Copiluti de mai-iunie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ca bine zici...

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Si eu prezent.

Cafeaua sa fie cu laptic si un pic de zaharel.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

Noi ne-am imbolnavit toti acum: eu, soatza, maica-mea.Dureri naspa de gat, urechi,cap.Ceea ce ma face sa cred ca a fost un virus la Sara, nu o simpla raceala.Deocamdata eu ma tratez cu indiferentza...sper sa treaca cumva de la sine.
Loreen, asteptam link-urile cu jucarii....
Adina, jucaria aia vroiam sa o cumpar si eu pt Sara.De ce nu te-a incantat?
Androix, de unde iei tu pampersi ieftini? Si ieftini ce inseamna? Sunt buni? adica absorb ca lumea...noaptea in special ma intereseaza daca absorb tot...
La ciat nu am putut veni ca Sara mea vreo 2 ore s-a facut ca doarme si cum ziceam ca gata, a adormit si pot sa plec de langa ea cum se scula in 2 picioare si incepea gargara...cred ca pe la 11 s-a culcat...nu mai stiu ca la un mom dat adormisem eu si ea inca nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

sufletica.plasticul.e.cam.rigid,iar.topoganul.cam.lung.
in.rest.e.ok.de.cand.am.primit-o.ema.cere.
mereu"baie-baie-baie".este.amuzanta.datorita.accesoriilor.ema.se.amuza.cand.
le.face.vant.personajelor.pe.topogan.hornul.casutei.di.copac.
face.spuma,exista.u.butoi.pe.care.daca.il.umpli.cu.apa,
se.invarte.o.roata.personajele.sunt.dintr-un.material.moale,ca.ratustele.de.baie.pe.care.le.cunosti.
eu.zic.ca.merita!

astept.balabsoarul.cu.lumpy,care.inca.nu.ne-a.fost.livrat.

i-am.mai.luat.un.bb.de.53cm(unul.din.gemeni-pt.cine.are.revista),dar.la.incaput.am.fost.dezamagita.de.hainute.
si.de.material.doar.capul.si.extremitatile.sunt.gumoase,
corpul.fiind.din.material.pana.la.urma.s-a.dovedit.a.fi.ok,tocmai.pt.ca.este.din.material.moale.l-am.echipat.intr-o.pijama.de.camd.era.ema.mica,iar.acum.il.trage.dupa.ea.peste.tot.
sunt.chiar.caraghiosi.ema-80cm,bebe-53cm:)fac.poza.daca.vreti

in.rest.am.luat.maruntisuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

l-am vazut pe bb mic la ecooooooo! Are fix 10 saptamani si 4 zile, e bine dezvoltat, ii bate inimioara de 176 de ori pe minut, totul e in regula. Pe 21 nov. merg la eco morfologica. Aveam niste emotii de dimineata cand am asteptat sa intru parca dadeam un examen asa eram de speriata. In sfarsit acum chiar cred ca sunt insarcinata. Pana acum mai aveam momente in care ma gandeam ca poate e doar o dereglare si greturile sunt asa niste chestii. Acum am vazut mormolocul, are un cap maaaare si niste manute si picioruse mici de zici ca e ursulet din-ala din desenele animate.
Diseara merg sa-mi culeg copilul din berceni, abia astept. Mai nou acolo nu mai vrea sa doarma in tarc ci intr-un pat mare. Am pus-o! poate incepe sa faca figuri la patutul lui de acasa ca asta determina niste permutari de mobilier de care nu am deloc chef acum.
Sper sa reusesc si eu in sfarsit sa citesc ce ati mai scris, dideara cand ma intorc. Sper ca sunteti bine si voi si copilutzii. Va pup

LAter edit: am citit acum putin din urma si dau doua raspunsuri:
Andra: sanatate lui D. Cat despre buseala, bine ca nu a fost mai rau, trebuie sa ai parte si de d-astea ce sa faci...
Adela, pampersi ieftini inseamna 50 de buc. cu 270.000. De undeva din bd. timisoara, intre razoare si mallul plaza. Eu zic ca sunt buni, absorb destul de bine, au avut in trecut ceva probleme cu ariciul care se cam desfacea, dar acum am obs. ca au mai lucrat la ei si sunt mult mai buni. Nu le-am vazut in magazine, eu le iau de la magazinul de la poarta fabricii. Imi face impresia ca fie desfac mai mult prin tara, unde marca pampers nu e prea accesibila, fie ii exporta. Oricum in bucuresti nu sunt in nici un magazin. Spune-mi daca te intereseaza si-ti explic exact cum ajungi.

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Androix, ma bucur pentru tine ca ai facut cunostinta in direct cu samburica ta! Imi aduc si eu aminte emotiile acelea, off, Doamne!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Nu am timp de stat cu voi la vorba...am intrat doar sa va salut si sa pup un mormoloc cu capul mare si manute(Cuscra)...sa urez sanatate bolnaviorilor pe ziua de azi...

Sufletica nu am apucat sa ma uit prea mult dupa jucarii dar am dat peste astea:
- http://www.amazon.com/Ice-Cream-Color-Shop-Imaginative/dp/B000ERVLWA/sr=1-215/qid=1162311717/ref=sr_1_215/002-0432865-4252022?ie=UTF8&s=toys-and-games
- http://www.amazon.com/Fisher-Price-POP%252dONZ-Twirl-Building/dp/B00028SBLU/sr=1-8/qid=1162312503/ref=sr_1_8/002-0432865-4252022?ie=UTF8&s=toys-and-games
dar mai caut

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

Da, Andreea, ma intereseaza.Explica-mi te rog cum ajung acolo si cum s enumeste fabrica sau magazinul
Pupici la samburelul mic (sau samburica...Gabitza, stii ceva?).Sa-i dea Dumnezeu sanatate si tie la fel.Mie asa mi-este dor de burtica...cand vad femei insarcinate, asa ma uit cu jind la ele...Dar nu este momentul acum! Offf...trebuie sa mai astept...cel putin un an...
Loreen.Multumesc.Esti sursa mea de inspiratie pt jucarii.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sufletzica
Pupici la samburelul mic (sau samburica...Gabitza, stii ceva?)

Nu stiu, ca nu sunt fata lu' mama lu' Omida, dar asa mi-as dori eu pentru Androixa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Sunt mandra ca lucrez la stat...nu am curent si somez tu-le mama lor de porci cu conditiile lor de munca...si uite asa stau si-o frec la rece,la propriu ca-i frig in birou de mori...

Am descarcat baby einstein animals si rad ca proasta singura la ecran ...este mortal cu vaca care zboara...acuma mai trebuie sa-l pun si pe dvd

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput