Copiluti de mai-iunie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna, fetele! Noi sintem rau! Sintem toate trei bolnave, iar Agata, cum era de asteptat daca ia pina la urma virusul, cel mai rau. Nu am dus pe nici una astazi nicaieri, pentru ca am avut o noapte ca c...t. Nu am dormit aproape deloc, Tudora tuseste si ii ies caninii aia care de fapt nu mai ies, plinge din orice si zi si noapte, Agata s-a trezit cu tuse magareasca si cu o durere de git nasoala, a inceput sa plinga... ca la nebuni! Le-am tratat cum am putut si le-am linistit pe la 4, au dormit si micutele pina pe la 7 bine, dar eu m-am trezit cu o durere de cap groaznica (nesomnul, raceala, oboseala de ieri cu cursurile, nemincatul, ca nu-mi vine sa bag nimic in gura, atit de rau ma simt). E tare ciudat acest virus, nu e cu febra, dar ataca gitul, urechile si capul si iti da o stare de rau general, aproape ca nu te poti ridica din pat, ca ametesti.

Tudora in continuare nu maninca nimic. Am citit ce ai facut tu, Loreen, la medic si asa am o ciuda pe ei. Nu stiu, tot am senzatia ca Tudora are ceva, de luni de zile, nu de acum, nu grav desigur, pentru ca altfel e vioaie si ii merge bine, dar ceva o chinuie pe dinauntru, nu se poate sa treaca zile intregi si chiar sa nu-ti vina sa bagi nimic in gura, decit asa in sila si scuipind jumatate. Nu se poate dezvolta numai cu struguri si lapte si nici nu pot sa-i dau toata viata vitamine... Sint tare suparata, cind o vad ca nu maminca nici 50 g de mincare solida pe zi, imi vine sa ma asez jos si sa bocesc. Ce sa-i fac!?!

Gusta, bafta la spital! Sa te intorci sanatoasa!
Tdi, imi pare rau ca si tu tragi cu Alyssa, macar ale mele sint in colectivitate si dau vina pe acest fapt, dar Alyssa de unde ii tot culege!?!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Gusta-multa sanatate, cand poti mai da-ne si noua de stire cum te mai simti
Nelia-mey, voi va faceti de cap singurele pe acolo...Hai puneti-va pe picioare ca acusi vine tati...La Tudora e ciudat ca pana prin primavara stiu ca avea pofta de mancare, dar altfel zau ca eu nu-mi amintesc sa-mi fi avut senzatia de foame in copilarie. Tot ce mancam era de gura celor din jur. Si sunt bine-merci...
Sa nu fie vorba de paraziti ceva la voi, ca analizele de sange stiu ca le are ok.
Androix-Iti mai amintesti cu cat batea inimioara lui Filip la prima eco? Ca aia cam e valoare de fetitza-eu una asa stiu, fetitzele sunt mai vioaie...
Loreen-cum naiba mey, e medic pediatru si o deranjeaza plansul copiilor? Da' are tupeu tanti...Daca oricum nu te duci la ea cu mana goala mai bine cauti o pedi pe la medicover. Chiar daca mergi mai rar, da' macar se poarta civilizat si au consultatii si sambata...
Monu-si eu ma tot uit dupa jucarii...Iepu' cel mai mult se joaca cu bile(alea de la piscina cu bile). Avem 7-8 aruncate pe hol si le aduna in caruciorul de papusi apoi le arunca si cere aplauze, iar le aduna si le baga in cutia pisicii, iar le arunca, iar aplauze Oricum, sunt multumita ca a prins ideea sa si le adune singura in carut, ca pana acum cateva zile insista pe la spectatori sa faca treaba asta... Pe locul doi in topul jucariilor la noi sunt cariocile/ creioanele/ creta(afara)
O jucarie cu care s-a jucat destul de mult a fost orga aia 10 in 1-sau asa ceva -de la BlueBox. Luata de Craciun din Cora cam la jumatate de pret fata de miniblu. Ferma de la Chicco, si ferma(casutza de plastic cu animale) tot de la BlueBox(de la Miniblu).
Astazi mi-a cerut sa-i umflu barcutza de la mare (a gasit-o pe balcon) si am petrecut o ora agreabila-ea in barca cu o carticica si eu in pat, idem...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am fost la farmacie si mi-am luat un medicament forte (un fel de paracetamol, ca altceva nu prea am voie sa iau, ca mi-e frica sa nu treaca in lapte) pentru raceli, sinusuri, dureri de cap. Si parca ma simt mai bine, m-am si miscat un pic, am facut ceva de mincare, un pic de curatenie, imi propusesem sa si calc, dar m-am multumit doar cu hainele de scoala ale Agatei, ca miine poate e mai bine si o duc totusi. Fran, i-am facut si pentru paraziti si tot nimic i-a iesit.

Am recitit mesajul de mai sus si mi s-a facut mila de noi si de voi, ca cititi, de aceea am intrat sa va spun ca parca sintem un picut mai bine, si eu si fetele. Dar vine noapteaaa...

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Gusta, multa sanatate si ai grija de tine pe unde mergi. Nu se poate rezolva problema printr-o operatie? Ca si fratele sotului a avut asa ceva si a facut operatie; nu are voie sa ridice greutati, dar e ok acum.

Loreen, de ce i-a dat Deliei sa faca atitea teste??? Ca 13 kile pt virsta si inaltimea ei sint foarte bune. Si nici anemica nu este ... la ce ii trebuie test de Ca si Fe? Ce proasta de pediatra!!!! Cum naiba, aia nu are scris nicaieri pt ce vin copiii la control? Cum sa uite vaccinurile?

Nelia, multa sanatate tie si fetelor.
In legatura cu mincarea, nici Eva n-ar minca daca as lasa-o sa manince singura ... sau poate doar castraveti, rosii si banane toata ziua. Dar eu o pacalesc. Pe masa de bucatarie am laptopul (ii bun si rahatul asta la ceva) si ii pun cite un DVD inainte de a o aseza in highchair; asa ca uita cind o asez, uita cind ii bag in gura ... ea doar deschide gura, iar eu o indop.
Stiu ca nu e bine, dar am vazut ca de citeva sapt, cind o las sa manince singura, face fitze cit se poate, imi pune nervii la incercare in mod constant. Si nici nu pot s-o las nemincata, ca "o minca ea cind i se face foame", ca plecam pe la diferite activitati si cum ajungem acolo incepe sa racneasca de foame, ceea ce ma streseaza la culme.
Asa ca las "educatia" pt mai tirziu, cind o sa pot negocia cu ea, si ii dau de mincare cum pot, numai sa manince.

Tdi, multa sanatate Alyssei!

Mercedes, io n-am nici pulovere cu mineca lunga Inca nu ninge la noi, dar de cind ne-am mutat din Florida n-am cumparat nici imbracaminte mai groasa, nici umbrele ... nika! Alergam zburliti pina la masina si ne incalzim acolo cind mergem pe undeva. Am noroc ca mai am o geaca de iarna cu care am venit din tara, in 2000. In schimb, stau linistita ca i-am cumparat Evei tot ce are nevoie pt toamna si iarna, asa ca mi-e sufletul impacat
Si eu imi fac testele astea in fiecare an, de cind am venit in America.

Azi, in prostia mea, ma gindeam ce uimitor este cum o camera foto pune imaginile pe filme sau cardurile alea mititele. Si cite multe alte lucruri folosesc, fara macar sa ma gindesc cum functioneaza, asa de obisnuite au ajuns ...
Si iar m-am intrebat, tot din idiotenie, ce exista dincolo de spatiu? ... Intrebare care ma macina inca de cind am inceput sa pricep care e treaba cu universul asta. De fiecare data spun ca ma apuc de cercetat, dar ma rezum la a "cerceta" ce mai e dulce prin frigider

Chiar, voi ati gasit vreo explicatie a ce ar putea fi dincolo de univers?

Gata, ma retrag; astept oua si rosii (de care duc lipsa azi, din prea multa lene) de la mamele care se confrunta cu probleme adevarate; ca mie nu mi-a mai ramas nici o circumvolutiune pe creier, de peste 1 an, de cind stau acasa, se intimpla aceleasi lucruri zi de zi si vointa mea trage spre minus infinit.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
Originally posted by Oana C
Chiar, voi ati gasit vreo explicatie a ce ar putea fi dincolo de univers?

Oana, cand eram pustoaica ma pierdeam in reverii si scenarii SF, si mancam pe paine carti SF iar Asimov era idolul meu. Acum ma rezum la universul mic, din jurul meu

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Fran, si lui Andrei ii plac bilele. Nu pot sa-ti zic ce fericit a fost intr-o zi cand a descoperit in dulap un set de mingii de ping-pong, din vremurile imemorial cand jucam ping-pong in fiecare saptamana. Paleta am reusit sa o ascund, dar mingiile i le-am dat. Aseara nu gaseam nici una, sunt toate pe sub birou, pat si alte mobile, ii place sa arunce cu ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Ori sunt eu dereglata mintal din cauza neuronilor traumatizati de ideea ca trebuie sa locuiasca intr-un cap de femeie,ori s-a intors lumea cu curu-n sus...de dimineatza de la 8 fac curat in birou...dau cu aspiratorul,sterg prafu...sortez hartii...ca femeia de serviciu e mai directoare decat directorul...imi vine sa-i sparg fatzau ala de putoare ordinara...

Puiu meu mic are hematom la manuta de la ziua de ieri...nu-i mare lucru ca doar si eu am avut de atatea ori si stiu ca nu doare,dar cand vad manuta aia micuta cu buba pe ea mi se rupe sufletul...
Azi ma duc cu ea la medicii mei miliatri pentru piele ca in reteaua civila doar cu bataie mai calc...noroc cu ei...nu-s pediatri dar is mai priceputi ca vaca aia de medic a ei...ori fi eu subiectiva dar chiar m-a scos din pepeni ieri...

Oana C dr nu mi-a dat inafara de copro si hm nimic...dar daca tot a intepat-o eu am vrut sa-i fac restul ...exudatele tot de la mine initiativa au venit...ca daca-i bal bal sa fie...parca-i ceream dr bani din buzunar sa-i fac analizele...ea cred ca se bucura daca vede tampiti ca mine cu initiative si cauta copilul pe la doctori fara sa o deranjeze pe ea...Chiar azi de dimineatza am auzit la tv cum ca in Romania a crescut rata cancerului infantil si ca s-ar putea preveni daca parintii ar merge mai des la pediatru...pai sa ma duc eu la asta a mea mai des ar insemna ca una din noi doua sa capituleze...

Fran eu nu stiu daca la Medicover la noi au si medici...nu am vazut decat laborator de analize fara cabinete pentru consultatii... dar o sa ma interesez...

Nelia ce faceti mama draga acolo...vine tati acasa si voi sunteti bolnavioare?!Hai tropa-tropa( Clara ai fost mortala cu tropa tropa asta) si luati o infuzie de sanatate sa va faceti bine pana duminica...

Adina ai incercat sa-i pui si spuma Emei in cada?!Delia este innebunita dupa clabuci... ii studiaza la greu,numa ca eu nu pot sa o tin prea mult in apa din cauza pielii...

De la Gusta nici o veste?!

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Mi-a luat si mie deja Costi cadoul pentru 8 noiembrie, a vrut sa fie surpriza, dar e un set de bijuuri care are si un inel. Prin urmare aseara m-a pus sa inchid ochii sa nu vad, mi-a pus inelul pe deget si era f. mare. Eu am degete aschilopate, zici ca-s copil. N-am putut decat sa pipai inelul o secunda, mor de curiozitate, nu stiu unde l-a ascuns. I-am dat un inel ca masura, sa se duca sa-l stramteze. Si o sa-l primesc bun-bunutz de ziua mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Ce faceti fete dragi?!
Sa ma sperii,am zis ca am eu probleme cu netu la birou...

Gabitza poate nu faci poze la cadou...ca anul trecut...sa balim si noi astea mai putin norocoase ...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Acum stiu ca a venit iarna.Afara ninge cu fulgi mari si sunt 2 grade.Noaptea -7 :(

Nelia si Gusta, multa sanatate!!!

Cuscra, subscriu, si eu ma tembelesc pe zi ce trece.Uita-te pe Discovery la emisiunea "How it's Made" sa vezi cum se fac lucrurile si cum functioneaza :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput