Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (147)
Raspunsuri - Pagina 21
innaa spune:
si mi-e o lene de mma doarreeeeeeee!!!
am o gramada de facut dar parca as mai sta pe forum...insa cum e we....n-am cu cine sa ma tainui.![]()
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
roxi23 spune:
INNAA SI EU "BANTUI" PE FORUM, CU TOATE CA E WEEKEND...si imi e o lene si mie...dar trebuie sa ma mobilizez ca am de calcat...
Darius adoarme seara intre orele 20,30-21,30 si se trezeste pe la 6,00-7,30...Depinde. In timpul noptii se mai trezeste o data sa manance...si uneori se trezeste si plange ca nu ii place in patutz...doarme cu noi in pat jumatate de noapte...din cauza asta sunt ft obosita...cum sa il dezvat? Mai sunt copii care nu vor sa doarma in patutz?
In timpul zilei doarme de la 11,30 la 14,30-15,00
Va urez weekend placut!
catush spune:
Va pup fetelor si ma bucur ca "talonetele" nu sunt pe placul vostru...
Am treaba multa,ma duc la socrela sa-mi faca mancare ca eu nu mai stiu....vb vine....
INNAA - unde faceti nunta ?
Astazi e ziua tatalui meu
, are ani cat Briana + 60 
Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
catush spune:
INNAA - in legatura cu somnul , Briana doarme de la 22.00 - 8.00 apoi pe parcursul zilei mai doarme cam 3-4 ore dar nu are un program fix.

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
ege spune:
ce fac fetele?
eu ma chinui sa pun poze in albumul din vacanta.
sper sa termin wee asta cu pozele.
anya si valen,felicitari pt bb 2.va admir
ioana,succes mirunei la cresa.
diana si noi l-am admirat pe petrut.tare draut
inaa si ege doarme tarziu si se trezeste tarziu.zilele trecute a dormit la 1.30(noaptea)si s-a trezit la 12.30.bine intre timp se mai trezeste sa bea apa si sa suga.
roxi si ege doarme cu noi in pat.ma gandesc ca dupa ce o intarc nu o
sa se trezeasca asa des si o sa o culc in patut.
am uitat sa raportez masuratorile la 1 an:78 cm si 10.8 kg(imbracata)si ege doarme 1 data pe zi,rareori doarme de 2 ori.uneori doarme 1 ora ,uneori trece de 2 ore.
godzilla ce o mai face?
tonnia tu cum te simti cu sarcina?cate sapt ai?ti-a zis sexul?
va pup si va doresc un wee placut
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
godzila spune:
Ege uite sunt pe aici. Sazptamana asta a fost turbata.
Astia de la Master vor participare 100% la cursuri si seminarii. Am in fiecare zi cursuri in afara de vinerea- sapt asta am avut si vineri. Asta nu ar fi o pb dar pierd zilnic cu naveta 5 ore
. Ajung dupa 10 acasa si sunt franta. Stau si ma gandesc serios daca o sa rezist. Deja au inceput sa ne dea teme care si alea ocupa timp. Toti vor proiecte, lucrari si lecturari la greu...oricum m-au rupt cu limbajul academic. Nu stiu daca a facut cineva SNSPA-ul dar nu se compara de loc cu Univ Bucuresti. Dimineata stau cu pitica si seara nu ma mai vede. Ma cauta prin casa toata ziua.
Eu ii mai dau de 2 ori tzatza- dim cand se trezeste si la pranz cand o ador. I s-a taiat portia de seara. Ii dau Nan 2 si bea pana in 100 ml, dar nu ma sperii pana la urma o sa accepte. Mica-mea nu a reusit sa-i dea, noroc ca at cand am stat acasa i-am dat eu. Ea nu s-a gandit sa o lase pe Iulia sa il guste, incerce etc.- e impotriva murdaririi copilului cand mananca- eu am lasat-o sa bage mana, i-am spus ce e, i-am dat cu lingurita, cana cu tug- fara etc, pana a baut ceva. Acum il bea din cana dar v-am zis nu prea mult si nici nu ma astept la asta. In schim e atat de dulce si cuminte incat ma tot gandesc ca pird tocmai aceasta perioada. Limbajul avanseaza in ritm rapid. Nu tace nici o clipa. Tot timpul comenteaza, canta, chiuie etc. Cam atat despre noi.
Anya felicitari pt. bebe. Sunt tare emotionata si sper sa fie totul bine, nici nu ar avea de ce sa nu fie asa.
.
Inna, felicitari pt nunta.
Acu ma apuc sa citesc din urma.
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
innaa spune:
am reusit sa ma mobilizez sa cumpar carne de mici sa ii "gatesc" sotului din dotare si sa dau sa pape copilului care acum doarme(dorm amandoi de fapt)![]()
Roxi aceeasi problema o am si eu . Si Noelia doarme mai mult de jumatate de noapte cu mine in pat. Inainte dormea doar in patut, vina e a mea, cat a fost bolnavioara am luat-o mereu cu mine in pat si acum s-a invatat. Partea proasta e ca si eu m-am invatat cu ea langa maine
. Cum sotul doarme in alta camera...el avand slujba de asa natura incat trebuie sa se odihneasca bine noaptea.-si asa o mai aude plangand si il tulbura atat de tare incat nu mai poate adormi-el si asa are probleme cu somnul..
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
innaa spune:
si..Roxi .pai Darius doarme bine bine...se pare ca doar Noelia si Ege mai au de lucrat la partea asta...
chiar voiam sa va mai intreb...cele carora le adorm copii atat de devreme...pana va culcati voi...nu se trezesc de zgomotul pe care il faceti in casa? Noi oricat am umbla pe varfete...tot se trezeste.
Briana la fel mi se pare ca are program de somn rezonabil,nu?
catush restaurantul nu l-am ales inca....la iarna cand mergem acasa(sper sa nu fie prea tarziu) cert e ca va fi la mine la TG-Jiu
Vera stiu ca trebuie sa iti fie tare greu....dar cat va mai dura programul asta?
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
innaa spune:
vera....cam nasol...dar poate se vor mai inmuia cu timpul si nu vor mai cere prezenta 100%
Irina si
Noélia - 25 sept 2005