Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (147)
Raspunsuri - Pagina 23
catush spune:
S-a trezit Bria,are 39.5,ii fac impachetari si apoi cand ii mai scade febra ma duc la mama
Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
miflore spune:
Buna zanelor!
E duminica dup-amiaza, maine mergem la servici.
Azi sunt sadica, nu?![]()
Felicitari filozofului!!! Bravos!
Mai e vreun copil care nu merge singur in afara de Ana Banana?
Valen,
si eu m-am mai gandit la Flavia, ce-o fi cu ea? Mi-aduc aminte ca noi, toate 3, eram f. apropiate cu DPN-ul! 

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
ege spune:
am reusit sa termin albumul cu poze din vacanta.
sper sa va placa.
mai am niste poze de luat de la cineva din grup,dar nu am mai asteptat.eventual o sa fac un adaos.
niciodata nu mi-a placut duminica din cauza ca a 2 azi tr sa merg la scoala sau la munca
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
ege spune:
am 3 albume:nunta rize,sumela si vacanta turcia.
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
moki spune:
Salutare ! Am trecut si eu in fuga sa pupacesc mamicile si bebicii,si sa va zic ca sunt aici cu voi , pe baricade, chiar daca nu ma arunc la scris tot timpul..ma bag un ochi, mai fug la Mario, si tot asa...
in tot cazul,pe mine "meseria" asta de mamica ma slabeste rau de tot, de se mira lumea si ma intreaba pe la ce sali ma duc..
Mario e ca argintul viu, dar slava domnului e sanatos, si asta e tot ce conteaza!
In we.fugim si noi la munte cu prietenii, sa sarbatorim cu vin fiert frigul care se pare ca da navala peste noi, si e prima data cand ramane copilul singur, adik cu mama!!
brrrr...am emotii! trei zile, o vesnicie, dar sincer de-abia astept...
In rest, toate vechi, performante nu s-au prea ivit, tot astept sa spuna cate ceva , dar se pare ca acest moment va intarzia bine...in schimb e foarte agil, cateodata ma depaseste energia lui si nebuniile pe care le face non stop.
Felicitari peste felicitari aniversarilor de tot felul precum si noilor "achizitii",ca cea a Kristinutei!!Tineti-o tot asa,ca nu e rau deloooc!!

Pupici, aveti grija de urlaciosi!!
kristinutza spune:
pana la urma tot mi-ati urat
. va multumesc mult tuturor
! pe masinutza noastra am botezat-o octavia
si am spalat-o cu sampanie aici.
casiana, se pare ca nu mai avem bani de casuta la tzara
. deocamdata cel putin
.
miflore, maine e luni si incep si eu serviciul
. doamne-ajuta!
(eu aveam doua joburi inainte sa intru in prenatal. la unul aveam o sefa naspa si ma bucur ca am plecat, la celalalt mi-era drag. m-am intalnit astazi cu sefa de care-mi era drag sa-i spun ca m-am angajat in alta parte si am tras amandoua un bocet de nu pot sa ma explic. printre lacrimi i-am spus ca o sa vin si la ea sa lucrez dupa 18.00 cand termin aici unde m-am angajat si o sa vin si sambetele
. cred ca trebuie sa-mi ofer niste consultatii de psiho ca nu prea-s cu toti boii acasa...
)
catush, sanatate multa brianei!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Anya20 spune:
Moki,
si pe mine m-a slabit tare meseria de
. N-am mai avut greutatea asta din liceu 
Catush, nu te speria asa de aceasta rinofaringita, ca este in alti termeni banalul guturai. E drept ca nu e deloc placut sa ai copilul bolnav. Sanatate multa Brianei si pregateste-te sa tina cateva zile, ca virozele astea isi fac damblaua orice le-ai face.
Si la noi s-au cam aglomerat toate acum: Anya a racit (multi, multi muci, maraiala si tuse ingrozitoare, de ti se rupe sufletul), pe langa ea am racit si eu (eu am gatul rosu si ma doare tare) - desi este tot ce imi lipsea, basca am si intarcat definitiv copilul in urma cu cateva zile si este f disperata (mai ales acum, cu mucii atarnati in barbita). Eu nu i-am dat decat oscilococcinum si un alt remediu homeopat si mult ser in nasuc.
Anya20 spune:
Miflore, acum am vazut intrebarea ta. Nici Anya nu doreste deloc sa mearga singura. Sta in picioruse, merge de o manuta, danseaza (e de-a dreptul pasionata de muzica si de dans; uneori chiar canta si ea), coboara singura din pat si se urca la loc - e mortala cum sta ea pe canapea si se uita la televizor (daca se urca pe masa si isi da seama ca e prea sus si nu mai poate sa coboare, sta acolo si maraie), se ridica pe varfuri si stinge televizorul sau "fura" diverse obiecte de pe birou, dar atat.
diana_n spune:
Anya20 multumesc frumos pentru raspuns, Petrut mananca orice produs din lapte si mare minune : a inceput sa bea lapte amestecat cu suc, parca te-a auzit

Diana si Petrut (3 oct 2005)
Ioana75 spune:
La multi ani Lucas, sarbatoritul de simbata, si Matei-Alexandru, sarbatoritul de duminica!
Trebuie sa ma programez pe joi la doctor, ca am CM intirziat cu citeva zile si un test foarte foarte foarte slab pozitiv![]()
. Urma sa incercam din noiembrie, nici analizele nu le am facute, m-a luat pe nepregatite. Nu-mi urati nimic pina nu va zic ce se vede la ecograf, ok?
Va dati seama ce bulversata sint, eu de obicei programez totul in cele mai mici detalii
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)