Copiluti de mai-iunie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

GUSTA, sanatate multa! Sa auzim de bine!

Mercedes, eu imi fac Pap test de cativa ani, cam dupa 32-33, in fiecare an macar o data. Doar anul trecut ca am nascut n-am facut.
La sani inca nu.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Mercedes celebra dr mi-a dat trimitere pentru copro si hm dar cum nu se fac recoltari dupa-amiaza trebuia sa aleg dar una din analize decontata iar cealalta cu bani...asa ca mi-am bagat cracii-n sistemul lor medical si am scos bani din buzunar... pentru a nu stiu cata oara...ca doar putea sa-mi dea 2 ,sa-mi treaca pe una cele de sange si pe cealalta copro ca doar stie si ea ca astia mici nu fac caca la comanda...
Si ca sa tin rahatii la frigider insemna alta zi de invoire de la munca si pana atunci se terminau bani ...ca doar am fatza de proasta ce puii mei...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

loreen - acum sa ti spun ca s nesimtite alea si puteau sa ti spuna sa aduci copro a doua zi ... si la noi asa a fost si i am dus azi dimi ( imi daduse o hartiuta cu numele copilului analiza si ce nr de foaie avea pe el) . Era atat de greu? nesimtiti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao! vad ca nu ne-ati dat inca disparute, bine, deci suntem intr-o fericire de situatie de mi-as face harakiri...Alyssa are febra de 3 zile, am ajuns iar la 40C° ca altfel n-are farmec...noaptea e nasol si pentru ea si pentru noi ca nu dormim nicicare si deja suntem niste zombi cu diploma. azi am fost la pediatru, probabil are "ceva" viral si o sa treaca in urmatoarele 2-3 zile...a cautat-o peste tot, inclusiv examen de urina, in afara de urechile putin rosii n-are nimic. s-a minunat de cat a crescut, a zis ca e fantastica...iar dupa ce s-a si ratzoit la el cu patos si lacrimi in ochi, l-a dat gata deadreptul!
eu sunt praf si pulbere, ieri am avut ziua cu cele mai mari dureri de spate din istoria mea de fiare vechi.
va las ca plange puiutza.

Album Alyssa

Mergi la inceput

sa ma lamureasca si pe mine cineva ce-i cu Gusta de merge la spital ca n-am fost pe faza, stiu ca era programata spre sfarsitul lunii!? Gusta draga, sper ca nu e ceva nasol! Sa dea D-zeu sa-ti rezolvi repede problemele si sa fii sanatoasa!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Tdi Gusta a ajuns rau cu durerile..i-au dat morfina deja si plus de asta si un scaun cu rotile in dotare...a fost diagnosticata cu hernie de disc insa se pare ca s-a agravat rau de tot si azi s-a dus in urgenta cu olandezu ca nu mai poate...a venit si mama ei sa stea cu Mara ca ea nu se mai poate misca...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Loreen, multumesc de lamuriri...of of, ma gandeam ca ceva de genul asta s-a intamplat insa speram ca poate nu-i adevarat si s-a dus la spital pt.ca i-au dat idiotzii aia de medici o programare mai repede!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Ningeeee si n am capison si nici umbrela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Gusta sanatate multa, sa te intorci repede printre noi si bineintzeles cu vesti bune. Doamne, ce medici timpitzi sint in unele tzari.
Teddy sanatate Alyssei, ufff, de-acum daca incepe frigul, incep si problemele de sanatate.

Fetelor imi cer scuze ca n-am citit tot, dar spun din inima, sanatate multa la totzi bolnaviorii.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Multumesc mult mamicutelor.Din fericire Cristian este mult mai bine,febra nu a mai facut de aseara 38,5.A fost din nou cu el la spital sa mai cerem o parere si era doar rosu in gat si febra 38.I-am dat iaurt rece de la frigider si si-a revenit.Se pare ca pateste ca mine cand mananca ceva fierbinte ii trece doar cu rece.
Va pupic dulce!

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la mot
Cristian 13-15 luni,poze

Mergi la inceput