Miresele anului 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

daca am vazut ca nu ne descurcam, am apelat la prieteni si ne ajuta altcineva specializat cu creditu. oricum pufoasa (ca asa o cheama) ma asteapta. chiar se plangea actuala proprietara ca s-a umplut de praf asteptandu-ma.

Poze noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor
dupa o zi de liniste, va dau eu cafelele, nesurile, ceaiurile si tigarile de bucurie ca maine e vineri si dupa vine weekendul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

'Neata tuturor!
Nico, multam de cafea, daca e o cana mare si calda e exceptional

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata...Nicoleta buna cafeaua, chiar aveam nevoie!
Ralu, abia astept sa zici ca esti o fericita propietara

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Acum 2 zile am fost invitata la o petrecere numai cu femei si i-am promis sotului ca ma intorc la 12 noaptea. Orele treceau, noi ne simteam bine, sampania curgea, asa ca doar pe la 3 dimineata m-am indreptat spre casa, beata crita.
Tocmai cand am ajuns la usa , ceasul cu cuc din holul casei a inceput sa cante de 3 ori.
Dandu-mi seama ca sotul meu o sa se trezeasca si o sa-l auda, am mai facut eu cu-cu de inca 9 ori.
Am fost tare mandra de ce idee geniala am avut - chiar fiind beata pulbere - ca sa evit un conflict familial.
A doua zi dimineata, sotul meu m-a intrebat la ce ora am venit si cand i-am spus ca la 12, nu a parut foarte surprins (uufff, am scapat!).
Dupa putin timp insa mi-a spus ca trebuie sa ne cumparam un nou ceas cu cuc.
L-am intrebat, de ce?
Pai, asta noapte cucul a cantat de 3 ori, apoi a zis "futu-i", a mai cantat de 4 ori, si-a dres vocea, a mai cantat de 3 ori, s-a hlizit, a mai cantat de 2 ori dupa care a tras un partz...

O SEARA BUNA!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by NicoletaB

Acum 2 zile am fost invitata la o petrecere numai cu femei si i-am promis sotului ca ma intorc la 12 noaptea. Orele treceau, noi ne simteam bine, sampania curgea, asa ca doar pe la 3 dimineata m-am indreptat spre casa, beata crita.
Tocmai cand am ajuns la usa , ceasul cu cuc din holul casei a inceput sa cante de 3 ori.
Dandu-mi seama ca sotul meu o sa se trezeasca si o sa-l auda, am mai facut eu cu-cu de inca 9 ori.
Am fost tare mandra de ce idee geniala am avut - chiar fiind beata pulbere - ca sa evit un conflict familial.
A doua zi dimineata, sotul meu m-a intrebat la ce ora am venit si cand i-am spus ca la 12, nu a parut foarte surprins (uufff, am scapat!).
Dupa putin timp insa mi-a spus ca trebuie sa ne cumparam un nou ceas cu cuc.
L-am intrebat, de ce?
Pai, asta noapte cucul a cantat de 3 ori, apoi a zis "futu-i", a mai cantat de 4 ori, si-a dres vocea, a mai cantat de 3 ori, s-a hlizit, a mai cantat de 2 ori dupa care a tras un partz...

O SEARA BUNA!

SUPER !

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Neata!
...uite ca a venit si randul meu: va invit la o cana mare de cafea, sau capucino...si dau si o tigara doritoarelor!

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by ooana

Neata!
...uite ca a venit si randul meu: va invit la o cana mare de cafea, sau capucino...si dau si o tigara doritoarelor!

Da' un Frape???
Un Frape nu dai?

Cateva poze de la nunta,
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Rallu

quote:
Originally posted by ooana

Neata!

Da' un Frape???
Un Frape nu dai?

Cateva poze de la nunta,
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

...dau si Frape, cum sa nu!

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

vreau si eu un capuccino

Mergi la inceput