Copiluti de mai-iunie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ma maninca degetele, Laura, sa caut surpriza. Asa sunt eu, n-am rabdare. Nici cartile nu ajung sa le citesc pina la capat uneori, ca n-am rabdare si citesc cum se termina

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gabitza si io la fel,dar la asa sot si surpriza io zic sa stai cuminte si sa astepti...sa aiba impactul scontat

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna!

Voi va plangeti ca nu sunteti harnice la scris, dar eu nu fac fata cu cititul.

Multa sanatate Gusta!

Sanatate multa Nelia, Tudora si Agata!

Sanatate multa Alyssa si Cristian!

Pupici lui Toni! Sa se faca bine repede! Am inteles, in sfarsit, ca are piciorul in ghips.

Pupici tuturor! Scuzati-ma daca mai sunt copilasi/mamici cu probleme de sanatate, doar despre asta am incercat sa citesc, printre randuri.

Laura, imi pare rau ca a fost o asa experienta traumatizanta, consultul. Of, si eu stiam ca nu are vaccinul, dar am uitat sa iti spun cand am vorbit ultima data.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Insanatosire.grabnica.Gusta,Agata,Tudora,Nelia,Alyssa,Cristian!

Dragelo,eu.n-o.sa.prea.scriu.pt.ca.ma.scoate.din.sarite.laptopul.asta.
jumulit.de.Ema.Primesc.altul.in.8nov.Cadou.pt.2ani.de.la.la.nunta,asa.ca.
o.sa.pot.comunica.mai.mult.Oricum,o.sa.citesc.mesajele.
voastre.in.fiecare.seara.Am.zis!;)

Mergi la inceput

Cornelia doar vorbisem cu ea la telefon...ar fi fost de bun simt sa-mi spuna ca nu are...

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

am intrat doar sa va salut - ciao, deci! - si sa va spun ca supravietuim...(am sters explicatiile ca oricum nu se intelegea nimik)...oricum traiesc din nou zile de cosmar pe care nu le doresc nimanui!
momentan Alyssa e binisor...sa vedem cat o tzine!
am luat si eu virusul asta, am febra, dureri de burta, de gat si de urechi si o stare generala de tot kk, combinate cu nesomnul, grijile si durerile de oase va imaginati ce iese.
gata pauza, o sa revin cu calm si vesti bune...promit!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Loreen-nu mai cauta medicover ca sunt doar cateva cabinete si alea doar pentru abonati din cate am inteles eu de pe site-ul lor. Pediatrie nu e in Constanta.
Iepu' s-a ales ieri cu o lovitura pe cinste-a luat un colt de zid cu fruntea. De cand ne-am mutat aici eu m-am plans mereu de impartirea casei-avem un hol imens iar camere relativ mici. Si nu l-am putut modifica pe motiv de ziduri de rezistenta. Ei bine pe ditamai holul alearga Iepu' si se pare ca nu-i ajunge... Da' altceva am vrut sa zic- s-a lovit si se contura un ditai cucuiul-din care azi nu mai are nici urma-i-am dat cu LASONIL de 3-4 ori si chiar a avut efect. Loreen, cred ca asta e bun si pentru hematomul Deliei.

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna! Am citit si eu ce ati mai scris... noi chiar venim cu vesti un pic mai bune: sintem mult mai bine decit ieri, desi tot rau. Fetele sint acasa, nu le mai duc nicaieri pina luni, tusesc si stranuta, dar macar scot muci, ca pina acum erau toti acolo intre git si nas. Aia mica nu stie sa scuipe, dar Agata vad ca elimina din git. Au o stare generala mai buna, au si mincat ceva de dimineata... acum stau cu teama, ca Tudora e pe antibiotic pentru otita, dar oare Agata face si ea sau scapa de otita!?! Si eu sint mai bine, m-a ajutat medicamentul luat de la farmacie, imi pare rau ca nu m-am dus ieri de dimineata sa-l iau, ca scapam de o zi de cosmar. M-a durut ieri capul cum nu m-a mai durut niciodata pina acum. Am vomitat de durere... si dimineata am vazut ca mi-a venit si ciclul! O intrebam si pe Loreen, fetele, e normal sa te doara capul pina aproape de lesin din cauza ciclului!?! Stiu ca ieri era combinata durerea cu raceala, dar totusi... e cazul sa ma duc la medic, ca nu e prima data cind ma doare atit de rau, dar parca asa cum a fost ieri...

