Miresele anului 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza!
Ia te uita, lume noua... Gio asa e cu casa noua, mereu mai exista ceva de retusat. Si noi am terminat acum in mare, dar mai sunt retusuri de facut si nu stiu zau cand o sa-si faca sotzul timp sa le faca, ca e toata ziua la scarbici. Lasa ca se rezolva toate in timp. Sa o stapaniti sanatosi!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Alynutza, cred ca ai fost tare ocupata ca nu prea te-am mai vazut pe aici zilele astea...

Mergi la inceput

kitzy chiar am fost. Sapta trecuta joi si vineri mi-am luat liber ca sa pot termina smotrul in casa. N-am avut timp nici sa respir. Sambata l-am sarbatorit pe sotz, asa ca am stat toata ziua in bucatarie, pe urma mici retusuri la curatenie, apoi musafiri pana noaptea tarziu. Duminica ne-au venit socrii si ai mei la masa de pranz, alte pregatiri. Ieri evident ca dupa doua zile de pauza n-a fost lejer nici la scarbiciu. Nu mai am chef de nimik, vreau sa vina sarbatorile.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Asa te inteleg...Si eu sambata i-am sarbatorit ziua la sotzior ca atunci a venit in tara si am avut musafiri pana la 12 noaptea si a doua zi au venit parintii si socrii si doua zile mi-am petrecut ziua la bucatarie si la curatenie si de luni iar la lucru si n-am avut timp sa ma odihnesc deloc si ma resimt deja.

Mergi la inceput

E, asta e, sa ne traisca si tot pe noi sa ne iubeasca
Pentru el m-am agitat atat, de-ar fi fost ziua mea... i-am si spus, la ce-mi tihneste daca stau toata ziua in bucatarie, mai bine ma scoti in oras si-am terminat balciul.

Mergi la inceput

Sa ne traiasca! Pai foarte bine ai zis cu scosul in oras, numai ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ... De ziua mea tot la bucatarie am stat ca am invitat prieteni cu care nu m-am intalnit demult, parca toti sunt ocupati acuma pana peste cap si numai la onomastici ne mai intalnim

Mergi la inceput

Ba, eu nu (cel putin nu anul asta), si am avut o zi foarte frumoasa. N-am iesit in oras, dar a fost o zi plina de soare si de surprize placute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

pupaturi la fete...am trecut sa va salut!
ma intorc la trebusoara...si revin cat de curand!

Gio - succes ina menajari!
Aly - sa dai de baut cand oi termina cu totu'!
kitzy - LMA pt sotzior!

restul gastii - pupaturi si voie buna!!!

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ralnied iubita ti l-as trimite acum, dar ce ma fac peste 5 min., ca mor de dorul lui.
Alynutza asa e, dar vb. ta in timp le rezolvam pe toate.
Krelia mersi mama. Ne putem muta de azi, dar ce ma fac fara Tv si net?in weekend avem si cablu dar pana atunci, ca netul doar dupa 1 dec.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya, Italia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Gio...frumoase poze, cred ca a fost foarte frumos...mi-as dori sa ajung si eu la anu pe acolo
In weekend-ul trecut am fost la Köln (Edit: am pus poze in album)...si evident la o mica tura de shopping (Kreliutz mi-am amintit de tine cand am intrat in H&M)

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput