Miresele anului 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

quote:
Originally posted by ooana
...nu e corect sa cotizezi direct proportional cu salariul si apoi sa primesti o suma fixa...

EXACT!!!!!

Ufff si eu deja visez la un bebe... Mi-e asa drag cand vad cupluri cu bebei...micutzi si dragalasi...
Eu imi doresc de multa vreme un bebe, o jumatate din mine si o jumatate din el, un rod al dragostei nostre... dar mereu mi-am infranat visurile stiind ca inca nu sunt casatorita (ca am vrut sa fac totul in orinea "clasica" ), si MAI ALES ..ca nu aveam o casutza a noastra....
Acum le avem... si casutza si suntem si casatoritzi..daaaaaarrrr a mai ramas un "dar..."
Nasa mea imi spune sa il facem pur si simplu ca DD le rezolva el singur pe toate.
Ei au deja 3 copii si spune ca la fiecare dintre copii in viatza lor s-a imbunatatit cate ceva..de parca DD trimitea fiecare din copilasi cu cate un dar... (ba le-a adus casa, ba o slujba buna, ba..posibilitatea de a cumpara o masina...)
Offff ... m-am cam intristat...

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Elara hai nu te intrista ca o sa vina si bebele si o sa fie ok. Gandeste altfel ca sa nu te intristezi, gandeste-te ca asta e o perioada numai pentru voi doi, sa va rasfatzatzi si sa va iubiti, sa va sudati casnicia, priveste-o ca pe ceva minunat si unic, pentru ca nu va mai fi la fel dupa ce vine bebele (va fi minunat si atunci, dar veti fi in 3 nu in 2, si bebeul va trebui sa fie mereu pe primul plan, acum sunteti voi pe primul plan).

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Elara nu te intrista ca vine soarele si pe strada noastra...gandeste-te cum zicea si Alynutza acu e momentul de a trai in 2 ...si vine si momentul pentru 3 ...sau cine stie 4,5...desi daca stam si asteptam momentul potrivit, e clar ca asta nu va veni niciodata pentru ca mereu mai avem nevoie de ceva....

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

E super misto cu bebe, dar daca nu se poate inca la unele dintre voi nu va intristati. Traiti-va viata si distrati-vas cat mai puteti.
Eu nu regret, nu eram noi genul de disco in fiecare weekend si chefuri peste chefuri. dar am vrea sa mai putem sta cuibariti in pat o intreaga zi, sa iesim in 2 la un restaurant, etc.
Poate s-ar putea astea, daca am avea parintii langa noi, sa-l mai plasam din cand in cand.
dar asa e vesnic langa noi, si in Alba nu-l trimit, ca e prea micut si mor fara el, e mult prea departe.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

'Neatza gagici!
Va invit la o sau ceai fierbinte, ca pe frigul asta musai sa bem ceva cald.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neatza, suratelor!!

Alynutza...serviabila - multam de cafelutza!

Ce frumos..voi vorbiti de copii...si eu ii visez ....dar...pana la "planul" din toamna lui 2007...mai e ceva timp..asa ca...deocamdata, raman la vise
evident...ca...()...daca se intampla "ceva" mai devreme...va fi bien venit..caci..vorba aia "socoteala din targ..."

pupi dragi tuturor fetelor!

MIMOZA PUDICA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata...e frig la voi? si aici e destul de frig...deja a venit iarna peste noi
Alynutza merci de cafea

...planuri pt Halloween? aici lumea, in special copii se pregatesc intens...iar in magazine si pe strada intalnesti la tot pasul costume, dovleci etc ... pe mine parca nu ma incanta foarte tare.
...si inca un lucru care m-a surprins aici deja se vand globuri, luminite etc pentru Craciun...nu e prea devreme??? sau mi se pare doar mie...dar am impresia ca asa Craciunul nu mai are farmec daca se incepe cu 2 luni inainte ...parca luna decembrie are farmecul ei!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

buna
oana si pe aici au inceput a se vinde ornamente de iarna
metro era plin
abia astept sa impodobesc bradul...
nici un pahar de vin fiert nu strica

Mergi la inceput

Oana, cum spunea Nicoleta, si la noi au inceput deja cu ornamentele de Craciun. In Metro am fost pe la inceputul lunii si deja erau, acum am fost si-n Selgros si am vazut, au aparut si in Billa... Ai tu dreptate cand spui ca luna decembrie are farmecul ei... dar ce sa facem ca sarbatoarea Craciunului devine din ce in ce mai comerciala... daca o lasam...
De Halloween, ce sa zic, eu nu prea le am cu sarbatorile astea "de import"... azi maine ne-om trezi ca sarbatorim Ziua Recunostintei... In schimb la noi se sarbatoreste maine ziua mortilor, se merge la cimitir si se aprind lumanari, nu stiu daca la voi la Tg. Mures este asa ceva. Asa ca tot avem si noi ceva sarbatoare. Cu Halloween-ul se bucura sotzul, ca lui ii plac filmele de groaza, si dau astia ceva filme de groaza in seara asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

vezi de treaba, Oana...cum sa fie prea devreme...deja si la radio se aud reclamele stas "draga Mos Craciun...."...aprca vad..maine poimaine reclama la Tuborg..aia de Craciun
pup

quote:
Originally posted by ooana

...si inca un lucru care m-a surprins aici deja se vand globuri, luminite etc pentru Craciun...nu e prea devreme??? sau mi se pare doar mie...dar am impresia ca asa Craciunul nu mai are farmec daca se incepe cu 2 luni inainte ...parca luna decembrie are farmecul ei!

MIMOZA PUDICA...

Mergi la inceput