Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (147)
Raspunsuri - Pagina 22
kristinutza spune:
catush, la multi ani tatalui tau. si pofta mare la soacra!
ege, asteptam pozele facute asa frumos cu aparatul cel grozav! 
vera, imi pare rau ca e asa de greu cu masterul. mie nu mi-e greu cu prezenta la master, ca nu m-am dus deloc pana acum
. asa ca stau linistita cu prezenta 100%... absenta. 
mey, va rog frumos, nu spun ca sa ma felicitati, ca vi se strica tastele de cate evenimente au fost la mine in familie in ultimul timp...
dar nu pot sa nu va spun ca... astazi ne-am luat masina
. ne-am dati toti banii, de cred c-o sa mancam ceva timp pe la mama si pe la soacra, dar merita!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kid2003 spune:
Uau, Kristinutza, dar chiar ca ai eveniment dupa eveniment! Cum s-ar zice ai intrat in zodia ta norocoasa!
Sa stapanesti sanatoasa masinuta!!! Sa nu aveti incidente cu ea si sa mearga bine (si sa consume putin). Ce masina e? 
alexuta2005 spune:
Kristinutza e clar, tu vrei sa fi felicitata in fiecare zi!Auzi tu, master, job nou, masina noua toate astea se intampla in cateva zile...ce mai...mi-e frica sa ma gandesc care va fi urmatoarea realizare...o casa la tara? Imi amintesc ca ai teren pe meleaguri argesene.Asta fara sa pun la socoteala cea mai mare realizare: un baiat dulcic, de-mi vine sa-l mananc!
Acu ce sa fac, e realizare merita sa te felicit nu?
Sa stapaniti sanatosi masina,sa faceti multi km cu ea.Poate faci un drum cu masina cea noua pana la Pitesti.
Casiana si Alexia
Dana_ch spune:
Multumesc pentru urarile de La Multi Ani ptr Lucas. Sunt sigura ca mi-ati spus. Nu am timp acum sa citesc pentru ca mai am musafiri. Sanatate la toata lumea ! Noapte Buna !
Hai Steaua ! 
Poze cu
Lucas
poze noi
Diana30 spune:
"La multi ani!" sarbatoritilor de ieri,de azi(Lucas) si de maine(Matei)
Dana,sa-ti traiasca feciorul,sa fie sanatos si norocos.Distractie faina!
Cristina,sa-ti traiasca sai tie feciorul,sa fie sanatos si norocos.Sa va distrati bine!
innaa spune:
Casiana ...cred ca Kris urmeaza sa mosteneasca o casa la munte....e mai la moda asa!
hai acum ne lasi in ceata? ce masina e?
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
diana_n spune:
Fetelor,
va multumesc frumos ca ne-ati vazut pozele si ne-ati laudat.
Eu n-am apucat sa mai vad alte poze
, o saptamana am fost singura cu Petrutu', ca sotul a fost plecat in delegatie si n-am avut timp, sper s-o fac cat de curand.
I-a adus jucarii din Germania si m-am minunat ce scumpe pot fi, adica un titirez de tabla 10 euro?! Incep sa ma intreb ce salarii sunt in Germania...
Ioana55 Petrut are exact aceleasi ore de somn noaptea si ziua, fontanela e inca deschisa, dar eu stau calma pentru ca si pediatrul a stat calm la controlul de 12 luni. Un alt pediatru mi-a zis ca dimensiunea craniului la copilul de 2 ani e 97% din dimensiunea de adult. Ma uit la el si zic ca mai are de crescut, poate si de aceea fontanela e inca deschisa.
Innaa felicitari pentru hotarare si bafta cu organizarea. Eu am zis ca nu ma mai marit never ever ca sa nu mai trec prin stresul si emotiile de la nunta
si mai ales pentru alea 7 ore petrecute ca sa sortez pozele pentru toate matusile, verisorii, nasii, etc.
Kristinutza felicitari pentru masina
Hilde n-a mai scris?
Diana si Petrut (3 oct 2005)
codruta_grg spune:
Eu mi-as mai trai nunta o data (normal, tot cu alesul inimii
). Eu cu sotul meu am organizat-o, singuri, si a fost ceva de vis pentru mine. Totul mi-a placut, de la cele mai mici amanunte, pana la detaliile mari.
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
catush spune:
Halloo
Fetelor eu care ma laudam ca nu am probleme cu fimea,uite ca acum am........

Pe 26 joi a fost ziua cumnatei mele si am fost la ea,cei doi verisori ai Brianei erau cam bolnaviori cel mic(3ani) avea bronsita si cel mare(6 ani) dadea si el semne de ceva ; vineri aflu ca si cel mai are rosu in gat....Ieri am plecat la socrela si Bria dupa somnul de dupamasa care nu prea si la facut cum trebuie a fost cam maraita si cam calduta, in fine ajungem acasa pe la 21,ardea toata ii pun termometrul si 
39.2,sun repede dr cre spune:nurofen,calpol,augmentin,algocalmin supozitor,impachetari
sun repede mama din dotare care se afla la o nunta si nu auzea mobilul...in fine ii dau nurofen,apoi augmentin si apoi cand vine in sfarsit si mama ii pun supozitor intre timp facandu-i si impachetari

fimea nu avea nici o treaba ea canta,vorbea si se uita la tv...
febra a scazut....peste noapte nu a mai facut dar a facut dim imainte sa plecam la dr, cu schimbarea de ora m-am debusolat de tot , nu mai stiam dupa ce ora sa calculez medicamentatia.......
Ajungem la dr si exact la ce ma asteptam (pt ca ma prevenise dr ca umbla niste "viroze" cam naspa)
,deci avem in dotare :RINOFARINGITA VIRALA ACUTA
Acum doarme,fructele le-a mancat la 1/2 cantitate,febra nu mai are dar continuam tratament: nurofen,oftamezoneN,humex,ser si pentru ca am luat Augmentin trebuie sa-l inghitim si pe asta ........
Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
catush spune:
Kristinutza - mersi de urari
, sa stapaniti sanatosi masinuta,ce marca e?
Speram sa va dam si noi o veste cu
dar cam peste 1 luna...
Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos