Copiluti de mai-iunie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Dragelor, ce vorbiti voi aici?! ma mananca degetele sa ma bag si eu in discutie ca tare ma priveste si pe mine dar as avea atatea de spus de mi-e ca nu mai termin saptamana asta!
In sfarsit pot sa va dau o veste buna! Alyssa e bine, desi a facut febra si in seara asta nu i-a crescut decat la 38.8 si dupa vreo 2 ore a scazut de la sine, fara nici un medicament, a cerut si de mancare si acum se joaca cu tac-su.
azi dimineata a fost horror, noaptea n-am dormit mai nimic iar la ora 6 avea 35.0 temperatura care in cateva minute i-a urcat la 40.1, tremura din toate madularele, vomita si urla de nu mai stiam ce sa-i facem...credeam ca innebunesc de-a dreptul...inca mai ne e frica sa nu i se faca iar rau dar incep sa vad luminita de la capatul tunelului, vorba aia, oricum cred ca o sa raman cu sechele tot restul vietii dupa experienta asta, a 3-a si cea mai rea de pana acum.
deja face capricii si nu ma mai lasa sa scriu...clar suntem pe drumul cel bun!
va pupam!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Si eu, si eu pe aici!!!
Maninc cina si citesc pe DC; sotul si el, maninca si-i cu un oki in TV,asa ca sintem chit!
Eva doarme, a adormit cu chiu cu vai dupa 6pm (somnul de dupa-amiaza) asa ca nu stiu cind se trezeste.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Teddy-da-i drumul la povesti. Mi eimi place asa de mult ca ne-am spus si cate ceva despre noi, nu numai despre copiii nostri.
Si revenind la copii , de la ce a facut Aly febra asta? Tot reactie la vaccin?

Iuliana-sunt sigura ca vei trece si peste perioada asta mai proasta. Nu pari o persoana care sa se lase daramata cu una cu doua.

Nelia-chiar nu as fi stiut ce sfat sa-ti dau legat de ochi. bine ca totul este ok.

va pup si noapte buna!

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Dau binete va ofer o cafea calda si niste mufini proaspeti si fug la cratita ca ma cheama datoria...ma doare spatele de mor ca-s in plina criza renala,dar ma tartez cu niste stat in picioare...

Nelia ti-as fi zis sa-i Agatei niste Visine in ochi ,picaturi sunt,dar banuiesc ca nu ai de unde tinand cont de sistemul medical ...dar erau bune in casa...si sa-ti maiia Octav cred ca-i tarziu ca ai zis ca vine azi acasa...

Olguta din America si eu am facut copii de tanara si chiar ma gandeam ca atunci cand voi avea 40 de ani voi mama unei tinere de 18 ani ceea ce ar presupune ca voi fi taman buna pentru a indeplini calitatea de prietena a unei adolescente...insa sacrificiile sunt mult prea mari si sper sa merite...ca in rest eu toti prietenii vechi avuti din tinerete au disparut odata cu aparitia copiilor si a indisponibilitatii noastre sociale...
Da la naiba iar ma apuca ...brrr...gata sa revin pe panta cotidiana...
Asa m-am gandit si eu cu amazonul...in situatia asta s-ar parea ca platesc jucaria mai mult decat face ea de fapt...

Adriana oricum ei imi trec cadou si valoare mica ca sa nu platesc taxe vamale,insa taxe de expediere tot platesc din Canada spre Romania...iar ma enervez cand vad cata deosebire se face intre est si vest...

Gata tipa varza dupa mine ca am lasat-o singura si nepregatita de cuptor...trantesc o varza a la Cluj...daca nu mananca Delia io fac ca la Constanta...adica ii pun castronul in cap...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Buna Dimineata,
scriu repede repede pina nu se trezeste micul terorist.
de cind a fost racit s-a obisnuit cu noi in pat si a ramas la noi in pat ca sa zic asa. e minunat de-a dreptul!!!!

Loreen, si noi am cumparat ghetele de la Miniblu. sunt misto si mie mi-au placut. acum au bagat unele GEOX super, dar scumpe rau,rau. 2,3 mil.cu toata reducerea nu merita.

Adina, Fran,Florentina ieri am fost in Feeria si am intrat si la Miniblu.au o masa frumusica pentru copii chiar ma uitam si eu sa cumpar.
Florentina eu am cumparat de pe e-bay, din alta parte nu poti,ma refer la jucarii. sinu stiu de ce, de exemplu carti pot cumpara. in fine asta e! si da, masa aceea pe care ai vazut-o e mare ca pachet.
Monu am vazut ca tu cumperi de pe amazon Germania, ei trimit in Romania direct sau tot asa prin cineva?
Gusta sanatate multa!
Olguta din America putere si rabdare!!!
Androixa sa-ti traiasca mogildeatza!!! asa sunt studentii in primii ani dupa care se cam plictisesc. mai stai si tu un pic. acu se arata muschii!! vezi tu dupa prima sesiune.
Adina, Gabitzam sa stapiniti sanatoase darurile.

Cloreta sa-ti traiasca, da cite cuvinte stie. Fetele sunt precoce rau inca de mici.

Matei stie unde este cosul de gunoi, in general gasim lucruri acolo!! in masina de spalat, ca el asta a vazut. cheile le-am gasit in frigider, tel in masina de spalat, un biberon si jucarii in cosul de gunoi, bile pe sub paturi ca de altfel si suzet, linguritze etc. nu spune multe cuvinte dar bodoga toata ziua in limba lui si imi place ca o face cu intonatie. danseaza, la orice muzica aude, te mingiie si zice mai, mai!! si el e innebunit dupa tata, asta e!!! isi aduce aminte de mama cind ii este somn. aduce jucarii de la unul la altul, da cu sutul in minge, usor dar da, mai des o arunca pe unde apuca.scarile sunt chinul vietii noastre, le urca si coboara cu noi de mina peste tot unde vede scari. nu da sa manince la papusi da, face de mincare. freaca cu lingura in castron de numa!

gata s-a trezit!! si mai vroiam sa scriu!!!
sanatate la bolnaviori. LMA la fete!!! am vazut niste poze din Los Angeles, foarte frumoase!!!!
pe la 11-11.30 o sa mergem in parc. cred ca circ sau Herastrau sa vedem.
am uitat am fost la Money Chanel dar nu pe 1 ci vineri pe 3 nov. am mai trait o experienta!!!
va pupam!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ma inscriu si eu in clubul fetelor din afara Romaniei. Am avut aseara vreo doua tentative, in a ma apuca de scris, dar am renuntzat.
Va doresc o duminica placuta si fitzi surizatoare, ca mine , viatza e frumoasa asha cum e, mai ales de cind avem micutzi terorishti ce ne umplu viatza. Asta este, cind nu ma simt bine si incep sa ma uit in adincul sufletului meu, ma gindesc ca altzii se simt mai rau decit mine, ma refer la cei bolnavi, fara casa, fara piine.
Gata termin, ca ma apuca filosofeala si trec pe pagina 21.

Gabi.... schimba capitoliul

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola,
suntem cu mofturi in cap sin u stiu de ce. ma bazaie non stop.
Lucas am rugat pe cineva care are un drum prin germania sa imi faca si mie o favoare mica (de reo cateva kg) si sa imi aduca jucariile.
... adica pot cumpara de pe e-bay (europa sau usa?)cu cardul din Ro? super! sunt jucarii second hand? ca nu ma pricep.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Continuare la Copiluti de mai-iunie 2005 (14)

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput