Copiluti de mai-iunie 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 21
blackpanterro spune:
Neata fetele,
la noi a venit iarna :( e frig si bate un vant de ma ia pe sus.Sunt foarte fericita insa ca i-am luat copilului haine groase, snowsuit, geaca groasa si bocanci de la GAP, pt fetele de peste ocean, au niste haine super de iarna.
Deasemenea, am comandat rucsacul pt Aidan, astfel mai scapam de carut, o sa ne fie usor sa mergem in excursii.
Si am mai comandat cele mai cunoscute carti de Craciun, "The Night Before Christmas" si "How the Grinch Stole Christmas"....sunt clasice, fetele de peste ocean voi o sa aveti traditia asta?Eu abia astept sa i le citesc in fiecare an.
Jucarii de Craciun...habar nu am ce sa ii iau ca are atatea...e si atat de mic ca nu stie sa astepte nimic.La anul o sa fie altfel ca atunci va sti de Mos Craciun si toate alea.
Multa sanatate tuturor copilasilor si mamicilor!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."
andutzy spune:
Laura de unde l-ai descarcat? vrem si noi....
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
mygirl spune:
Buna..ziua, da cineva o cafea calda si la mine? ca mi-e lene sa-mi fac. Azi m-am rasfatat cu un epilat cam peste tot, un minimasaj, pensat, o milka
(in loc de altceva), cu o rasfoire de catalog proaspat primit de la otto iar diseara sper sa ajung in sfarsit la sala. E saptamana mea, maine vreau sa-mi cumpar ceva de imbracat, vineri merg la coafor sa-mi schimb freza iar sambata destrabalare la botez. Na, sa ma mai plag de ceva cu asa program. Daca mai ma intalnesc si cu fetele zilele astea- Loreen, Lili, Cornelia, ne vdm la un club de joaca sa stam si noi la o cafea si piticii la o alergatura mica? pot sa zic ca-s fericita si n-am nevoie de barbat![]()
Aaa..inca un motiv de a fi fericita- m-a anuntat sotzul ca suntem invitate la el de pe 14 ian pana pe 20 febr (ca sa prindem reducerile) si ne-a aranjat sa ne ia cu el intr-o excursie aranjata de ONU la Bruxel, Paris si alte 2 orase. Faza un pic nasoala e ca nu voi putea sa-l insotesc cu copilul in vizitele oficiale si dineuri, are program destul de incarcat si va tb sa ne plimbam singurele. Dar bani sa fie ca avem ce sa vedem.
Am gasit o chestie supertare in catalog -"purcelul dietetic"- reprezinta constiinta celor care fac cura de slabire, e sensibil la lumina si cand deschizi frigiderul actioneaza cu o grohaitura pe ton ridicat sa se respecte cura de slabire
cred ca ar tb sa-mi comand si eu unul. In rest au lucruri mai frumoase decat quelle, au haine in marimi mari f dragute iar preturile acceptabile. Nu prea au produse ptr copii, in schimb au ptr animale de comnanie. gata, v-am facut reclama , ar tb sa-mi faca o reducere. il puteti comanda online la www.ottoonline.ro
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
loreen spune:
Andra aseara a zis Gabitza pe ciat ca a gasit Ruxel un program de cautare limewire.com si prin ala a descarcat...io curioasa din fire am facut asta ...si azi la birou am descarcat babyeinstein animals,care este fain tare si baby einstein noah ...rad de ma stric la burta ...abia astept sa ajung acasa sa-i pun si copilului sa vada....in functie de reactia ei le pun pe dvd sa le aiba la teveu...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
andutzy spune:
laura, uite calculatorul meu nu a vrut sa lucreze cu acel program, desi Ruxel a avut toata bunavointa sa ma ajute... Ba mai rau, mi se impiedica deja orice mai lucram pe el si a trebuit sa-l sterg...probabil o fi din cauza retelei in care ma aflu...![]()
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
monu spune:
Ola, am fost si noi afara de ne-a inghetat nasul. Partea nasoala (caci sunt superstitioasa) e ca ne-a taiat o matza neagra calea si nu am apucat sa ma dau nu stiu cat pasi inapoi. Stiu ca suna aiurea dar....uneori mai cred si eu in astea.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
loreen spune:
Daca e marti e Belgia...daca e meci e ciat...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Oana C spune:
Denisa, ce spui ca are Cristian, seamana foarte mult cu stomatita. A avut si Eva pe la 7-8 luni. Tot asa, cu bubite in git, febra mare 40 C, nu putea sa inghita, sa manince sau sa bea nimic, statea cu limba afara ca un catel si saliva incontinuu.
