Copiluti de mai-iunie 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 27
Florentina G spune:
Salutare!
Azi iar am umblat creanga si abia acum, la miezul noptii apuc sa deschid DC-ul sa vad ce ati mai facut.
Sa ma laud sau sa ma critic.....
azi s-a trezit Maya la 7.30 si a auzit-o pe mama cand s-a dus la baie. A inceput sa o strige si pana nu a luat-o din camera nu a tacut. Drept urmare eu m-am pus din nou in pat si m-am trezit la 12.00, cand Maya dormea de pranz deja!
Mai tarziu a venit o prietena si ne-a luat la o plimbare in Plazza. I-am luat Mayei niste bascheti draguti de stat prin casa, de mult cautam ceva sa-i stea fix pe glezna si sa nu poata sa si-i scoata singura din picioare, i-am mai luat niste pantalonasi de stat prin casa si unii grosi din raiat.
Ne-am oprit la o cafenea unde am facut cu randul, cand eu cand Dan, sa o adunam pe Maya de pe jos dupa ce lustruia bine pardoseala sau sa o culegem din magazine, ca sa nu mai zic ca mai avea un pic si se urca in lift, noroc ca era aglomerat si nu a plecat imediat ca altfel o pateam mai rau ca Nelia!
I-am luat si eu de pe Limewire filmuletul cu McDonald si ferma de animale... e fascinata de el, azi l-a vazut de trei ori la rand si s-ar mai fi uitat inca! Ar fi vrut sa manance porumbul de pe monitor, a inceput sa planga ca nu-l poate lua, apoi i-a trecut cand a vazut mere si i-am dat. Iar cand a vazut porcul cum se balacea in mocirla iar s-a pus pe jelit... un plans din ala regizat... nu-i place sa vada oameni mascati, pictati pe fatza sau murdari...
Loreen, imi imaginam eu cam ce fel de om este "celebra " asta a voastra, dar faza pe care ti-a facut-o cu Delia depaste orice limita.. De ce nu se retrage in natura, undeva retras, sa nu mai aiba de-a face cu copii galagiosi... Cat sunt eu de calma o faza de-asta m-ar scoate din pepeni... nu i-ai spus nimic s-o usture?
OlgaM, ce soacra dragutza ai! Pupam tiza mica studioasa, sa nu mai spui ca e in urma ca ne suparam tare! Gresesc eu sau ea pronunta perfect "carte" cand nu avea un anisor inca?
Gusta, sper din tot sufletul sa vi cu vesti bune!
Danelutza, esti norocoasa! Maya face exact invers.... cum vede ca ma pup cu taica-su vine repede intre noi sa ne desparta! Cand nu vrea sa vina in pat sa doarma asta e tactica pe care o aplicam si niciodata nu da gres, in secunda doi e in pat , langa noi!
Teddy, multa sanatate iti dorim! Of, cum de s-au adunat toate asa, deodata?
Vai, Gabitza, esti mai rau ca un copil! Daca iti seamana Andrei s-a zis cu voi! Asa faceam si eu cand aflasem misterul cu "mosul", cotrobaiam peste tot si pana nu gaseam cadourile nu ma lasam. Puneam cate doua scaune, unul peste altul sa ajung la locurile pe care ai mei le considerau "safe" sa le ascunda! Acum m-am mai linistit, nu mai sunt asa de curioasa, chiar imi place mai mult sa fiu intr-adevar surprinsa si sa nu trebuiasca sa ma prefac ca sunt!
Ar trebui sa ma bag la somn ca maine n-o sa mai fiu asa norocoasa ca azi... si noi vom fi singurele toata ziua si nu stiu ce o sa facem sa treaca mai repede timpul!
Tina
32+ cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
iuliana spune:
Buna, fetelor. Mai dau si eu din cind in cind pe aici, asa ca sa nu dati cu pietre canu raspund la fete. Nu am reusit decit sa citesc ultimele 2 pagini si alea printre rinduri.
Diana mea creste bine, grasunica (cred ca are vreo 12.500 kg), tapaligoasa si burtoasa (circumferinta burtii ei e mai mare cu aproape 1cm fata de a Emmei). Spune destul de multe cuvinte, dar nu le leaga si nici nu ma astept sa o faca f. curind. Nu ma strofoc, mai ales ca are contact cu 2 limbi, plus ca am exemplul Emmei care a inceput sa vorbeasca in fraze mai mari de 3 cuvinte spre 3 ani. De vreo citeva zile ne innebuneste cu NO. Probabil a intrat deja in perioada negarii si orice e NO, chit ca vrea sau nu vrea ceva. A invatat sa spune si "mine" (in engleza) de la sor-sa, bineinteles, si sa vedeti ce concurs cu "al meu" face cu sor-sa si ce mini-batalii. Azi a venit Emma la mine sa imi arate ca are fata rosie. O fi piscat-o Diana ca nu am fost pe faza:). Ii place papa:). Intr-o dimineata vorbea prin somn si soptea "papa"
. Ne-am distrat copios, si ii multumesc lui D-zeu ca macar cu ea nu imi fac probleme si nu ma stresez cu mincatul.
De Halloween am fost si noi la cersit bomboele. Initial Diana nu s-a prea aratat incintata, dar apoi a prins figura ca se poate autoservi si chiar baga in galetusa si mai spre sfirsit chiar batea la usile oamenilor cu pumnisorul, vezi D-ne, sa i se deschida usa:).
Apropos de ce zicea Laura referitor la incadratul in standarde. Diana se incadreaza f. bine, dar oricum eu am incetat de mult sa imi mai compar copiii cu ai altora. Ii iau asa cum sint ei, fiecare are cava al ei pus deoparte.
Imi pare rau ca aud de copii bolnaviori. Diana a avut deja de 2 ori muci cu o pauza de o saptamina intre si deja e vreo saptamina de cind i-a trecut tura a doua. Nu imi fac probleme, pentru ca anul trecut pe perioada rece a avut muci de vreo 8 ori.
Nici cu olita nu ma strofoc. Astept sa faca 2 ani si atunci am sa incep. Deocamdata e interesata de WC numai ca sa arunce in el sosete, perii de par etc
.
Sa va mai zic de faptul ca noi, desteptii de parinti ne-am mutat in dormitorul de oaspeti si mindrele troneaza in patul nostru?:) Pai, am si eu liniste acum, fara scandaluri la adormire, fara treziri noaptea (mai miriie Diana citeodata dupa suzeta, dar rar). Le adorm si apoi ma carabanesc in patul conjugal:). Ce nu face omul pentru un pic de liniste si pace:).
OlgaM, si Diana e innebunita dupa carti. Sta minute in sir si le rasfoieste. Mie imi pare tare bine ca are activitatea asta. Si Emmei ii plac la nebunie cartile.
Ce sa va mai zic, decit ca am innebunit. Venim in mai acasa din nou
si stau o luna. Domnul sot si-a luat deja bilet, iar noi o sa ni-l luam saptamina asta. In Mexic pentru ianuarie nu ne-am facut nici o rezervare. Nu stiu ce mai asteptam.
As ai zice multe, dar nu mai stiu ce si de unde sa o iau. Asta se intimpla cind scrii rar. Am pus o gramada de poze aici:
poze Las Vegas http://family.webshots.com/album/554649016fpuBXy
poze premergatoare Halloweenului http://good-times.webshots.com/album/555115773DZwlyi
poze de la Halloween http://family.webshots.com/album/555149154wKNHdT
si poze de alta categorie http://family.webshots.com/album/554318182MBlgiH (nu stiu exact daca ati vazut vreo poza de aici...deh, daca scriu rar:(
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
omustata spune:
Flori-as vrea eu sa fie Maya aia care pronunta cuvantul "carte' corect. maya este pe ultimul loc si la capitolul asta. Spune numai "mama' si "tata' si nici alea mereu.
Iuliana-tocmai am vazut pozele. Frumoasa vacanta! Dar ce te-a apucat cu Romania, ca parca ziceai ca nu mai calci pe acolo?
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
Oana C spune:
Fetili, sa nu ma acuzti de spionaj, dar stau mereu si ma uit la jucariile gasite de voi, ca sa imi fac si eu niste idei despre ce as putea sa ii cumpar Evei de Craciun.
Sint super! Deja am listuta ... mai caut si singura
, sotul a spus sa ii dau lista la "aprobat" inainte de a ma apuca de cumparat, ca iar se trezeste cu gaura in banca si 20 de jucarii noi ![]()
Am vazut ca vorbeati de carti. Si Evei ii place sa citeasca f mult. Sint unele carti pe care le stie aproape pe de rost, adica mai mult cuvintele cu care se termina frazele (gen - "a cow says MOO, a sheep says BAA, three singing pigs say LA-LA-LA ..." iar ea spune cuvintele/sunetele pe care le-am scris cu majuscule).
Flori, si Eva a spus "carte" inainte de 1 an
(dovada la www.dropshots.com/oanasof primul film si primele 2 secunde din film, ca apoi nu e nimic)
Hai sa o mai laud pe Eva, ca tot m-am apucat acum. Hraneste si ea papusa; eu ii spun "Eva, go feed the baby; baby eat bottle" iar ea spune "baby eat" si merge si indeasa biberonul de jucarie in gura papusii (avem si dovezi, numai sa incarc pozele)
Se joaca de-a "open-close" cu toate usile de la dulapuri sau sertare (le deschide si spune "open", le inchide si spune "close"), la fel cu "up-down" se ridica in picioare si spune "up", apoi isi indoaie genunchii si se lasa pe vine si spune "down", si face asa de citeva ori.
Cuburile ... pune numai 2 unul peste altul - cele mari, de burete (la fel si niste canitze), apoi le darima; nu are rabdare sa construiasca mai multe. In schimb, pune niste bile de la jocurile Fisher Price deasupra cuburilor de lemn, in forma de cerc cu gaura la mijloc.
Nimereste puzzle cu forme geometrice mari, iar la cele cu animale pune doar animalele deasupra, ca nu le poate baga in gaurile speciale.
Spune multe cuvinte, nu le mai insir; stie sa ceara cam tot ce vrea spunind cuvintul respectiv (inca nu vorbeste in propozitii
).
"Indeplineste" toate comenzile, iar daca ii cer sa imi aduca ceva, cind imi intinde obiectul respectiv spune "there you go" ![]()
Merge si ea in sus si in jos pe scari (dinainte de a invata sa mearga) si le numara; in engleza am ajuns la "six", dar a inceput sa sara "four, five" spune doar "one, two, teee", asteapta sa numar eu four, five, iar ea spune "six". Numaratul in romana l-a cam uitat, uneori numara, alteori nu, doar pina la "cici" ![]()
Stie sa spuna "A, B, C, D (ei, bi, si, di)", pt ca are niste betze, din cele de tobe, pe care la un grup de muzica le foloseau la cintatul alfabetului; asa ca de cite ori pune mina pe ele, incepe "ei, bi, si di"
Sper sa nu trebuiasca sa ii dau betzele cu ea, la clasa 1, ca sa invete alfabetul 
Azi mi-a deschis usa la baie, in conditiile in care minerul de la usi e rotund si mic; l-a invirtit pina a deschis usa.
Stie sa se spele pe dinti si pe minutze; deh, asa cum se pricepe si ea, ca inca e micutza, dar stie "miscarile de baza" ![]()
Multa sanatate mamicilor si copilasilor bolnaviori.
Nelia, esti teroare cu povestirile tale despre fete.
Si 2 thumbs up pt Agata, curajul si dragostea pt mamica ei. 
ps: in albumul 22 Oct 2006 sint poze cu Eva hranind papusa.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
nelia spune:
Iuliana, am vazut pozele!!! Mi-a placut ce jucarii au fetele, pe Agata a cucerit-o casa aia mare, numai ca pina a adormit s-a razgindit: vrea ceva tot asa mare, dar sa fie castel! Tudora cum ma vede ca ma uit la poze, vine, ma bate pe genunchi, se intoarce cu spatele si ridica minutele... sa o iau in brate. Si apoi tot se minuneaza: oau, io, eee, aaa! - la fiecare poza. Mai zice si cite un bebe, titza (fetitza), mai recunoaste si cite un animal de prin poze... Foarte frumos ati petrecut pe unde ati tot fost. Am vazut si Cenusareasa si Alba-ca-Zapada...
OlgaM, cu dedicatie speciala!
Am vazut pozele! Toate, desi pe unele le mai vazusem. Ma uitam la voi, toti trei: aveti ceva foarte aristocrat in voi, in diverse moduri, dar e o trasatura comuna a familiei voastre. Aveti cumva ceva singe albastru prin vene!?! Intrebarea este cit se poate de serioasa! La sotul tau e seriozitatea, la tine zimbetul si gesturile, iar la Maya sprincenele (superbe!) si felul in care tine boticul! E o dulcica! Si are o privire atit de inteligenta, sa nu te mai aud ca spui ca are ceva copilul! Desi, iti inteleg ingrijorarea ca nu le face si ea mai repede, dar eu zic ca e doar o chestie de calcul si de timp la ea. Si am mai observat ceva din poze, un lucru care m-a surprins. La cum mi-l imaginez eu pe sotul tau, in poze cel putin, e extrem de grijuliu cu Maya. Felul in care o priveste, felul in care o tine cu mina, chiar si felul in care o tine in brate... ii dau aerul unui tatic perfect! De tine nu mai spun ca arati super! Dar ti-ai schimbat ceva la infatisare, la par parca, mi-ai parut un pic schimbata, in bine...
Anky, eu intrebam... mersi! Ma bucur ca ai mai intrat si pe la noi.
Olita - nici Tudora nu face la olita, desi sta tot timpul pe ea, cind itnra in baie, se duce acolo, se aseaza ca sa stea de vorba cu jucariile pentru baie. Daca o prind dezbracata si stiu ca ar fi timpul sa faca ceva, o intreb daca vrea la olita, citeodata zice da, citeodata zice nu, citeodata cind a zis da, am mai si prins cite ceva, dar de cele mai multe ori doar sta si citeste ziarul (ca avem acolo ziare, reviste... isi ia cite ceva si citeste). Dar eu sint complet relaxata cu aceasta chestie, abia la primavara-vara vom incepe operatiunea olita, la vara o voi lasa fara pampers ziua si pina in toamna il scot si pe cel de noapte. Daca imi merge ca la Agata, in trei luni terminam cu totul. Si tot la primavara o intarc, nici asta nu ma mai streseaza. Asta daca nu se intarca ea pina atunci, desi sincer ma cam indoiesc, la cit de dependenta e. Am atitea alte stresuri, ca astea le-am dat de mult la o parte, desi un timp m-au preocupat un pic.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Oana C spune:
Iuliana, am vazut si eu pozele. Foarte faine.
Cum a fost la Las Vegas cu 2 coopii mici? Ca si mie mi-e dor de distractia si mincarea de acolo, dar mi se face groaza cind ma gindesc la cite trebuie sa carabanim dupa noi
Cind ati fost? In ce luna?
E superba Emma ca Cinderella
Foarte delicata, politicoasa si frumoasa. Am vazut-o si pe papusica mica si scumpa, Diana, in costumas de Snow White (fetita Willow seamana f bine cu Izzie din Grey's Anatomy)
. Cum le-ai nimerit exact numerele potrivite? Ca la Eva ba erau prea scurte, ba prea inguste ... Asa ca am decis sa o facem albinutza anul asta. 
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
loreen spune:
Buna dimineatza...
Am reusit sa ma uit la pozele gasite peste noapte...m-a apucat iar chefu de emigrare...
Iuliana banuiesc ca pozele nu pot exprima realitatea din Las Vegas...ma uitam si aveam impresia sa sunt in alta lume...pana si la animale este mai curat decat la noi pe strazi...apoi pozele cu vrejul de fasole si cu casutele acelea mici si locurile de joaca pentru copii...ce sa mai ...nu stiu daca voi considerati noroc ca stati acolo dar eu asa o vad...
Diana este excat ca un pumpkin...dolofana exact ce-as fi vrut si eu sa am...scumpa foc
Iar mormanul de jucarii de la voi ma face sa urlu...am vazut masa de la fisher pe care ma bate gandul sa o iau,si topoganul ala cu bile...
Romania?!Ti-a trecut amaraciunea de asta vara sau te-ai inarmat cu multa "nesimtire"?!Sa te astepti iarna sa fie mai greu ca vara...drumuri grele, inzapezite,necuratate
Olguta din America vin si eu sa zic precum Nelia...aveti ceva aparte,mai ales tu si Maya,ceva desprins din decorul Bevery Hill...
Ma uit la carti ca mi se par intersante pe timp indelungat...oricum Delia cu nici o jucarie nu se joaca mult timp odata...cateva zile apoi face pauza si iar o ia de capat dupa ceva timp...
A si ce am mai vazut la voi si mi-a placut enorm...dovlecii...este prima oara cand vad asa ceva ...banuiesc ca soi aparte ca ai nostrii nu-s asa frumosi...parca-s de jucarie...
Pisik cum este la servici...te-ai acomodat?!
Oana C mai vrei idei de jucarii?!Ca mai caut...
Monu elefantelul ala cu cuburi l-am vazut in carrefour la noi...banuiesc ca exista si in Bucuresti...
Am vazut ca tu esti pe alt amazon...cu preturi in euro...nu-s mai scumpe?!
Un
pentru samburirica dansatoare...
Flori uneori sinceritatea debordanda ma lasa muta si fara replica cat is eu de acida...ce puteam sa-i spun?!Ca Delia nui este singura care face asa...insa ce m-a enrvat mai atre a fost sa spuna ca face asa ca-i alintata...si chiar nu este pentru ca doar cu ea face asa...cand i-am luat sange nu a plans decat atunci cand au imobilizat-o,pe cand la ea a plans de cand a vazut-o fara sa-i faca nimic...
Da sa stiti ca pe mine m-a lasat rece ce mi-a zis celebra...va spusesem asa ca fapt divers pentru daca mi-ar mai fi zis ceva dupe ce spusese anterior ii spargeam teasta...eu consider ca Delia este in corformitate cu standardele mele nu ale ei sau ale nhu stiu ce studiu facut pe copii sin alte zone geografice ....adica chiar mi se rupe daca spune sau nu 6 cuvinte ...sunt convinsa ca daca as fi stat acasa cu ea spunea macar 4 si poate facea si la oala,nu stiu...asa e bine cum este
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
iuliana spune:
Loreen, mergem in Ro in mai si stau o luna. Nici moarta nu m-as duce iarna ca urasc zapezile. Mi-as inchiria o garsoniera ceva pentru o luna, dar mi-e ca o ranesc pe mama si nu vreau asa ceva, cu toate ca mie mi-ar fi mult mai bine
. Ne-am gindit sa mergem anul asta ca Diana va fi inca sub 2 ani (cu vreo 10 zile
) si platim numai 20% bilet, socrii mei implinesc 50 de ani de la casatorie si sotul ar vrea sa fie acolo. Initial, ei vroiau sa faca petrecere, dar vrajitoarea (soacra-mea:) nu prea se mai poate tine pe picioare. Oricum la Ploiesti nu calc decit vreo 2-3 zile.
Oana-C, la Las Vegas a fost frumos, ne-am plimbat, am mincat, nu prea ne-am distrabalat (spectacole etc) din cauza de plozi. Am zburat pina acolo si a durat numai o ora si 10 minute. Daca am fi condus, ne-ar fi luat 10 ore pe sens, dar nici nu s-a pus discutia. Recomand tuturor Las Vegasul
. Vrei sa te simti ca la Paris, te duci la hotelul Paris, vrei ca la Venetia, te duci la Venetian, vrei ca in Italia, te duci la Caesars Palace etc. Tot ce vrei pentru sufletelul tau. Nu prea am tinut de programul de somn al fetelor si a fost cam nasol, dar mi-am bagat si eu un pic picioarele:). Rochia Emmei am scurtat-o si micsorat-o un pic in talie, iar rochia Dianei i-a venit perfect ca e de 2 ani:). La asta nu am modificat nimic.
Nelia, ceva tip castel am vrut si eu sa iau, dar nu am gasit castel asa mare. Sa nu crezi ca Emma mai da atentie casutei acum:(. S-a jucat vreo 2-3 zile si apoi a lasat-o balta. Copiii astia nu stiu sa aprecieze jucariile
si banii dati. Cu tot cu accesorii etc, a ajuns la peste 100$, deci nu f. ieftin, oricum. Unde nu as fi avut eu asa jucarie cind eram copil. Noroc de Diana ca se mai joaca cccc cu papuselile in fiecare zi si darima mobila din casuta:)). De fapt se joaca Diana cu multe din jucariile la care Emma nici nu s-a uitat, deci acum chiar nu imi mai pare rau ca am dat atitia bani la vremea respectiva. Imi scot banii cu Diana:).
