* Ghiocei de martie - aprilie 2006 * (21)
Raspunsuri - Pagina 11
Irina71 spune:
Deea, mie nu-mi merge
cred ca mai trebuia ceva adaugat ...
Am vazut insa poza aia unde e ea cu sutien si fustita - SUPER ! 
loranda, vazut si pozele tale
- ala e premergator ??
Fetelor, noi am fost plecati de joi dimineata pana aseara la socrii mei, in satul Comanesti, jud. Galati. A fost super, mai ales ca am prins vreme frumoasa. Sotul meu nu prea voia sa mergem ca era certat cu ai lui (soacra-mea nu-l vazuse NICIODATA pe Andrei !) dar pana la urma a cedat si am mers. Nu am citit din urma (sper sa apuc s-o fac !), dar sper ca sunteti bine cu toatele 
Ce voiam sa mai spun ... aaaa ! Miercuri noaptea, pe la ora 2, se scoala Andrei si incepe sa planga - nu vrea tzitzi, nu vrea bibe, doar mangaiat si plimbat prin casa. Am zis c-o fi visat urat, s-a linistit si ne-am culcat din nou, si pe urma, la vreo 10 minute, ma uit la el (dorm cu el si avem lampa de veghe), ce credeti : VOMA ! PE TACUTE ! Am crezut ca mor, am strigat la sotz, care a venit valvartej din camera cealalta, l-am ridicat pe copil, l-am schimbat de haine si paturica de sub el, ca erau pline ... si pe urma Andrei chiar s-a linistit, a zambit si a adormit. Dar eu n-am mai fost in stare sa dorm in noaptea aia, tot ma uitam la el.
A doua zi am plecat la Comanesti, la socri. Dar ma gandeam : daca nu eram langa el ? Daca dormea in patutz sau chiar in alta camera ? Nu se ineca cu voma ? Putea de fapt sa se inece si langa mine, daca nu eram pe faza. 

Nu stiu ce nu i-a convenit - a vomat mai ales legumele, mancate de la 6 seara ! Si de atunci isi face o greatza la legume, de nu va spun. Ii puneam in ele un strop de ulei de masline - sa fie de la ulei ? L-am scos acuma, dar numai cand le vede face de parca i-ar veni sa vomite. 
Am pus si eu poze de la Comanesti, incepand de aici : http://new.photos.yahoo.com/irinapopa2001/album/576460762332660935#page1
Daca nu merge link-ul, vedeti la semnatura, la "Multe poze cu mine", un album nou "La Comanesti, oct 2006". Acolo sunt. ![]()
Va pup, si ma duc sa citesc din urma, sper sa apuc, caci aud zgomote de bebe trezit, care vorbeste cu peretii. ![]()
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
micaalsa spune:
quote:
Originally posted by loranda
Micaalsa,de ce medic bistritean vorbeai,de care erai asa multumita,ca si eu sunt din Bistrita si mi-ar prinde bine sa stiu.
Laura&Anda(28.03.2006)
E vorba de dr. Bubu Razvan, e medic generalist, are un cabinet pe centrul vechi, zona pietonala. Sincer, mie mi-a lasat o impresie fff placuta.
Tu locuiesti in Bistrita? Pai de ce nu zici asa, poate punem de-o intalneala cat mai stau si eu pe-acasa
Pozele meleAnamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
nshiro spune:
Sa incerc sa mai bag putin scris sa vad ce reusesc pana se trezeste Maria.
Catrinel am vazut pozele, tare te mai pricepi sa o prinzi in momentele cheie! Sunt tare haioase iar Oana e o frumoasa mai ales in poza Ordentlich. Ce inseamna? Zici ca tu ai mers la 9 luni? Precoca domle nu gluma!
Tania bietele de voi prin ce ati mai trecut…. Bia saracuta de ea…
Kim cum sa nu o recunoastem pe smechera irlandeza?! Super toate pozele!
Roxivan sper ca Darius e mai bine si ca i-a trecut viroza. Botoseii sunt foarte dragalasi iar el e un frumos.
Adar am ramas masca cand am citit cat a mancat Maia (un mar, o para si o piersica). Bravo ei! Nici eu nu as putea manca atata. Maria insa cred ca ar manca oricat de multe fructe i-as da, numai ca ea le serveste dupa masa de pranz drept desert asa ca nu-i dau prea mult ca are un burtoi dupa ce termina carnita, orezul si legumele… Iar lapte nu vrea mai mult de 120 ml . Si nu i-l dau in completarea mesei ci separat! Cate kg zici ca are Maia? Cat despre cura de slabire mama mea a tinut 3-3-3 de nenumarate ori si s-a ingrasat la loc dupa. Nu vreau sa te descurajez insa, poate la tine poate va fi ok.
Poli din nou multa sanatate micutului!
Doublemom v-am vazut pozicile. Gogoselele sunt super haioase si frumoase. Le-am admirat puloverele si caciulitele.
Ciuf m-ai facut sa lacrimez cu cuvintele tale... Da intr-adevar Tarancuta are niste versuri superbe! Sper sa nu aveti probleme cu infectia. Si aici se insista foarte mult pe perierea dintisorilor. Se gasesc periute speciale pt bebelusi. Maria o face cu succes singurica. Cat despre operatiunea oala NU! Nu am de gand sa o folosesc niciodata. Va lasa scutecele cand se va simti ea pregatita. Si va face direct la wc. Aici se gasesc colace speciale pt copii care se pun peste cele mari. La fel si scutece speciale care sa-i dezvete cica, dar oricum e prea devreme pt asta. Multumim pt vestile despre Poli. Eu am in mailu comun adresa de mail de pe tel. E mai buna decat numarul zic eu ca nu costa bani.
Micaalsa ce ma bucur ca ai dat peste un doctor cumsecade si intr-adevar pacat ca nu e din Alba. Succes la dezvatatul de tzitzi.
Simona toma ma bucur ca sunteti pe drumul del bun! Nu cred ca bebe e dependent de tine ci ca "asa e ei" iar de miscorici... nu mai zic. Maria si noaptea prin somn se scoala in fund...
Noe succes cu sophatul ! Mi-am adus aminte de instructorul meu spurcat care in loc sa ma invete meserie imi povestea aventurile lui amoroase cu doamnele cursante. Bleah. si eu fata bine crescuta nu puteam decat sa-l ascult... cu multa greata ce-i drept. Nu mi-a aratat niciodata nici un fel de parcare ca cica nu se da la examen...pe care l-am luat cu pile de altfel (traseul) Dupa ce am terminat orele eram la fel de varza ca la inceput. Da la tine o sa fie ok daca zici ca-i verificat tipul de Andreea. Sa stii ca eu cu Monti varianta originala (imbunatatita dupa placul meu) am slabit de 2 ori pana acum iar mama a dat jos 20 kg in 5 luni. FELICITARI dintoasei! Hai ca ai fost tare mai cu stilu brazilian! Si apropos ca tocmai facusi baie cu Maria, la sfarsit am lasat apa in cada cam de 20 de cm sa poata sta ea in fundulet si sa se balaceasca ca lumea. Si ce facu?! Se chiolba pt cateva secunde la “stilu brazilianu” lu ma-sa de ma si rusinai de-acu si dintr-odata se repezi si-si infipse mana si traseee de-am sarit in sus de doi m derurere ca in drum mi-a lovit si operatia….Pupam Biuta si spor la antrenamente domle! Cu olita sunt de accord cu tine. Oricum daca ea va merge la cresa acolo nu-i pune pe oala. Cat despre intalnirea de pe 8 martie eu nu am cum da va rog mai organizati una si prin august!
Andreea voi sunteti in top cu petrecerile! Deci Thea vorbea in soapta. Ce chestie... Vazut pozele foarte frumoase! Intr-una sa stii ca Thea aduce putin cu tine! Nici Maria nu mai bea laptele bine… doar ce ajunsesem si noi la performanta de 140 in urma cu o luna. Acum bea 80, 100, maxim 120. Si nu e completare cum ziceam mai sus.
Ama v-am vazut pozicile. Ce frumosi sunteti voi in Cismigiu! Seby are un zambet super. Si pozele de la munte sunt foarte frumoase.4 dintisori deja?! Wow felicitari!
Mariana 3,5 kg nu e mult deloc. Ba chiar putin as indrazni sa zic?!
Mihaser unde ziceai ca plecati? Cum fu la nunta? Vrem poze!
Aalina ce faza cu kk! Si eu am patit-o cu Maria inainte de baie pe mana mea.
Dianad bine ca ati trecut cu bine de vaccin!
Gata am terminat capitolul trecut si ma opresc aici deocamdata. Maria se tine numai de pozne, trage tot ce gaseste in calea ei, in magazine cand e in carucior m-am trezit ca avea in mana un prosopel luat nu stiu de pe unde, agata hainele de pe umerase si trage de ele, la fel cu ce gaseste pe masa, da cu mana si varsa tot. Covorul din bucatarie are vreo 5 l de apa la bord, si in restaurant a reusit sa verse paharul cu apa si doar le pun departe de ea dar se intinde ca o rama si in fractiune de secunda face pozna.
Va pupic, multa sanatate la bebei LA MULTI ANI sarbatoritilor si poate reusesc sa mai intru si maine.
rocsana si bebe maria (3 martie 2006)
dea0277 spune:
mai incerc acum, sa speram ca merge.
Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/dea0277/albums/
adar spune:
dea - vaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiii, ce gagica ... aici ........
irina - nu merge mama, mai da-mi o sansa, sa vad si io pozici ... :)
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari 
ciuf spune:
Kim, m-am referit ca nu prea imi mai arde un stres in plus cu olita asa devreme. Ca eu il cam consider stres, acum, in situatia mea. Asta a fost ideea. Sunt cu moralul la pamant, plang toata ziua si iau Distonocalm. Am cam intrat intr-o stare depresiva. Asta insemna ca de la un vanticel ma pot clatina. Intelesesi? Ok. Eu te admir ca ai rabdare sa o pui asa de repede si sunt convinsa ca vei fi printre primele mamici de pui fara scutece. Mai ales ca fetitele invata si mai repede. Pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
ile77 spune:
Catrinel,totul ok acum.
N-am prea mai scris pt ca am fost mai deprimata .In Ro au fost niste evenimente mai negre..................dar acum e mai ok.
Ciuf, maninca si tu cicolata 70%cacao.Face asa bine la depresie.Nu te indesa cu pastile.
Bea multe sucuri naturale, multe fructe, vitamB,calciu si magneziu.
Magneziu e f bun pt ca relaxeaza muschii.
M gindeam ca poate vii si tu la vara viit in Ro ,si ne intilnim in Craiova .
Revin mai tirziu ,ca acum fug sa fac cina si apoi ies la o cafea cu amicele.(Ciuf, pe mine ma ajuta ,cind sint deprimata, sa ies in oras cu 1-2 prietene, ca mai mult de 3 nu am)
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
dea0277 spune:
Adar si Irina, acela este costumul de baie al Miei, l-am primit cadou de la cineva, va dati seama ca nu ii cumparam eu asa ceva ... dar e tare dragut si de efect :))
Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/dea0277/albums/
adar spune:
Ciuf, Ile - hai mai fetelor, ce e cu voi ??? De ce plangi toata ziua Ciufulici ??? Distonocalm sa nu mai iei ca e kk, ia Viatamax, face mai bine!!!
NOE - TERMINASI MAMA ??? CA VREAU MATUSA-MEA SA IASA IN ORAS ... 

_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''
MAIA
minunea cu ochi mari 
Qamar spune:
quote:
Originally posted by adar
Ciuf, Ile - hai mai fetelor, ce e cu voi ??? De ce plangi toata ziua Ciufulici ??? Distonocalm sa nu mai iei ca e kk, ia Viatamax, face mai bine!!!
NOE - TERMINASI MAMA ??? CA VREAU MATUSA-MEA SA IASA IN ORAS ...
_adar si MAIA
![]()
(30 martie 2006)
''
MAIA
minunea cu ochi mari

zero victime azi
revin, phetele!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam