Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (147)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Innaa, noi ne culcam la 20.30 ne trezim pe la 8 dimineata si dormim de pe la 13 la 14.30 (maxim 15). Felicitari pentru apropiata nunta .
Mary faina baia cu mingi si noi o practicam.
Catush important e sa le tina glezna (nu ma efer la ghete). I-am luat ceva papuci de casa in care ii merge calcaiul in interior. Acuma imi pare rau ca nu i-am luat sandalute pe post de papuci de casa.
Si eu am citit articolul. Nu avem ce face, mancam in coninuare.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

primele poze

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Catush,tot la Spataru am fost si noi.Bine ca nu te-ai dus ca sigur ii gasea ceva la picior.Mersi de info policlinica...am auzit ca dr.Jianu nu mai consulta la Medicover,asa ca poate ma duc la policlinica.Sa va fie de bine cu vaccinul.Noi il facem luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana55 spune:

Noi dormim bine zic eu adica ne trezim la ora 8 si ne culcam la ora 21 iar in cursul zilei mai dormim de la 10 la 11 si de la 14 la 16.Problema noastra este fontanela care nu se inchide si deja ma panichez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Noi am fost la Dr. Fodor de la Medicover. Lucreaza in aceiasi sectie cu Jianu.Alexia avea 5-6 luni si avea tibiile usor curbate.Ne-a recomandat masaj,daca la 9 luni nu se indreapta a zis ca ii punem piciorusele in ghips. Din fericire nu a mai fost nevoie. Dar spre rusinea mea nu am mai fost la control.Eu am fost multumita de explicatiile dr.Fodor.

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

mersi pentru raspunsuri fetelor!

wau dar cat dorm copii vostri!! de fapt si Noelia doarme tot cam 12 ore, numai ca astea 12 ore sunt dispuse prost...adoarme la 23...si se trezeste la 10.30-11.

trebuie usor usor sa ii mut programul...dar cum?

aveti vreo idee?

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Waw Inaa, ce frumos ca te casatoresti ! Cum ti-ai cerut sotul? Sa nu te superi ca te-am intrebat, dar nu m-am putut abtine, asta pt. ca si la noi, tot eu am pus picioru-n prag. Simo, felicitari pt. Luca!! Poze mai noi vedem si noi?Fetelor mai vechi pe aici, mai stie cineva ceva despre Flavia Hurducas? Cand eram insarcinate era foarte activa pe forum dar despre bebelusul ei nu-mi amintesc sa fi scris vreodata. Chiar sunt curioasa.Sarah adoarme seara pe la 9 30- 10 si se trezeste pe la 7 30 -8 oo; vad ca incet incet si-a eliminat a 2a repriza de somn de dupa amiaza, insa nici la gradinita nu doarme mult, 1 ora, 1 ora jumate. O mai fortez uneori sa doarma cand vine acasa, pt. ca sunt eu foarte obosita si nu am cum altfel sa ma odihnesc, altfel joaca, joaca, joaca. Sunt tare incantata de ea,deoarece aseara a reusit sa se urce singura pe canapea si tot singura s-a dat si jos. Si ea este la fel de incantata de propria-i reusita, ca altfel nu inteleg de ce timp de o ora nu a facut altceva decat sa urce si sa coboare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna tuturor si "La multi ani!" sarbatoritilor zilei!

Ioana multumim ca ne-ai admirat, pupicei multi Mirunei de la noi!

Fetelor, am si eu o intrebare putin offtopic dar totusi indraznesc. Nasa lui Alberto (si cea mai buna prietena a mea) e insarcinata in 14 saptamini si la calculul riscurilor si analize repetate i-a iesit risc mare de deviatii la fat.E destul de darimata dar nu vrea sa se gindesca la intrerupere caci si-a dorit enorm un copil. Eu i-am povestit de mai multe ori despre forumul DC numai ca ea fiind italianca nu prea intelege ce si cum pe aici. I-am promis ca o sa intreb aici despre problema ei referitor la cit de mult se pot lua aceste determinari de riscuri in calcul. Asa ceva am facut si eu ca analize dar stiu ca la vremea respectiva doctorul mi-a zis doar ca e totul OK si nu e cazul de extra analize si asa a fost. Daca ma puteti ajuta cu un sfat pentru ea, v-as fi recunoscatoare ca e tare stresata saracuta.

In rest, despre noi totul f.bine, Alberto saluta toti colegii de listuta si le doreste un weekend minunat alaturi de parintii lor!

Salutari,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

catush, eu m-am mai exprimat: nu-s de acord cu ghetele cu talonete, glezniere si mai stiu eu ce... sunt de acord cu incaltamintea comoda. imi aduc si-acum aminte ca frati-miu are platfus. si-l tineau saracii mei parinti in niste enormitati de ghete (cand el de-abia incepea sa mearga) cu talonete. normal ca platfusul a ramas si-n ziua de azi, chiar daca s-a chinuit cat a fost mic . asta-mi pare un fel de "infasa strans picioarele copilului ca altfel o sa aiba picioarele cracanate". bine, acum tu intrebi de ceva pr medical si nu-mi dau cu parerea aici. dar dl dr jianu este cel mai renumit pe ortopedie pediatrica, asa ca zic sa-i asculti sfatul. noi aici pe forum ne spunem fiecare ideile, dar asta nu inseamna ca suntem medici toate .
oo, dar vad ca forumul in majoritate e contra talonetelor!

innaa, felicitari!!! chiar vroiam sa te intreb de maritishul la biserica, dar am vazut ca tot nu spui nimic si... mi-era sa nu ating un punct sensibil . sa inteleg ca noe va fi domnisorik de onoare?

ioana, nici fontanela lui radu nu e inchisa.

nici eu nu mai stiu de flavia hurducas . poate ne citeste din umbra si mai scrie ceva...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

m-am intalnit aseara din intamplare la cafeneaua actorilor cu sofia. era frumoasa ca intotdeauna. ne citeste constant, dar serviciul nu-i prea mai lasa timp de scris.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Neatza zane si pitici!

Catush ma bucur ca nu e nimic cu Briana.
Valen cum sa ma supar? Nu ma supar...adevarul e ca...nu l-am prea cerut...stia deja ca imi doresc asta foarte mult, si a trebuit doar sa folosesc metoda manipularii...pana singur a luat hotararea si mi-a promis ca anul ce vine vom face si casatoria la biserica..
Kristina eram "in lucru". de asta nu am mai zis nimic.

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput