Miresele anului 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Krelia,ce bine-ti merge, din chef in chef...Asa mai zic si eu viata

Mergi la inceput

Nico, primul il stiam dar al doilea nu. M-am amuzat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Kitzy, nu mergea linkul, dar am intrat pe site-ul primariei si l-am gasit. Si daca nu sting lumina e bai?

Si musai sa-mi cer scuze, ca-s zabauca rau (am scuze daca era vineri si aproape de ora de plecat acasa?) nu-mi dadeam seama de ce ma intrebi unde avem casa... Acum imi dau seama ca si tu esti din Cluj... asa ca raspund acum la obiect (cred ca-i zis ca-s zuzu rau de tot cand mi-ai vazut raspunsul) : pe Calea Turzii, inainte de Observator.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Ce bine m-am distrat la ce mi-ai scris. Scuzele sunt acceptatestiu cum e la sfarsit de servici. Nu m-am gandit ca esti zuzu dar cand am vazut ca mi-ai scris ca e in cluj, am zis bine bine normal ca in cluj, dar cam in ce zona? . Dar m-am lamurit acuma, eram doar curioasa.
In legatura cu curentul, n-ar nimic daca nu stingi lumina, oricum iti ia curentul . Mai important e sa nu lasi in priza ceva ca te poti pomeni ca ti se arde cand vine curentul. Eu le scot din priza pt siguranta, oricum n-a sa tina mult faza asta.
Maine dimineata ma duc la o clinica oftalmologica in proba, sa-mi tii pumnii!!!!! {macar in gand...}

Mergi la inceput

E, vezi ce se intampla daca nu iti scrii si tu de unde esti la profil?
Eu n-am citit ca se ia curentul, ci doar ca opresc iluminatul public. In fine, se poate sa nu fi citit cu atentie ca mi-e somn de nu mai pot.
Bafta multa maine! La ce clinica mergi? Asta imi aminteste ca musai sa merg si eu la control la ochi...
O seara faina ca plec si eu spre casa.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Alynutza, la Optilens in Marasti la sensul giratoriu. Acuma sa vedem daca ma si ia ca o fim 4 fete in perioada de proba si din cate am inteles e pt blocul operator. Sper sa nu ma inmoi pe acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

quote:
Originally posted by krelia

Neatza fratilor!

PS...vecina, mai traiesti?

Traiesc vecina, de ce sa nu traiesc?
Tu mai traiesti?

Poze noi noute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

ce mai faceti? cam liniste pe la voi. Gio ne-a parasit de tot. Sau poate doar citeste din umbra cum mai fac si eu.
Sunt cam suparata ca ne-a respins banca imprumutul, asa ca momentan masinuta e pe hold. Mai incercam si la alta banca.

Poze noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor
dau eu de cafea, ceai, tigari si alte lucruri necesare unei dimineti posomorate

Mergi la inceput

'Neatza si de la mine.
Ralu poate obtineti imprumutul de la alta banca.

Kitzy super clinica. Iti tin pumnii sa reusesti.

Mergi la inceput