Miresele anului 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 20

krelia spune:
sa dau la fete cate un pup mare sa le ajunga pt tot vikendul
Nico, m-a distrat glumito-povestioara ta ...si fazele cu mireseii vostri, kateryna & Rallu
onutzel....ghici cu ce m-am delectat eu adineauri, alaturi de frappe-ul de al tine? ...hint: "tot ce vrei...poti sa ai..numai pentru tine...."

ooana spune:
quote:
Originally posted by krelia
onutzel....ghici cu ce m-am delectat eu adineauri, alaturi de frappe-ul de al tine?...hint: "tot ce vrei...poti sa ai..numai pentru tine...."[/font=Comic Sans MS][/purple]
...

Pup de la fata

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

krelia spune:
asa e...dar..mi-ai trezit nostalgii..si m-am uitat iar la pozucile noastre..si la filmuletul pe care l-am facut eu , surpriza pentru iubi.....
of of..mai mai....
quote:
Originally posted by ooana
...si nu e asa? Tot ce vrei, chiar poti avea! (cu putin noroc
)
Pup de la fata...weekend placut si putina vreme frumoasa...ca aici ploua, ploua si iar ploua!

ralu_trancu spune:
Salutare. ce mai faceti? V-ati linistit total cu scrisul.
Cum intreba un domn moderator, v-ati mutat la alt subiect?
Poze noiembrie 2006

krelia spune:
ce-ai soro?? care domn moderator???.....s-a intamplat ceva si m-am pierdut je pe parcurs?
haidi noapte buna...ma'c sa ma usuc pi podoaba capilara

M&M spune:
Neata !!! Dau cafelutza, ness, capicino sau ceiuc!!!
Gata !!! Am scapat de examen, asa ca voi da mai des pe aici!!!!
O zi buna si spor mult!!!
Cristina
Pentru Barbye, una dintre noi

Alynutza spune:
'Neatza si de la mine.
Eu am avut un weekend prelungit, plin de smotru, dar macar acum pot sa spun ca e gata casutza (macar in proportie de 90%).

ooana spune:
Neata!
Ralu...dinspre partea mea "celalalt capitol" mai asteapta vreo 2 ani de acum in colo
Alynutza, felicitari, cred ca e atat de bine sa vezi ca totul e gata pus la punct! Si pe mine ma asteapta santierul peste 1 an (dupa ce ma intorc acasa, ca de aici nu pot oferi decat "suport moral")...cel putin ma bucur ca apartamentul e gol, ca daca mai aveam si mobila cred ca o luam razna
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

M&M spune:
Alynutza, eu zic ca a meritat, mai ales ca acum ai pus la punct apartamentul!!!!
Cristina
noi doi

Alynutza spune:
Oana, sa stii ca e bine O sa vezi si tu, cand te apuci de casutza voastra. Anul asta am lucrat din greu la ea, dar macar de acum putem sta linistiti. Plus ca m-am scos cu curatenia de sarbatori, ca am facut-o acum in mare parte, atunci ramane doar putin.