Am dus-o la urgente si de acolo am primit reteta pt paracetamol cu codeina - elixir (pt reducerea febrei si calmarea durerilor din git). Ii dadeam cu seringa medicamentul (lichid) la 4-6 ore, apoi ii dadeam, tot cu seringa, lichide (electolitice si apa) ca sa nu se deshidrateze.
Nu il forta sa manince, ci doar ai grija sa bea lichide cit poate (stiu ca nu poate mult, dar macar cite putin sa incerci sa ii dai).
Virusul se cheama Coxsackie si produce boala Hand, Foot and Mouth Disease (stomatita). Uita-te si pe palme sau talpi, unii copii fac bubite si acolo (Eva nu a facut).
Nu trece cu antibiotic, asa ca nu are rost sa ii dai asa ceva.
O sa se simta mai bine si o sa-i scada febra daca ii dai paracetamol lichid cu codeina (ii pui in gurita picaturi mici, putin cite putin, ca sa le inghita, pina la doza prescrisa).
Evei i-a trecut cam in 2-3 zile, dupa ce am inceput sa ii dam codeina ca sa o calmeze.
Multa sanatate si curaj! E foarte aiurea boala asta ![]()
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Oana C spune:
Denisa, iar daca are pneumonie ... am facut-o si pe asta. Atunci i-am dat Augmentin si paracetamol, la recomandarea dr. I-a trecut destul de repede, dar tusea a tinut-o mai mult. Oricum, de la pneumonie nu a facut febra f mare, doar vreo 38,7 (a fost diagnosticata cu pneumonie in urma radiografiei la plamini).
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
ioanailincam spune:
Sunt plina de incantare ca sunt la birou ca o proasta ce sunt pentru ca nu am avut chiea cu mine sa incui (si nu ca nu m-ar fi intrebat cel putin 3 colegi daca am cheie, la care am raspuns pozitiv
). Acum astept barbatul sa vina sa ma salveze.
Doamne ajuta ca de maine intru in concediu de studii (nu credeam ca o sa ma bucur ca stau acasa sa invat, dar asa imi este de greu la birou ca am ajuns sa prefer sa invat si stiti ce mult imi placea mie aceasta activitate). Dar nu asta e important, ci ultimele vesti cu ANa: bona a facut zona zoster (pe fond nervos), ceea ce pentru Ana se traduce in posibilitatea de a face varicela. Ce sa va mai spun ca am convocat-o de urgenta pe soacra-mea, care din fericire are vacanta saptamana asta, iar pentru cea care vine si-a luat concediu. Se pare ca perioada de incubatie este de 2 saptamani si daca pana atunci nu face poate sa se intoarca bona si sa eliberez soacra; totusi trebuie sa mai aprofundez ca am senzatia ca bona inca va mai avea bube (seamana cu cele de varicela din cate am vazut eu). Ce sa va mai zic ca colega mea (ma rog, fosta colega) i-a facut varilixul chiar saptamana trecuta fiicei ei, dar eu am facut pe desteapta, am zis ca nu intep copilul daca nu este sigur ca imunizeaza. In fine, fix asta imi mai lipsea, ca in rest aveam de toate. dar mi-am zis ca mai rau de atat nu se poate, asa ca consider ca de acum pot sa ma ridic si sa revin la linia de plutire, totul culminand cu speranta ca iau examenul. Pupici ca a venit salvatorul!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...