Copiluti de mai-iunie 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 29
nelia spune:
Hihihi! Ce-mi place, tot zic ca ies, dar pin apuc mai scrie cineva si ma maninca destele sa raspund. Lucruri marunte... am facut mincare buna, m-am indopat, acum beau o cafeluta, copiii sint cit ce cit sanatosi acum, se joaca fericiti pe linga mine, sotul vine miine si imi aduce slana si brinza si palinca... daca l-or lasa sa treaca vamesii, daca nu, sa le stea in git, in casa miroase a placinta si a portocale, nu e curat ca eu ma desfat cu un alt maruntis: DC-ul, unde am intilnit prieteni cu care pot sa stau de vorba...
De fapt, am intrat sa-i spun Iulianei ca si mie imi place sa dansez, la nebunie! E una din pasiunile vietii mele! Dar eu dansez in casa, de una singura sau cu copiii. Sotul nu e el mare dansator, dar l-am stricat si pe el, vad ca ma mai ia din cind in cind si la cite un dans... prin casa. Macar eu nu am de ce sa ma pling, ca in toata mediocritatea mea, m-am distrat intre 24 si 32 de ani la maxim. Nu am frustrari de genul asta, ca am facut cam tot ce se poate face, am trait la maxim.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Florentina G spune:

Vorbiti atat de frumos, sunteti de multe ori balsam pentru suflet, cum ii place lui Loreen sa spuna.
Olga, nu-ti face griji, ca tocmai acest off topic a creat legaturile dintre noi, faptul ca aici se vorbeste sincer despre orice problema si mai ales ca intotdeauna aici gasesti o vorba buna care face atat de bine tocmai cand nu te astepti...
Ma bucur mult ca la subiectul nostru s-au adunat atatea persoane deja dragi mie!
Tina
33+ cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
loreen spune:
Deci sunt dusa cu capu',vorba Gustei...i-am pus copilului cantece de nani-nani ca sa adoarme mai repede sa pot beli ochii la jucarii...
Dar mai am o dilema...si poate fetele din Canada-Sua ma pot lamuri...cumnatul meu sta in Calgary si asta inseamna ca daca comand de pe amazon.com ma costa taxele din America spre Canada si apoi din Canada spre tara?!Ca io nu mai inteleg nimic...
Vad ca amazon.ca nu are jucarii...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Flori uitasem sa-ti spun ca mi-am tras unghii false...va rog nu radeti de mine...vreau sa-ti zic ca sunt foarte aratoase si ma gandeam ca o sa-mi fie greu cu ele,insa m-am acomodat...nu-s din cele lungi de ghionoaie...au lungime normala dar au un aspect tare estetic...le am deja de o luna jumatate si parca le-a avea de-o viata...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
omustata spune:
mai, de cand s-a culcat Maya stau numai pe internet. Dar cu folos de data asta, caci ma conversez cu voi pe probleme interesante si pana acum m-am chatuit cu OlgaT. Am baut si o bere si am capatat chef de viata.
Ma alatur si eu dansatoarelor. Mie mi-a placut enorm sa dansez si o faceam chiar bine de tot, dar sotul meu era complet anti talent la asa ceva si mai era si gelos pe deasupra cand dansam cu cineva. Asa ca incet-incet a murit si pasiunea asta a mea. In schimb pana sa o am pe maya pot sa spun ca mi-am trait viata, asa ca nu am regrete. Poate asta este avantajul sa faci copii mai tarziu in viata. Ai timp sa te distrezi pana atunci. Am calatorit in lumea asta in tari in care nu credeam niciodata ca voi ajunge (cum ar fi China si Japonia), am vazut o multime de locuri frumoase si asta pentru ca sotul meu calatorea mult. Am stat 3 luni pe Coasta de Azur (sotul a petrecut acolo ceva timp la univ din Nice) si am vazut acolo niste frumuseti de neimaginat.
