Miresele anului 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Felicitari tuturor viitoarelor mamici!!! fetelor ce repede ati trecut la actiune!!! Inca o data felicitari!!!

Eu tin minte, ca la un moment dat si Tigrutz a zis ca este in asteptarea unui bebe sau ma insel eu??

Anduril, m-au emotionat foarte mult cuvintele tale!! Multa sanatate tatalui tau si poate cine stie, isi va vedea intr-o zi si nepotelul.

O zi buna tuturor!!!

Cristina
Pentru Barbye, una dintre noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Neata fetele! Cine vine la o cafeluta?
Moko, felicitari!!!!!! Sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos!

Cristina ai dreptate si Tigrutz asteapta un bebe. E si ea mamica de ian-febr 2007.

Vine barza
28+ George Anelin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

moko, felicitari! Sa ai sarcina si nastere usoara!

anduril, e drept ca se mai intampla si lucruri neprevazute in viata, dar asta e, noi incercam sa planificam ceea ce (macar ne inchipuim noi ca) putem planifica. Noi nu vrem bebe momentan pentru ca abia ne-am casatorit si dintotdeauna am avut credinta si principiul ca trebuie sa ne sudam noi, cei doi sotzi, prima data ca familie, sa ne traim putin tineretea casniciei cu nebuneli pe care nu ti le mai poti permite dupa ce vin copiii. Plus ca nu ma simt pregatita psihic pentru un copil. Material... daca astept pana o sa-i pot oferi chiar tot ce-si doreste, probabil as ajunge ca Adriana Iliescu... ceea ce evident nu-mi doresc. Dar chiar nu-mi fac probleme, pentru ca tot ce am primit in viata a venit exact la momentul oportun.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Katerina , foarte buna cafelutza!!!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata...imi place ca incepe sa fie din nou aglomeratie pe aici...devenise chiar trist...asa pustiu, dar vad ca ne revenim!
Kateryna...merci de cafea!
Felicitari viitoarelor mamicute...intr-un fel va invidiez...dar nu stiu daca eu sunt pregatita pentru un bebe (Alynutza ...aceleasi idei le am si eu acum) desi cateodata in viata nu trebuie sa iti planifici tot ceea ce faci nu-i asa?!
Anduril...te inteleg, si poate pe undeva sunt in aceeasi situatie cu tine...daca as face acum un bb bunicii mei s-ar putea bucura vazandu-l...mai ales ca dupa nunta s-a descoperit ca bunicul meu este foarte bolnav...insa vezi nu stim intotdeauna cum e mai bine sa facem sau mai ales cand e cel mai potrivit moment!...stii vorba aia "zambeste maine poate fi mai rau", cred ca asa ar trebui sa facem...sa ridicam capul si sa privim inainte cu incredere si cu zambetul pe fata indiferent ce se intampla!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor
felicitari viitoarelor mamici si nasteri cat mai usoare
atat anduril cat si alinuta au dreptate, eu inclin spre ce spune alinuta
timpul ne va arata daca decizia luata a fost cea mai buna
NOI SA FIM SANATOSI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Va urez un weekend placut cu mult soare!
P.S. S-au dus vremurile cand ziceam CASA DE PIATRA la sfarsit de saptamana

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Eu merg maine la o nunta in Galati, asa ca inca mai sunt miresici de 2006 !!!!
Un weekend placut tuturor si sa profitati la maxim de aceasta vreme minunata!!!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Va urez si eu un weekend cat mai placut (mai ales ca va si mai lung cu o ora decat de obicei ).
Oana, distractie super de super la Amsterdam!(si pe mine ma intristeaza ce-ai spus tu, sa stii, dar asta e, live goes on... si vin miresicile de 2007)

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Anduril m-au intristat randurile tale, am intrat inca o data la pozele voastre si cand am vazut poza cu tatal tau mi-au dat lacrimile. Sper ca bunul D-zeu sa-l tina cat mai mult timp cu putinta printre voi.
Alynutza, Oana, Cristina, Nicoleta aveti dreptate cu ce ziceti, sunt perfect de acord cu voi, dar daca bebe vine printr-o intamplare? cum s-a intamplat la noi, ce-ati face?
Alynutza, noi stam impreuna de 8 ani, locuim amandoi de 4 ani, si niciodata nu am fost mai uniti decat acum, dupa ce a venit bebe. Ne-a schimbat viata, e drept, dar nu in rau, si ne-a facut sa ne gandim de 2X inainte de a spune ceva, sau a face ceva, rau, binenteles.
Moko felicitari si sarcina usoara in continuare. D-zeu le oranduieste pe toate.

Noi aproape am carat tot ce se putea cara, mai avem mobilierul lui bb, dar asta luni cu o masina mai mare.
Weekend placut, .

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput