Miresele anului 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 3
oana_211 spune:
Kateryna:Sper ca ne inviti la cafeluta doar pe noi...adik tu nu bei, ca iti face rau...si tin sa cred ca stii foarte bine asta.
Alynutza spune:
Kateryna mercic de cafea. Prinde bine ca-i si frig afara si vremea asta de-ti vine numai sa stai in pat, sa scoti numai nasul de sub plapuma.
Gio, nu stiu cum va fi cand va veni copilul, cu siguranta ne va uni, dar asa simt eu, ca va fi si mai frumos daca va fi cand vom fi pregatiti si ni-l vom dori. Deocamdata sper sa nu se intample nimic "neplanificat". De schimbat, oricum se schimba lucrurile, am vazut asta si dupa casatorie, te simti altfel, parca ai mai multa grija ce spui/faci, ca nu-l mai poti trimite "pachet" la mama din orice nimic.
elara spune:
Buna, dragelor.
Mmmmm ce discutii dragutze... despre bebei...
Si eu imi doresc 2 bebei...
Numai ca in momentul de fatza... din cauza legislatziei idioate care asigura aceeasi indemnizatie tuturor mamicilor indiferente de salariul ce il au... eu as fi in pierdere la bani.. As lua cam la jumatate din venitul ce il am acum... Si cum eu sunt cea care platesc rata la apartament... nu-mi da mana sa fac un bebe pana nu gaseste sotzul un loc de munca la care sa fie platit mai bine sau macar egal cu cat iau eu acum. In acest moment el abia daca ia o treime din ce castig eu...
Offff banii astia...
Edit: eu cand voi avea copii vreau sa stau musai acasa cat de mult imi permite legea.... Imi doresc sa stau cat de mult cu ei... Si cum acum e voie sa stai 2 ani acasa... eu chiar atat imi doresc sa stau.
Si ca sa scap de stresul de la munca si sa ma ocup iar doar de sufletzelul meu (cum faceam pe vremuri, citind de ex...ca tareee imi e door sa citesc ca atunci...)... sa ma bucur de noua mea postura.....aceea de mamica, sa ma bucur de copilasii mei... ca acei ani nu se mai intorc...
Viseeez..viseeez..
Dar o sa ne ajute DD cumva, ca intotdeauna..nu-mi pierd sperantza.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
NicoletaB spune:
neata fetelor
da o adevarata problema banii astia,
poate din acest motiv ezit a face unul pt ca dupa 3 luni vreau sa ma intorc la lucru, dar nu am cui lasa in grija un copil atat de mic
mama si soacra-mea mai au pana la pensie
elara spune:
Aaaaa, era sa uit.
Moko, draga, FELICIIITAAAAAARI!
Sarcina si nastere usoare.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Alynutza spune:
Mda, ati pus punctul pe "i" fetelor. Pana in 2008 cand trecem la planificat, poate pun si astia legislatia la punct, daca nu... asta e, lasam prichindelul pe mana mamei (a mea e la pensie deja)... desi clar ca anii astia nu se mai intorc, dar iti doresti si sa poti oferi princhidelului tot ce e mai bun... greu...
ooana spune:
Neata fetelor...
...va doresc o saptamana frumoasa!
Kateryna..merci de cafea!
Gio, pentru mine nu ar fi indicat un bebe acum...intai sa ajung sa ma mut acasa din nou...dar daca,nu as fi in situatia asta...si un bebe ar veni ca o surpriza...as face exact ce ai facut si tu...pupici multi tie si la Marco
Elara...de acord referitor la indemnizatia pentru ingrijirea copilului...si eu sunt in pierdere daca stau acasa...si tot eu ca si tine sunt cea care castiga mai mult asa ca mai asteptam pana ne permitem luxul ca eu sa stau acasa!
...nu e corect sa cotizezi direct proportional cu salariul si apoi sa primesti o suma fixa...dar asta e...poate se mai schimba ceva...
Alynutza...pana la urma am fost in mica noastra excursie...din pacate cand am plecat din Germania ploua...asa ca ne-am hotarat sa stam doar 1 zi...am ajuns la ora 16 ne-am plimbat de ne-am rupt picioarele pana la ora 2 noaptea iar apoi am venit acasa...
...daca vrei mai multe amanunte iti pot spune...pana atunci uite aici cateva poze din Amsterdam
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Alynutza spune:
Oana faine poze. Macar voi ati prins sa vedeti un pic si pe zi, eu m-am plimbat doar noaptea. Oricum, cel mai fain cred c-a fost sa fii cu sotziorul, indiferent unde, nu ?
Happiness_4_us spune:
Hop si eu, ca si asa nu mai scrisesem de mult timp in sectiunea asta!
Noi ne dorim foarte mult un copil desi legislatia este tare aiurea aici, iti platesc 3 luni 100% sau 6 luni 50%. Deja m-am gandit serios ca dupa aceasta perioada, can dupa parerea mea copilul este prea mic pentru a fi dat pe mana unui strain, si cum nu are cine ma ajuta aici, sa imi caut de lucru la o gradinita cu jumatate de norma si in felul asta sa pot fi si cu copilasul. Alta solutie nu gasesc deocamdata.
Asta este, voi renunta la munca de birou care este lejera in momentul de fata si ma voi inhama la o treaba al naibii de grea dar care sper din tot sufletul sa merite!
Felicitari noilor mamici, foste miresici de 2006 si sarcina usoara!
Pupici
Nana, aspiranta la titlul de mamica!