Copiluti de mai-iunie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Buna mamicutelor,ce mai faceti?
Cristian are febra mare 40 de grade si tuseste.Am fost la dr. si a zis ca are basicute in gat de la un virus.A mai patit cineva sa aibe febra 40 de la virusul asta? Imi fac griji fiindca a venit cineva la noi si avea fetita bolnava de pneumonie,desi lua antibiotic de 9 zile.Sper sa nu fie asa ceva.
Va pupuic pe toate!

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la mot
Cristian 13-15 luni,poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Salutari de la Alyssa...azi e tare lipicioasa si pupacioasa asa ca va dam si voua niste pupici!
eu sunt tot asa fara cap si fara coada, ma mai doare si spatele de mor, mai ales in zona gatului si umerilor ma ardeeee...o sa-l pun pe sotzer sa-mi faca masaj dar nu prea le are.
maine e liber aici, e ziua tuturor sfintilor, poate apuc sa ma odihnesc putin, nu ca pana acum as fi muncit pe rupte.
ah, mai voiam sa va intreb daca si la voi merge forumul extrem de lent sau numa' la mine
Denisa - sanatate lui Cristian! si Alyssa a avut o problema asemanatoare, febra 40.2 (nu stiu cat de la acest virus, ca s-a suprapus cu un vaccin si cu roseola infantum), pustule in gat care se spargeau si ramanea carne vie...un medic a zis ca e herpes iar pedi al nostru - stomatita. i-am dat sirop aciclovir si parca s-a mai ameliorat, pentru usturimi in gat spray local cu aloe vera (Alovex). sincer nu cred ca a fost herpes, pedi a zis ca nu exista doar in interiorul gurii ci iese macar o buba-doua si la exterior si apoi apare doar la copiii cu sistem imunitar foarte slab.
atunci i-a trecut cam intr-o saptamana, uneori mai reapare (isi baga mainile pe gat si nu prea mananca) dar fara febra.

as mai scrie dar nu mai pot de spate, sper sa reusesc sa vin si eu la ciat...negociez cu sotzul!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Sanatate multa la bolnaviori, ufff, ce-i cu atitzia copilashi bolnavi ?

Mai fetelor, oare numai la mine se intimpla ? Fiica mea se culca dupa ora asta de acum si se trezeste la ora 6, ca inainte doarmea pina la 7 , bineintzeles dupa ora veche. Nu zic aici ce cred despre schimbarile astea
Aaa si mai sint tare, tare suparata pe mine. Dupa ce la 6 luni a facut ploada mea primul kk la olitza, urmat de altele, acum am ajuns la performantza, ca il face si nici macar nu ma mai anuntza, adica il face in pampers . Mai este vreun copil de virsta ei care face in pampers si nu vrea sa se imprieteneasca cu olitza ?

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

danelutza,a.mea.e.de.la.ora.5:00dimineata.in.picioare.
n-ti.pot.explica...
fran,incerc,sa-ti.raspnd.desi.e.papadia.calare.si.ma.termina.si.tastatura.
da,ii.pun.spuma.de.baie(de.fapt.sampon.de.bebe),jucaria.este.aceea.cu.pooh.de.care.zici.
aicivezi.pozele.de.la.baie.sau.aici.

www.dropshots.com/adinahrincu" target="_blank">film
mooor.cu.tastatura.asta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello!

Noi program de nebuni Doua zile s-a trezit la ora 6.00 si a dormit ieri o ora de la 10 la 11, azi a mai dormit si dupa amiaza o ora jumate. Asa ca de trei seri deja s-a culcat le ora 20.00 dar sper ca astazi sa se regleze programul ca innebunesc. Prefer sa se culce la 22 ca de obicei si sa trezeasca la 8.00, mi se pare mult mai bine mai ales ca eu seara nu am randament sa fac treaba.

Am citit cu drag de realizarile puilor, ma distrez gorzav de fiecare data si citesc cu glas tare pentru toata lumea din casa.

Nelia, sanatate Tudorei! Mai ce de mai descopera oamenii astia de stiinta, in curand vor stabili legatura dintre numarul la pantofi si jobul pe care il vor avea ca adulti:)
Pentru viermisori eu i-am dat Vermox, e cel mai slab antihelmintic si pentru varsta lor e mai bun. Cel naturist se numeste Helmiflores, sunt picaturi - se dau de trei ori pe zi cate 10 pic. timp de 10 zile, pe urma 10 zile pauza si se repeta tot 10 zile. Dau si pofta de mancare, la noi au functionat bine. Cand am fost utliam oara la analize mi-a dat dr de acolo niste picaturi cu propolis dar am preferat sa raman la Helmoflores pentru ca incepusem tratamentul.
Denisa, sanatate multa lui Cristian, poate nu e pneumonie ci doar oa raceala. Greu cu febra la puisori, pentru tuse noi am luat Amborxol picaturi.

Cadouri, nu stiu ce sa iau, ea oricum nu stie despre ce e vorba, mai mult bucuria noastra de a darui va fi. Am fost azi la Selgros si erau o gramada de podoabe, am cascat si eu ochii la toate cele.
Ce vioaie e gargarita, cere baloane de sapun sau sa ii dea cu fasul de geamuri spre ea, ma rog plin cu apa nu cu solutie.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Nelia ti-am scris pe mess ce mi-am adus aminte...daca crezi ca mai ai nevoie de ceva spune-mi

Andra ce-ai facut la spital?!

Adina m-am uitat la filmulete ...doamne da ce minunata este...imi place de mor...

Beatrice m-ai dat gata cu vaporul ala...chiar ca-i ca-n filme...

Denisa,Sufletica,Nelia va trimit un vant cu sanatate de la malul marii pentru copilasii bolnavi...

Olguta din Canada pe gipsul lui Tony in loc de autograf...mai e putin

Fran da ce are una cu alta...Bianca ar sparge dulciurile comparativ cu sor-sa care nici nu vrea sa le vada...insa vorba lui Mercedes...niste joarde pupa amandoua anul asta...preventiv
Am studiat vreo 2 ore amazonul in cautare de jucarii si am dat peste niste chestii mortale ...pun likurile mai tarziu...

Fug la baie ca sa culc copilul pana la ciat...cum sa lipsesc taman eu?!

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Am uitat sa va spun ca nu mi-a dat decat paracetamol supozitoare,pe care nu ii le-am luat,caci de la fisurile anale nu le supoarta,asa ca ii dau nurofen.Pt. tuse si gat nu mi-a dat nimic.Eu i-am dat humex de tuse luat din romania,ca i-a mers bine cu el.Ambroxolul il vomita.A zis ca vineri sa ma duc cu el din nou daca nu-i trece,insa nu-i trece febra sub 38,7 nici cu nurofen.Asa ca maine tot mergem la oras sa ma duc la curs si il duce sotul la spital sa mai cerem o parere.Am rezolvat cu Cristian il i-a sotul cand intru eu la curs si nu mai e nevoie sa -l duc la ingrijitoare.Oricum acum nici nu puteam,fiind bolnavior.Maine va mai spun cum suntem.pupici la mamici

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la mot
Cristian 13-15 luni,poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara, sunt varza, moarta de oboseala, ma doare tot corpul! Azi D nu a dormit nici macar un minut toata ziua! prima oara in viata lui! Nu ma intrebati ce consum a insemnat pt mine toata ziua de azi, am fost La Budimex si am facut demersurile pt fizio. Ne-a vazut sefa clinicii de recuperare si ne-a zis ca la D problemele sunt minore(toata vizita la spital a durat vreo 4 ore,numai consultul la ea si la ergo 2 ore si jumatate), sa nu ne facem griji ca se rezolva, ei merg mult pe ergoterapie (un fel de terapie prin joaca) si ne-a dat cateva sfaturi de urmat in urmatoarele 2 saptamani cat e ea plecata din tara, chestii care il vor pregati pt ergoterapia asta. Ne-a recomandat si ghetute ortopedice insa sunt sceptica cu comandarea lor deoarece D in ultima vreme merge din ce in ce mai bine inclusiv cu piciorul drept si asta mai ales de cand i-am luat ghetutele alea pe glezna de la MIniblu. Interesanta vizita la tanti asta doctorita, o sa va povestesc mai multe cand oi fi in stare, acum abia mai vad tastele. Din pacate fetele cred ca voi abesnta la chat, nu mai pot sta de somn...
Azi m-am si bushit cu unul pe langa Parcul Carol in rampa acolo, dar era vina lor, noroc ca masinile abia s-au atins, nu am patit nimic...Dar nervi au fost si pe acolo, ma ...pe mine, desi stiam ca nu era vina mea, a vrut sa ma depaseasca din scurt, mie mi s-a oprit masina si a luat-o putin inapoi, bineinteles atingandu-se de masina grabita tare sa ma ocoleasca...

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Denisa incearca sa-i faci nishte frectii cu otzet, iar la frunte pentru febra pune-i o batista uda cu apa. Nu stiu ce sa mai spun, eu eram foarte bolnavicioasa si cu febra, iar mama saraca, numai impachetari cu otzet imi facea. si scadea febra.
Andutzy daca a inceput sa mearga bine Dragos, e posibil sa nu aiba nevoie de papuci ortopedici.
Adina am vazut pozele si acum ma duc sa vad filmuletzele

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

TREZIREAAAAA! HAI LA CAFEA!

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput