Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (147)
Raspunsuri - Pagina 19
innaa spune:
La Multi Ani Kristina! Sa fiti mereu cel putin la fel de fericiti ca acum! Bafta de luni la job!
hai ca va intreb si eu cum mai dorm copii vostri?
La ce ora se trezesc dimineata si de cate ori mai dorm in timpul zilei?
pe mine ma innebuneste Noelia ...s-ar trezi la 10.30-11 ...apoi la 15 din nou somn vreo doua ore....drept urmare, seara adoarme abia pe la 23.00.
azi am incercat sa ii schimb obiceiul...si cand s-a trezit la 9 , i-am dat sa pape si nu am mai lasat-o sa doarma..am luat-o la joaca. Insa la 11 a trebuit sa o adorm pt ca era ff caraita si se vedea ca ii e somn. acum doarme de la 15,30.
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
catush spune:
Aaaa fetelor am uitat
sa va spun ca am facut si vaccin miercuri - PRIORIX - a plans putin dar ia trecut repede....a vazut fluturasii de pe pereti....
Mai facem peste o luna,adica la 13luni - Infanrix(DTP + AP + ACT-HIB)
Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
kristinutza spune:
innaa, eu de-acum sarbatoresc fara grija numai anii lui radu, nu mai tin cont de luna. eventual 1 an jumatate. dar pragul psihologic de acum e la un an, nu mai e la luna.

marinela, multumesc! noi din octombrie pana-n ianuarie o tinem numai in sarbatoriri, ca avem densitatea mare de aniversari in perioada asta. si da, m-am maritat de tanara, la 21 de ani
.
multumesc tuturor pt urari
. mai avem acusik cate ceva de aniversat, dar zau daca va mai spun, ca va fac sa-mi tot urati...
sanatate multa lui iaris!
l-am admirat pe fotbalistul andrei.
bravo pt filosoful plimbaretz! 
irina, exact asa si radu zice "gooo..." (L e in lucru
)
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
catush spune:
MADDY - am fost in policlinica lui Grigore Alexandrescu de pe Dorobanti la dl Dr.Mihai Jianu care este Seful Clinicii de Ortopedie - Traumatologie Pediatrica
Mi-a dat si o carte a lui "Notiunu practice de ortopedie pediatrica de la nou-nascut la adolescent" si mi-a mai spus ceva - ghetutele cu talonete sunt cea mai mare prostie deoarece din cauza talonetei piciorusul pe interior sta putin ridicat si apasa pe sold si asa pot aparea deformatii de sold si ale mersului...Dansul mi-a recomandat incaltamintea usoara cu talpa flexibila .
Fetelor voi ce parere aveti despre asta si ce v-au recomandat dr. vostrii
innaa spune:
Kristina cred ca ai dreptate cu sarbatoritul la an de acum incolo...dar faza e ca mi-am amintit acum cateva zile ...si-am zis sa nu uit...si totusi...roza isi spune cuvantul.
apropos de maritis...si eu m-am maritat de tanara..ne-am mutat impreuna cand eu aveam 20, ne-am casatorit la primarie cand aveam 22 si casatoria la biserica ...comming soon!
da...si am uitat sa va spun
: la anu´ma marit!!! La preot, normal! am reusit sa imi conving husbantul si la anu in august ne "luam" si in fata altarului.
Ioana tu parca ziceai ca ai o listuta cu tot ce ti-a trebuit tie la nunta, nu? Incearca te rog sa o gasesti si sa imi faci un apel cybernetic. da´sa nu stergi preturile.
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
maddy77 spune:
Catush,mersi.Si eu am fost la dr Jianu dupa ce celalalt vroia sa ne puna in ghips si mi-a zis ca nu are nimic copilul,dar atunci inca nu mergea Bianca.Policlinica e aia de langa spital,pe langa Medicover?
Felicitari pentru mers,filosofului!
L-am admirat si eu pe micul fotbalist,daca-l vede sotul moare de invidie ca nu are baiat,sa-l faca el fotbalist.![]()
Fii mea a mancat gris cu lapte!
Suntem pe drumul cel bun.
N-am ajuns sa iau analizele...maine sigur ma duc.
innaa spune:
Catush nu stiu ce sa iti spun despre incaltaminte, mie nu mi-a zis doctorul nimic, insa pot spune ca incaltamintea de aici pentru copii pana la un an are talpa moale, subtire si flexibila (asa e recomandat acum imi amintesc ca am citit undeva) iar cea pt copii mai mari de una an, nu mai este subtire dar este destul de flexibila si moale.
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
catush spune:
Maddy - este pe dorobanti intre ASE si Perla pe partea dreapta vis a vis de sensiblu... . Voi la cine ati fost la medlife? Pe noi ne-a trimis la Spataru....So fi suparat madam Marcu ca n-am chemat-o acasa si nu a mai incasat 1mil si ma pus sa ma duc sa dau 650mii pe consultatie,dar sa creada ea ca ma duc
catush spune:
INNAA - se pare ca dr la care am fost are dreptate....
BiuMil spune:
catush, si noua ne_a spus dr ca talonetele au cazut in dizgratie si ca ideea ca sa nu faca platfus e si ea invechita pt ca nu are legatura cu pantofii.noi i-am luat pantofii fara talonete.
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005