Miresele anului 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 5
Alynutza spune:
C-ai adus vorba de reclame, ok, sa zicem ca suntem harnici si ne pregatim de Craciun cu 3 luni inainte, dar pe mine ma enerveaza ca le lasa si dupa ce a trecut Craciunul...
krelia spune:
pai..teoretic...sarbatorile de iarna...cica se termina odata cu sf. ion...so.....pb asta o fi "iespilcatziunea" ...
quote:
Originally posted by Alynutza
C-ai adus vorba de reclame, ok, sa zicem ca suntem harnici si ne pregatim de Craciun cu 3 luni inainte, dar pe mine ma enerveaza ca le lasa si dupa ce a trecut Craciunul...Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
MIMOZA PUDICA...
ooana spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Oana, cum spunea Nicoleta, si la noi au inceput deja cu ornamentele de Craciun.
De Halloween, ce sa zic, eu nu prea le am cu sarbatorile astea "de import"... azi maine ne-om trezi ca sarbatorim Ziua Recunostintei... In schimb la noi se sarbatoreste maine ziua mortilor, se merge la cimitir si se aprind lumanari, nu stiu daca la voi la Tg. Mures este asa ceva.Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
...poate ca nu am explicat eu exact ce doream sa spun....fratilor...aici sunt brazi impodobiti deja ...luminite ...arcade si coronite...in centru...in magazine...peste tot! Si revin, oare nu e prea devreme?
Referitor la Halloween...nici eu nu ma omor dupa sarbatoarea asta...si aici maine e Ziua Mortilor...si la Mures se sarbatoreste la fel ca si la Cluj...doar ca la noi se merge si cand sarbatoresc catolicii
...diferenta e ca aici ei nu lucreaza maine sunt liberi.
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Alynutza spune:
Eh, brazi impodobiti nu sunt inca, asta-i drept.
Mi-ar place si mie sa fie si la noi liber maine, dar nici o sansa.
M&M spune:
Neata!!!
Nicoleta multumesc de cafea.
Fetelor va citesc , dar sunt prinsa cu un examen tare important!!! Abia astept sa scap de el si sa intru mai des pe forum!!!
O zi buna si spor !!!
Cristina
Pentru Barbye, una dintre noi
Alynutza spune:
Nico mersi de cafea. Daca-i fierbinte e f. buna.
Cristina bafta la examen!
krelia spune:
i-auzi la ea...se plange!!!
nu vrei sa facem schimb? ...vin eu in DE si te intorci tu in RO
ia, bucura-te de priveliste si nu mai plange atat..babo!
in alta ordine de ide...va pup fetele, buna dimineatza si...o zi calduroasa!!...cu ceaiuri, cafelusse si coldrex-uri (cine are nevoie )
quote:
Originally posted by ooana
[navy][font=Comic Sans MS]...poate ca nu am explicat eu exact ce doream sa spun....fratilor...aici sunt brazi impodobiti deja ...luminite ...arcade si coronite...in centru...in magazine...peste tot! Si revin, oare nu e prea devreme?
MIMOZA PUDICA...
krelia spune:
nicole...eu ma declar moarta la datorie....sunt cu nasu'n batiste...cu narile-nfundate..si cu coldrex ins tomac...dar tot degeaba....
as dormi ...da' n-am timp...si nici loc ...
..si nici nu vreau sama plang...caci, nu trebuie sa ne lasam doborati!!!
quote:
Originally posted by NicoletaB
somn de frumusete?
sau care e cauza linistii de pe aici?
MIMOZA PUDICA...