Sa va spun ce prostie am putut sa fac aseara, nici nu-i spun lui Octav, ca mi-e jena. Voua va spun, puteti sa ma certati tare de tot, ca nu ma supar si am si incredere ca nu ma spuneti la Asistenta sociala. E prima data cind fac asa ceva... pe cuvint!!! Am fost la farmacie, dar fara fete! Imi era atit de rau, tocmai vomitasem din cauza durerii de cap, asa ca imi era imposibil sa imbrac gros doua maimute alergatoare si sa ies din casa cu carut sau cu Tudora in brate ca sa merg la farmacie. Am fost la vecina de sus, nu era, cea din stinga nu era, pe restul nici nu-i cunosc, decit din vedere, le-am vazut ca desenau frumos in camera Agatei, farmacia e la 5 minute, i-am zis Agatei sa stea cuminte si sa aiba grija de Tudora, i-am explicat de ce, sa nu iasa din casa, ca mami vine repede... Am alergat asa cum am putut pina la farmacie, simteam cum calc pe creier si cum ma ia din nou senzatia de voma, am ajuns la farmacie, am luat ce trebuie... dar la casa era o coada ca niciodata. Am lipsit mai putin de un sfert de ora, dar cind m-am intors, alergind cu sufletul la gura, mi s-a facut rau: fetele mele erau afara amindoua, imbracate, vorbeau cu o vecina de la blocul vecin, care plimba ciinii! Agata plingea, ma rog, sper sa nu se apuce vecina aia sa sune pe unde se suna... Ce se intimplase? A stat Agata 5 minute si dupa aceea, stia ca imi era rau si s-a gindit ca am lesinat pe strada (o sperie cuvintul asta, nu stiu de ce, ca nu a vazut pe nimeni facind-o...) si i s-a facut tareee mila de mine, ca se gindea cum stau eu singura pe strada, lesinata si nu are cine sa ma ajute. Si s-a imbracat, a imbracat-o si pe sora-sa si au iesit afara ca sa ma caute (ca ea stie unde farmacia!!!), stia si ca nu are nici o strada de traversat, ca sa ma ajute sa ma ridic si sa ma aduca acasa! Bine, ca nu am stat mai mult, nici nu stateam, plecam si fara medicament daca era sa stau mai mult... Si vecina mi-a spus ca abia iesisera din scara, Agata plingea tare si s-a oprit sa o intrebe ce s-a intimplat si atunci cind am aparut eu, incepuse Agata sa-i povesteasca ca lui mami ii e rau si s-a dus la farmacie. Am bocit si le-am strins in brate vreo ora dupa aia, nu le-am lasat niciodata nici macar un minut singure, o data si uite ce se putea intimpla... Of, doamne, bine ca nu s-a intimplat nimic! Nu stiu cum am putut sa fac asa ceva... Oare noi cind eram mici, cum stateam singuri la 5-6 ani, ca eu imi aduc clar aminte cum, veneam de la gradinita, mincam, ma jucam in curte... cel putin doua ore pina venea cineva acasa. Aveam nevoie de ceva, ma duceam la vecini, dar in general ma jucam singura, in curte la mine.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Fran i-am dat cu hepatrombin...mai este si urgodermin,poti sa-i dai si tu la cucui...dar va trece de la sine ca nebuna mea nu sta nici legata sa o bibilesc...

Nu stiu ce naiba am da ma simt ca un rahat...am frisoane,desi in casa vred ca sunt 25 de grade,ma doare carnea si am ameteli...bag seama ca ma paste o raceala...si plus de asta de vreo 3 zile mi-au crapat buzele dar pe interior si m-am umplut de herpesi la coltul gurii si pe interiorul buzelor ...ma doare de mor...nu pot sa beau cald sau sa mananc ...

Daca Gusta nu a dat nici un semn inseamna ca o fi internat-o...sa dea Domnul sa fie bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Buna fetelor,ce mai faceti?.Nu am mai intrat de un secol aici.
V-am citit pe sarite si intreba cineva de medicamentul contra viermilor intestinali,se numeste Mebendazol.
Ce mai fac copilasii vostrii,ai mei ba se imping si se bat,ba se pupa si imbratiseaza.Cite odata ma apuca crizele cind ii vad ca nu incap unul de altul si urlu cit ma tine gura,cred ca ma aude si vecinul din capatul celalalt al strazii.
Si cu mincatul stam tare prost,nu prea mincam piine numai goala,inca ii mai pasirez de multe ori mincarea,lapte nici nu vrea auda,bine ca ii place iaurtul.

Pupici la mamici si copilasi

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput