Miresele anului 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Alynutza cred ca e bine cand e gata...dar inainte de a te apuca cand te gandesti ca trebuie sa zugravesti, faianta, gresie, parchet, mobila etc...parca zici ca pleci la razboi!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

quote:
Originally posted by ooana

Alynutza cred ca e bine cand e gata...dar inainte de a te apuca cand te gandesti ca trebuie sa zugravesti, faianta, gresie, parchet, mobila etc...parca zici ca pleci la razboi!

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Asta sa stii ca-i asa. Trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare, pentru ca e mai mult un razboi al nervilor (mesteri care nu-si termina treaba niciodata cand promit, sau mai si fac boroboatze, nu gasesti ce-ti trebuie, nu vin comezile la timp, etc, etc, plus praf, moloz, stropi de zugraveala...)

Cristina e bine cand e gata, dar nu stiu zau daca as avea nervi s-o iau acum de la capat. Ca ne-am apucat din primavara (martie-aprilie), am luat o pauza mica pentru nunta, apoi iar da-i si lupta...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Alynutza, te inteleg perfect. Acum 2 ani ne-am refacut si noi apartamentul, iar anul asta ne-am apucat si de construit o casutza a noastra!!!

Cristina
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Cristina, spor la constructie! Sa dea DD sa terminati cat mai repede si fara probleme.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Sa dea Dumnezeu, Alynutza!!!!

Cristina
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by cristina_26

Alynutza, te inteleg perfect. Acum 2 ani ne-am refacut si noi apartamentul, iar anul asta ne-am apucat si de construit o casutza a noastra!!!

Cristina
noi doi

...daca sa amenajezi un apartament e un razboi...atunci sa construiesti o casa e sigur un razboi mondial ...spor la treaba si nervi de fier pentru ca probabil de asta aveti nevoie (referitor la mesterii de care vorbea Alynutza)

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

!!
Dupa o gramada de zile reusesc sa scriu.
Trenurelule nu citesc din umbra, doar ca am fost la sorella in Italia pt. 17 zile.
A fost super fain si obositor in acelasi timp. Orice-ar fi, mie mi-a placut acolo, si chiar ii ziceam lui Clau ca noi nu ne mai intoarcem.
Marco e un smecher fara cuvinte, un increzut si jumatate, nu sta locului nici 2 min.
Poze daca vreti si va face placere sa vedeti, sunt la semnatura in Italia.
In cateva zile trebuie sa ne mutam, e asa frumos ap., insa mai sunt mici chestii de facut, un silicon, un curatat de gresie, camera lui marco, etc.

Noutati aici vad ca nu prea sunt, nimeni nu e , nuntile s-au terminat pe anul asta, Ralu felicitari pt. masinuta.
Si noi avem in plan una- pt. mine, dar probl. e ca nu stim de care. Vrem ceva fain, un Passat de ex., dar cu dotari si urca cam mult pretul, dar alta marca nu ma prea incanta. Sunt si pretentioasa, pe deasupra.
Alynutza ma bucur ca ati terminat cu ap.
Oana si eu m-am uitat in Italia la brazi impodobiti si la decoratiuni si m-a cuprins nostalgia. Ma bucur ca ati rezolvat cu Revu.
Ralnied asteapta-l ca il trimit sapt. asta.
De 1 Dec. mergem acasa la Alba, in inima sarbatorii. De craciun poate ramanem la Tm, in casa noua, iar de Rev. poate la Alba cu gasca, si piciul cu ai mei.

va pe toate.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya, Italia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Giova, razi de mine, nu?
Cat sa-l mai astept? Cat crezi ca mai pot rezista???

http://community.webshots.com/album/555395342UdkZOn
http://good-times.webshots.com/album/554258099jrgPvZ
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos

Mergi la inceput

Neata!!!!
Cafelutza , ness ???
O zi buna si spor !!!!

Cristina
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

'Neata si de la mine!
Cristina, cafelutza e foarte bine venita, mi se inchid ochii de somn...
Alyutza, in sfarsit terminati si voi, cred ca v-ati facut cruce!!!

Mergi la inceput