Miresele anului 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'Neata!
Tocmai am terminat o cana mareeeee cu ness...

http://community.webshots.com/album/555395342UdkZOn
http://good-times.webshots.com/album/554258099jrgPvZ
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata!
Ralu...sigur gasiti o banca care sa va accepte dosarul...ca sunt o gramada...oricum sunt convinsa ca o sa ai masinuta inaintea mea!

Gio...nu zicea ca face cu Marco o excursie la sora ei? sau nu retin eu bine!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Hello fetelor...iaca mai bag si eu nasul pe aici (repede, repejor intre doua servicii) ca sa va povestesc ce-am descoperit ieri.
Cam de o saptamana am discutii aprinse cu toata lumea pe tema copiilor.
S-au gasit toti sa ma bata la cap (desi stiu ca fac alergie la subiect) si, evident, a iesit cu scantei.
Totul a culminat cu o cearta monstru cu al meu sot...dupa care s-au mai calmat lucrurile.
In final, fericita ca m-au lasat toti in pace, ieri m-am gandit sa revad cateva secvente de la nunta si am vazut intamplator ca o chelnerita a detasat din greseala mireseii de pe tort de suportul lor (noi i-am primit in mana cu tot cu suport).
Barbata-miu...curios nevoie mare, a si dat buzna sa vada el cum se desfac mireseii si il vad ca se holbeaza brusc si apoi moare de ras.
Sub miresei, chiar sub rochita miresei mai precis, e sculptat pe suport chiar bebe.
Mai sa lesine de ras si alta nu...cica clar...pana si aia de la cofetarie mi-au pus gand rau.

Cateva poze de la nunta,
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Rallu mortala chestia cu bebelul de sub miresica. Nu trebuie sa te superi, asta e obsesia oamenilor, dupa nunta asta li se pare pasul urmator. Si noua la nunta toti ne-au urat sa danseze la botez la anul si ne faceau planuri de intors 3 din luna de miere. Important e sa va puneti voi de acord asupra momentului, nu sa va luati dupa gura lumii.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ciao fetelor!
Acuma am venit si eu acasa.Alynutza, e o adevarata nebunie acolo la clinica, nici n-am stiut cum a trecut timpul, dar sper sa ma invat. Cel putin pt operatii sunt fff multi, am pus azi la branule de m-am saturat

Mergi la inceput

Kitzy stiu ca e multa lume operata acolo, dar stiu ca sunt foarte buni medicii care lucreaza acolo. Acuma depinde de tine daca vrei un mediu de lucru agitat sau linistit. Lasa ca pentru azi e ok ca te-a tinut ocupata si nu te-ai mai gandit ca nu-i sotzul acasa.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Imi place unde am de lucru ca si timpul trece mai repede, numai ca no, a fost prima zi si foarte multe informatii dintr-o data, dar si eu zic ca a fost ok pt prima zi si vorba ta, chiar n-am avut timp sa ma gandesc ca sotzul meu de departe. Tu in ce domeniu lucrezi?

Mergi la inceput

E un pic mai complicat, ca sunt traducator de profesie, dar lucrez in departamentul IT...

Mergi la inceput

Aham....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Rallu misto faza cu mireseii. Stiu cum e ca si noi am patit-o. La nunta dupa ce ne-au dat mireseii am vazut noi ca toata lumea zambeste pe acolo, dar nu am priceput de ce. Ne-au lasat o ora si pe urma ne-au intrebat daca am sesizat ceva la miresei. Si atunci am vazut ca sub rochita miresei era un bebe. Numai ca...distractia finala a fost peste inca o sapt de la nunta cand am aflat ca de fapt eu chiar eram miresica cu bebel la nunta.

29+ George Anelin

Mergi la inceput