Miresele anului 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 20
krelia spune:
sa dau la fete cate un pup mare sa le ajunga pt tot vikendul
Nico, m-a distrat glumito-povestioara ta ...si fazele cu mireseii vostri, kateryna & Rallu
onutzel....ghici cu ce m-am delectat eu adineauri, alaturi de frappe-ul de al tine? ...hint: "tot ce vrei...poti sa ai..numai pentru tine...."
ooana spune:
quote:
Originally posted by krelia
onutzel....ghici cu ce m-am delectat eu adineauri, alaturi de frappe-ul de al tine? ...hint: "tot ce vrei...poti sa ai..numai pentru tine...."[/font=Comic Sans MS][/purple]
... si nu e asa? Tot ce vrei, chiar poti avea! (cu putin noroc)
Pup de la fata...weekend placut si putina vreme frumoasa...ca aici ploua, ploua si iar ploua!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
krelia spune:
asa e...dar..mi-ai trezit nostalgii..si m-am uitat iar la pozucile noastre..si la filmuletul pe care l-am facut eu , surpriza pentru iubi.....
of of..mai mai....
quote:
Originally posted by ooana
... si nu e asa? Tot ce vrei, chiar poti avea! (cu putin noroc)
Pup de la fata...weekend placut si putina vreme frumoasa...ca aici ploua, ploua si iar ploua!
ralu_trancu spune:
Salutare. ce mai faceti? V-ati linistit total cu scrisul.
Cum intreba un domn moderator, v-ati mutat la alt subiect?
Poze noiembrie 2006
krelia spune:
ce-ai soro?? care domn moderator???.....s-a intamplat ceva si m-am pierdut je pe parcurs?
haidi noapte buna...ma'c sa ma usuc pi podoaba capilara![;)
quote:
Originally posted by ralu_trancu
Salutare. ce mai faceti? V-ati linistit total cu scrisul.
Cum intreba un domn moderator, v-ati mutat la alt subiect?
Poze noiembrie 2006
PS..maine sa gasesc cafeaua si briosele pregatita...ca presimt o zi grea...si pe deasupra..mai e si luni!!
PUPI pentru fete!!
M&M spune:
Neata !!! Dau cafelutza, ness, capicino sau ceiuc!!!
Gata !!! Am scapat de examen, asa ca voi da mai des pe aici!!!!
O zi buna si spor mult!!!
Cristina
Pentru Barbye, una dintre noi
Alynutza spune:
'Neatza si de la mine.
Eu am avut un weekend prelungit, plin de smotru, dar macar acum pot sa spun ca e gata casutza (macar in proportie de 90%).
ooana spune:
Neata!
Ralu...dinspre partea mea "celalalt capitol" mai asteapta vreo 2 ani de acum in colo
Alynutza, felicitari, cred ca e atat de bine sa vezi ca totul e gata pus la punct! Si pe mine ma asteapta santierul peste 1 an (dupa ce ma intorc acasa, ca de aici nu pot oferi decat "suport moral")...cel putin ma bucur ca apartamentul e gol, ca daca mai aveam si mobila cred ca o luam razna
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
M&M spune:
Alynutza, eu zic ca a meritat, mai ales ca acum ai pus la punct apartamentul!!!!
Cristina
noi doi
Alynutza spune:
Oana, sa stii ca e bine O sa vezi si tu, cand te apuci de casutza voastra. Anul asta am lucrat din greu la ea, dar macar de acum putem sta linistiti. Plus ca m-am scos cu curatenia de sarbatori, ca am facut-o acum in mare parte, atunci ramane doar putin.