Miresele anului 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Noi n-am mai mers la nici o nunta dupa a noastra. Da' lasa ca urmeaza la anul (una sigur, inca 2 in proiect, neconfirmate).
Noi cica mergem la Bistritza maine... si eu n-am chef de umblat pe drumuri cand mi-e casa intoarsa pe dos si cica sapta viitoare imi primesc pentru prima data socrii la masa...
Kreliutz, injectie... usoara, weekend placut si distractie faina!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Kreliutza, distractie placuta in weekend, sa mananci o felie de tortuletz de la nunta si pentru mine, cred ca o sa fie tare buuunnnn. Un weekend plin intr-adevar......Si noroc la injectiutza, eu una nu ma las intepata decat daca-si musai musai. Pupcici

Mergi la inceput

Alynutza, cam nasol de tine ca pleci cand stii ca ti-e casa intoarsa, dar nu intotdeauna facem cum vrem noi... Anul viitor avem deja si noi 3 nunti, dar una inca nu e cu data confirmata.

Mergi la inceput

kitzy, musai sa-i fac pe plac sotzului, care e tare cu chef de duca. Plus ca si matusica tine la noi si stiu ca-i facem o surpriza frumoasa. Practic e singura matusa buna a sotzului (sora soacra-mii) si cum e mare diferenta de varsta intre ea si soacra-mea, practic a crescut impreuna cu sotzul si cumnata-mea. Socrul e singur la parinti. Asa ca, asta e, vad cat pot sa fac azi si maine pana plecam. In rest, vreau sa iau 2 zile saptamana viitore, ca altfel nici o sansa sa apuc sa termin pana sambata, ca la 5 jumate nu se mai vede sa spal geamuri.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Alynutza, precis o sa-i faceti o surpriza frumoasa matusicii! Spor la lucru azi si maine(o sa ai nevoie) si drum bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

multam frumos, fititza!
sper sa stam pana la tort...ca ...stii cum e...tb sa te mai simti si bine...dar..avcand in vedere ca-i cunoastem si pe miri..si pe nasi..si o parte din invitati..pb ca va fi ok

cu injectiutza..nici io nu ma dau in vant dupa ele...si e musai..ce sa fac...

quote:
Originally posted by kitzy

Kreliutza, distractie placuta in weekend, sa mananci o felie de tortuletz de la nunta si pentru mine, cred ca o sa fie tare buuunnnn. Un weekend plin intr-adevar......Si noroc la injectiutza, eu una nu ma las intepata decat daca-si musai musai. Pupcici

Mergi la inceput

Sa ne povestesti si noua cum a fost pe acolo

Mergi la inceput

kitzy mersi mult, chiar am nevoie. M-am si pleostit acum ca am fost putin plecata cu treburi si dupa ce m-am intors la caldurica in birou, imi vine sa trag un pui de somn.

Mergi la inceput

Alynutza, e pentru la noapte mai ales daca ai treaba. Ce n-as sta si eu numai in patutz pe vremea asta si cu o ciocolata calda langa mine....Sotziorul meu pleaca luni din tara pt o conferinta si lipseste o saptamana si o sa fiu tare singurica...o sa am partener de somn ursuletzul meu de plus care l-am primit de la sotziorul meu cand avem varsta de 18 ani... ce vremuri.....

Mergi la inceput

Desi n-am chef de nimic, sunt convinsa ca n-o sa pot sa stau in pat cand ajung acasa si vad ce-i pe-acolo (azi imi termina de pus parchetul intr-o camera si raschetat in alta, iti imaginezi ce praf e peste tot).
M-ai facut sa zambesc la faza cu ursuletzul. Eu de la sotz am primit un singur animalutz de jucarie, un catzelus micutz, care are o gaurica speciala de poti sa-l pui pe deget. Mi l-a dat inainte sa plec in State, sa-mi poarte de grija in locul lui si dormeam in fiecare noapte cu jucarica pe deget, daca il pierdeam prin pat ma trezeam si nu puteam sa adorm pana nu-l gaseam. Inainte sa ma intorc acasa cu vreo 2 saptamani mi-am luat un iepurash roz de plush, super dragutz. Dupa ce am venit acasa, de cate ori prindea ocazia, sotzul (pe atunci doar prieten) boxa la greu bietul iepurash... Cred ca prinsese raca pe el, ca a avut privilegiul sa doarma cu mine, in timp ce el trebuia sa rabde pana ma intorc acasa...

Mergi la inceput