Miresele anului 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 17
Alynutza spune:
Kitzy, nu mergea linkul, dar am intrat pe site-ul primariei si l-am gasit. Si daca nu sting lumina e bai?
Si musai sa-mi cer scuze, ca-s zabauca rau (am scuze daca era vineri si aproape de ora de plecat acasa?) nu-mi dadeam seama de ce ma intrebi unde avem casa... Acum imi dau seama ca si tu esti din Cluj... asa ca raspund acum la obiect (cred ca-i zis ca-s zuzu rau de tot cand mi-ai vazut raspunsul) : pe Calea Turzii, inainte de Observator.
kitzy spune:
Ce bine m-am distrat la ce mi-ai scris. Scuzele sunt acceptatestiu cum e la sfarsit de servici. Nu m-am gandit ca esti zuzu dar cand am vazut ca mi-ai scris ca e in cluj, am zis bine bine normal ca in cluj, dar cam in ce zona? . Dar m-am lamurit acuma, eram doar curioasa.
In legatura cu curentul, n-ar nimic daca nu stingi lumina, oricum iti ia curentul . Mai important e sa nu lasi in priza ceva ca te poti pomeni ca ti se arde cand vine curentul. Eu le scot din priza pt siguranta, oricum n-a sa tina mult faza asta.
Maine dimineata ma duc la o clinica oftalmologica in proba, sa-mi tii pumnii!!!!! {macar in gand...}
Alynutza spune:
E, vezi ce se intampla daca nu iti scrii si tu de unde esti la profil?
Eu n-am citit ca se ia curentul, ci doar ca opresc iluminatul public. In fine, se poate sa nu fi citit cu atentie ca mi-e somn de nu mai pot.
Bafta multa maine! La ce clinica mergi? Asta imi aminteste ca musai sa merg si eu la control la ochi...
O seara faina ca plec si eu spre casa.
kitzy spune:
Alynutza, la Optilens in Marasti la sensul giratoriu. Acuma sa vedem daca ma si ia ca o fim 4 fete in perioada de proba si din cate am inteles e pt blocul operator. Sper sa nu ma inmoi pe acolo
ralu_trancu spune:
quote:
Originally posted by krelia
Neatza fratilor!
PS...vecina, mai traiesti?
Traiesc vecina, de ce sa nu traiesc?
Tu mai traiesti?
Poze noi noute
ralu_trancu spune:
ce mai faceti? cam liniste pe la voi. Gio ne-a parasit de tot. Sau poate doar citeste din umbra cum mai fac si eu.
Sunt cam suparata ca ne-a respins banca imprumutul, asa ca momentan masinuta e pe hold. Mai incercam si la alta banca.
Poze noiembrie 2006
NicoletaB spune:
neata fetelor
dau eu de cafea, ceai, tigari si alte lucruri necesare unei dimineti posomorate
Alynutza spune:
'Neatza si de la mine.
Ralu poate obtineti imprumutul de la alta banca.
Kitzy super clinica. Iti tin pumnii sa reusesti.