Asa ca te inteleg Iuliana, pentru ca stiu ce ai pierdut. dar cei care fac copii la o varsta tanara se consoleaza cu ideea ca atunci cand copiii pleaca la colegiu, ei sunt inca suficient de tineri ca sa se mai poata distra inca. Si atunci se presupune ca ti-ai platit ratele la casa si masina si esti cat de cat mai stabil din punct de vedere financiar ca sa poti sa te simti bine. dar ma mira ca zici ca nu ai pireteni pentru ca in multe poze sunteti la petreceri, in concediu ati fost cu prieteni. eu chiar ma uitam ieri la pozele tale si ma gandeam ce bine ca ai prieteni cu care sa mergi in concediu. Nici noi nu avem nici un prieten aici. Toti prietenii dragi mie sunt in Romania.
trebuie sa ma duc. Nu se mai poate asa. Cred ca trebuie sa-mi pun lacat la PC.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
omustata spune:
Laura-nu stiu exact cum este cu taxele. Eu nu sunt acasa la mine ca ti-as zice sa mi le trimiti mie ca sa eviti drumul prin Calgary, dar eu voi pleca spre casa mea la inceputul lui decembrie si mi-e sa nu te incurc. poate fetele din Canada pot sa te lamureasca cum fac ele cand comanda jucarii de pe Amazon.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
nelia spune:
Bai, eu nu stiu ce sa mai fac cu Agata! Tot timpul sare, alearga, se cocoata peste tot, saptamina trecuta i-a rupt buza Tudorei, acum alerga cu o papusa in mina si pentru ca nu era suficient ca alerga (desi i-am interzis cu desavirsire sa mai alerge prin casa de cind s-a intimplat cu Tudora), s-a mai si aruncat pe pat cu papusa in mina. Si i-a intrat mina de la papusa Barbie in ochi, e plastic din ala dur, acum e ochiul rosu, si de la plins, ca boceste de o jumatate de ora, dar sint sparte niste vase de singe. Nici nu ma lasa sa ma uit acolo... Credeti ca e cazul sa merg la doctor!?! Nu pot sa ma duc decit la Urgente acum, la ora asta!
Stiti ce se pune in cazuri din astea? Mai aveam citeva picaturi cu antibiotic de la Tudora, i-am pus, dar spune ca o doare, dar ca vede cu el. Of, mi-e asa ciuda pe ea, ca imi vine sa o dau cu curu' de pamint! Eu nu am vazut asa ceva! Mai, fata asta nu poate sa stea si ea un minut intr-un loc! E un stres permanent pentru cei care au grija de ea, asa copil zvapaiat eu nu am mai vazut.
blackpanterro spune:
Loreen, asa e platesti taxele la Amazon pt a trimite lucrurile in Canada apoi cumnatul vi le trimite in Ro cu posta cum e normal.In RO nu ar mai trebui sa platiti taxe daca le pune ca si cadou si pune pe cutie o valoare mica.
Noi cumparam mereu de pe Amazon.com e "magazinul" meu preferat :)
M-am cam deprimat putin citind mesajele voastre de peste ocean....asa sunt si eu, parca ma tampesc pe zi ce trece acasa numai cu copilul.In Ro aveam o slujba super, bine platita, o gramada de prieteni si cunostinte, iesiri la restaurante si la cluburi....Asta a fost viata mea, m-am distrat de numa, acum nu mai stiu altceva decat scutece, papa, somn si alte chestii de bebe.
Nu as vrea sa ma intorc in Ro dar as vrea putin din viata aia inapoi.Prieteni mi-am facut si nemti si americani(eu mereu imi fac prieteni pe oriunde merg:) dar nu ma pot vedea mereu cu ei ca nu conduc si sa ii tot chem la mine....ma consolez si eu cu faptul ca am un sot extrem de iubitor si care ma doreste 24/7 
si un copil frumos si sanatos caruia ii pot oferi absolut tot ce nu am avut eu in copilaria mea + extra :)
Gata ca m-apuca plansu'...noapte buna!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."
iuliana spune:
Olga, noi nu am fost in concediu niciodata cu nimeni, ci numai in 2,3 sau 4
. Prieteni am, ca sa zic asa, prieteni de ai sotului, deci persoane pe care le-am cunoscut prin intermediul lui. Ei sint prieteni de 15-20 de ani, si sint prietenii mei pentru ca sint ai lui. Dar eu nu am prietenii mei, prietenii nostri comuni sint la 120 mile de noi, ei sint toti gramada pe acolo, se intilnesc in fiecare saptamina, ies impreuna la restaurant, se viziteaza, pe mine nu ma suna nimeni (si nici eu nu sun), ne vedem la petreceri si atit. Singura persoana de care sint mai legata e nana Dianei, vorbim pe messenger sau tel, dar si cu ea si sotul ei ne vedem rar. Problema la noi e ca, daca mergem in Bay area unde sint ei, tot timpul trebuie sa stam peste noapte la cineva si imi vine peste mina tot timpul sa intreb "bai, nu ma primesti sa dorm cu pisica si catel la tine?" Oricum, m-am obisnuit cu asta si ma pling destul de rar, doar cind mi se pune pata:).
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
nelia spune:
Am citit ce ati mai scris si as avea o parere de adaugat. V-ati pus problema ca nu doar faptul ca sinteti departe de prieteni va face sa nu va mai fie viata ca inainte!?! Pentru ca eu cred ca poate fi si acesta un motiv, dar sa stiti ca si prioritatile s-au schimbat, si noi si totul este altfel acum. Nostalgiile astea dupa ce a fost odata le avem cu totii, indiferent unde am trai, departe sau aproape de prieteni. Chiar daca am fi linga ei, viata noastra e alta acum si a lor la fel si chiar daca am iesi si ne-am chefui, tot nu va mai putea sa fie ca „atunci“. Pentru ca „atunci“ eram si noi cei de „atunci“, „acum“ sintem cei de „acum“. Si eu am nostalgii, dar imi sint dragi, imi sint ca amintirile, ma hranesc din ele, sint vitale pentru mine, dar nu ma trag in jos. La fel se va intilmpla peste ani si ani de zile de la aceste discutii, cind pe linga nostalgiile tineretii, le vom avea si pe cele ale acestor timpuri, cind erau copiii mici si noi depanam offtopic amintiri pe net. Nimeni si nimic nu ne va impiedica sa ne asezam la computer si sa facem la fel, dar sigur nu vom mai regasi mare lucru din ceea ce avem acum. Vor fi alte chestii care ne vor incarca de alte nostalgii peste alti ani si ani... Copilaria, primul Craciun, prima papusa, prima zi de scoala, primul tinut de mina, primul sarut, un rasarit sau un apus de soare pe malul marii, felul in care miroase pamintul dupa ploaie pe munte si nu numai, sarcina, nasterea, mirosul copilului nostru... si orice ati vrea voi... si felul in care le-am simtit si trait in momentele respective sint unice, nu se mai repeta, nu se mai intorc, chiar daca repetam unele experiente, simtirea noastra si felul in care le percepem in anumite momente le fac ireversibile. Toate acestea la un loc si cu multe altele reprezinta pina la urma ceea ce da unicitate unei vieti de om. N-ar trebui sa fie nimic trist, sau daca totusi ne intristeaza, atunci ar trebui sa fie una calda si blinda, care sa ne unga sufletul in momentele in care viata matura cu noi trotuarele, cum spunea Loreen... Sinteti de acord cu mine!?!
Se pare ca ochisorul Agatei e bine, e tot rosu, dar nu pare grav. Asta imi mai trebuia acum... urgenta! De fapt, de asta intrasem...
Si ca sa fie tacimul nostalgiilor complet, am ascultat pina acum Led Zeppellin!!! Am avut un spor la treabaaa, adica la frecat bucataria si la calcat. Si ca si cum nu ar fi fost suficient, acum ascult - ca desert - colinde romanesti. Am citeva trimise de prietenii nostri dragi si buni (abia astept sa vad cu ce vine Octav miine, ca toti ne-au pregatit cite ceva de suflet si de inima albastra!): Hrusca, Madrigal, N. Furdui Iancu si Dinu Iancu-Salajanu... Superbe! Mi-au uns sufletul! Si dupa aceea mi-am pregatit niste romante vechi romanesti cu Cristian Vasile, unul din preferatii nostri. Si daca as avea si o bere in casa
, cred ca m-as delecta si cu niste Gica Petrescu, dar parca asa pe uscat nu prea merge.