Miresele anului 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 15
kitzy spune:
Ce bine ca nu sunt singura care dorm cu animalutz de plus... dar asta doar cand dorm singura sa-mi tina de urat.E singurul animal de plus pe care mi l-a daruit dar tin la el foarte mult.
Apropo ca mi-ai zis de parchet, Doamne, stiu si eu ce praf se face, anul trecut ne-am facut si noi apartamentul si am crezut ca n-o sa mai fie gata veci.Cand am ajuns in faza de curatenie mi-am facut cruce ca s-a terminat santierul, arata dezastru cand l-am cumparat.Alin, sotzul meu a facut poze befor si after si parca nu e acelasi...
Lasa ca la voi o sa fie frumos si sunt convinsa ca socrii o sa aprecieze casutza.
Alynutza spune:
Noi suntem tot in santier din primavara asta, insa acum vom termina. Mai am emotii cu mobila de sufragerie, care trebuie sa vina saptamana viitoare pe la mijloc. Socrii apreciaza oricum casutza si socrella ma tot incurajeaza, mai ales cand nu se potrivea cate o chestie cu planurile ce mi le faceam eu, imi tot spunea "lasa ca o sa terminati, faceti cat puteti si voi". Asa ca tare ma bucur ca se intrevede luminitza de la capatul tunelului.
kitzy spune:
Stiu cum e.La fel am fost si noi cu emotiile de rigoare ca poate n-o sa iasa mobila cum vrem, poate aia o sa arate nu stiu cum, poate aialalta o sa fie nu stiu cum, ce bine ca am terminat si totul arata cald si primitor, exact asa cum imi place mie. La bucatarie eu am avut ultimul cuvant, i-am zis sotzului ca daca mie nu-mi place bucataria cum iese, pe mine n-o sa ma vada pe-acolo si iti dai seama ca am avut castig de cauza. Voi unde aveti casutza?
kitzy spune:
Alynutza, trebuie sa dau o fuga pana in oras si nu mai intru pe formum pana luni ca in weekendul asta sotzul are treaba la calculator pt conferinta aia, dar mai vb noi luni la o cafelutza.
Alynutza spune:
kitzy spor la treburi si weekend placut. Ne reauzim luni.
(casa avem in Cluj)
ralu_trancu spune:
masinuta e pe drum. o toyota corola.
apropo de planuri.
eu am inceput inca o faculate, fac scoala de soferi, .......... copii, cred ca mai aspteapta cel putin 6 ani.
quote:
Originally posted by ooana
Neata!
...merci de cafea Cristina! Chiar prinde bine sa ma dezmeticesc!
Alynutza...intr-un final ti-am vazut filmuletele...si uitai sa-ti spui...tare frumos
Ralu...spor la sofat...acu iti trebuie si o ...of, ce mi-as dori si eu una...poate la anu
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Poze noi noute
AVETI MAI SUS POZE DE LA ZIUA LUI STEFAN!!
ralnied1 spune:
Neata si cafeaua de rigoare!
http://community.webshots.com/album/555395342UdkZOn
http://good-times.webshots.com/album/554258099jrgPvZ
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
kitzy spune:
Astazi dau eu cafeaua!
Alynutza, cum stati cu santierul?
Kreliutz, te-ai distrat la nunta? Spune-ne si noua cum a fost ca suntem curioase.....
Alynutza spune:
'Neatza.
Ma inscriu si eu la o cana de cafea...
Kitzy, e aproape gata cu santierul, vineri au terminat mesterii, mai avem de facut curat si pus mobila la loc, si sa ne vina mobila de sufragerie. Sper sa vina la timp, ca numai pentru asta mai am emotii.