alte albume.
Ciuf draga, dar ce s-a intamplat? Tocmai tu cu familionul tau cel vesel si decoratiunile superbe, cred ca te-am laudat prea mult de acolo ti se trage. Pai daca n-am facut eu si doar aveam motive, te rog sa nu plangi si sa te gandesti la toate clipele minunate pt care merita sa zambesti.
LauraIoana, imi pare nespus de rau daca s-a confirmat ce am auzit, ma rog pt tine.
Poli, ma bucur ca v-ati intors si sunteti bine, refacere rapida va doresc si sa uitati prin cea ti trecut.
Alinalex, v-am vazut pozele, mai da’ ce barbatzel s-a facut Marc!
Noe, succes la shophat! Ce bine ca nu ne intersectam, se mai reduc sansele de acrosaj.

Ce mai face Alicia: da din picioare intr-una de cand poarta papucei (ca deh, are tenisi!), isi pune sigura suzeta in gura... Vrea sa cerceteze si sa apuce tot ce vede, nu mai sta o clipa in loc, are mereu chef de joaca.
Azi a facut de 2 ori la olita!

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Kim, daca ar fi atat de simplu ...
Catrinel, uite http://good-times.webshots.com/album/553753625NjjgRk?start=60 sa vezi poze cu Mamzel Farfuzel.
Inca nu se termina ziua de 30, asa ca spunem si noi La multi ani Maiei si lui Vladutu.
Laura, imi pare tare rau. Iti doresc putere sa treci peste incercarea asta si sa fii optimista ca intr-o zi DD iti va da copilasul mult dorit. O sa vezi ca va fi bine, dar viata, uite, te incearca de multe ori. E greu.
Da. E ora 9:37 p.m., Eva doarme, Luca priveste 101 Dalmatieni, mancarica e in cuptor gata sa fie papata (cartofi cu oregano si cascaval ras deasupra si piept de vita afumat - e super delicios), curat in casa, numai sotul sa vina de la serviciu.
Alte noutati nu avem. Rutina de zi cu zi care ma omoara.
Va pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Bocanila, bine ai venit in gasca noastra. Doamne, mai, dar cum rezisti cu 6 "iepurasi"? Te mai ajuta careva? Spune-mi ca pe mine ma apuca disperarea ca nu mai fac fata (si am numai doi copii) si incep sa fac greseli.
Astept sfaturi de la tine. Sa nu imi spui ca nu gatesti, nu faci curat, nu calci. Ca sfaturi din astea am primit si nu ma aranjeaza. "Lasa, draga, a curatenie. Ia, tu calci? Baga rufele la uscator si nu mai e nevoie sa le calci. Mancare gatita? Comanda. Nu te mai munci gatind in fiecare zi".
Uite, sfaturi de americani.
Gata. Plec. Il sunai pe sot sa vad ce moasa-sa face de nu mai vine si urla un motor langa el de nu auzi decat ca mai sta. Off, si nici nu mancai.
V-am pupat.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Scriu cu mucosel in brate asa ca scuzati greselili...

Laura...sa nu incetezi sa te rogi in fiecare secunda...nici noi nu vom inceta sa ne gandim la tine si sa ne rugam pentru tine si puiul tau...sper din tot sufletul sa fie bine...
Poli...ma bucur ca ati scapat din spital dar imi pare rau ca Mos Nicolae nu e vindecat complet...mii de pupici de la mine si atom sturlubatic ca sa se faca bine puiutul Nick, ca acusi e 6 dec. si trebuie sa ne aduca oaresce cadouri ...
Andreea...of of...pupam puiuta mica si bolnavioara ... urata treaba...dar mai exact ce a fost, ca eu una nu am mai auzit de asa ceva....oricum, pupaturile, altele decat ale mamii si ale tatii sunt prohibite...nici eu nu mai las de mult chiar pe oricine sa baloseasca fata, nici fatza, nici labutze...daca vor, n-au decat sa pupe scutecul ....si cum trece "vijelia" si la noi si la voi ne intalnim la o cafea ca tare buna o faci si e pacat sa o bei singura + ne-am delectat cu pozuici cu fete coafate.. trecuti prin anti-virus...
Diana...ieri sotul venind dinspre fostul 1 Mai peste tot a prins ambuteiaje...oare cine o fi fost de vina......da' daca ai trecut prin fata casei Andreeiei, tare mi-e ca ai ajuns si pe la noi...ce bine ca nu avem voie sa iesim afara, zicea doctora ca e periculos...
Irina...nu am putut vedea poze

Acum fug ca am una bucata smiorcaici care s-a invatat cu narav de stat in brate mele cat mai mult posibil....

--------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loranda spune:

Irina nu e premergator.E o chestie in care sare si se invarte.
Micaalsa eu stau pe blv.Independentei,intre gradinita si posta noua,peste drum de banca Transilvania.Tu esti la Bistrita acum ?
Doublemom m-ai pus pe ganduri.Anda mananca rau de cand s-a nascut,zilele in care a mancat bine pot sa le numar pe degetele de la o mana,dar nu strica sa-i fac niste analize.Dar la fetele tale infectia urinara nu a avut nici un semn inafara de lipsa poftei de mancare ?
Ma duc sa-mi beau cafeaua. See you later

Laura&Anda(28.03.2006)

Mergi la inceput