De fiecare data tot spun ca am s arevin mai des cu mesaje:( si nu ma tin de cuvint.
Vreau numai sa va spun ca am o stare de rahat, nemultumire+plictiseala., apoi ma uit la fete si imi trece, dupa care ma apuca din nou. Astea mici parca is facute sa stie ca, atunci cind am si eu nevoie de liniste si privacy, sa ma calareasca si sa ceara atentie de la mine.
Loreen, ca vroaim sa revin la Romania. De data asta stiu la ce sa ma astept si nu mai visez cai verzi pe pereti. Sper sa nu ma mai trambalesc pin n case cu plozii dupa mine. Si poate cumpar un aparat ceva de racit aer la mama, sau aer conditionat. Nu stiu cit o sa vrea ca are in plan altceva in leg cu viata ei si viitorul apartamentului, iar eu nu vreau sa insist mai mult decit subtil. Oricum, de data asta mi-am propus sa ma intilnesc si eu cu fosti colegi/prieteni si sa ma duc si la discoteca. Cumva sa mai respir si eu aerul ala de studentie, cu discoteci, bairame, iesit seara la terase etc ca ma simt ca o baba, imbatrinita cu 25 de ani
. Sper sa ma lase sufletul sa le las pe fete fara mine noaptea, ca de asta sufar eu. Boala veche si cam incurabila:(. Sincer, imi doresc un pic de distractie. Deja i-am si spus sotului ce am in plan:). Dar, sincer, am nevoie de o schimbare ca simt ca o iau razna.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
monu spune:
Ola fetele,
vad ca afara e soare dar nu stiu cat de cald e ca nu indraznesc sa scot nasul afara.
Loreen si eu am vazut elefantul, aseara, la Carrefour si costa 1.160.000 lei. In conditiile astea am preferat sa il aduc de afara la juma de pret. Nu pot pricepe de ce la noi sunt aproape duble sau chiar triple ca pret. Or fi taxele!? Asteptam 1 ianuarie sa vedem![]()
Cat despre alt amazon
asta e oferta viabila pe care o am acum.
Apropo, si eu a trebuit sa dau lista cu jucarii la aprobat la sot.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Danelutza spune:
Monu nici a mea nu spune shase cuvinte clar, dar asta sa fie singura preocupare. Important e ca, copiii sint sanatoshi, or sa le faca pe toate la timpul lor. Am bagat okii la jucarii, frumoase. Am sa caut si eu jucarii utile, sa invetze ceva. Eram obsedata sa nu-i cumpar papusha cu carucior, dar...
cica o va primi cadou de la nishte prieteni. Asha ca o sa ma care peste tot cu caruciorul ei. 
Olga M si pe a mea o mai gasesc citeodata dimineatza proaspat parfumata, si eu ma chinui la greu si o pindesc sa o asez la oala, dar tot timpul imi spune ca vrea kk, dupa ce deja l-a facut.
Sa-ti traiasca cititoarea, si a mea mai rasfoieste, dar mai mult le roade ![]()
Florentina si Isabella a incercat aseara, dupa ce a supt, sa-si faca loc in pat, s-a bagat sub plapuma in locul unde dorm eu, si-mi facea semn sa dorm linga ea. Smechera foc, dar nu i-a mers, tot in patutzul ei a adormit.
Iuliana si noi la capitolul wc sintem tot cu aruncatul, adica a aruncat periutza de dintzi si daca nu-s atenta ishi moaie miinile, ca deh ii place rau de tot apa.
Oana ce frumos spune carte, noi nu sintem asha de inaintatzi la vorbit, de vreo citeva zile tot cinta, la-la, lala
Laura nu cred ca problema e ca nu stai acasa, eu stau toata ziua cu ea, clar spune 4 cuvinte mari si late, iar la olitza nexam, sta pe ea, dar atit... continutul tot in pampers il face. Deci sa traiasca PAMPERS-ul. Mama, cit mai spalau mamele noastre la pantaloni 
Mai fetelor, m-atzi innebunit cu listele de cadouri pentru copii. Eu trebuie sa scap singurica in magazine, ca altfel cam greu cu aprobarile ![]()