Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (147)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

suporter Napoli
fotbalistul mamei

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Uf, v-am prins...iar ati bagat viteza

In primul si in primul rand trebuie sa spun ca o sa-i mananc pe paine pe urmatorii : dovleacul de Diana, fotbalistul de Mary, mutrisorul de Marinela si printesa aia mica cu rama in mana (stie ea care) ca o infulec cu rama cu tot la cat de dulce e! Sunt absolut adorabili!

In al doilea rand...Lume, lume s-a apucat nea Filosofu de mers...a lasat cugetarile deoparte si s-a dedat la dezmat in ale umblatului ...nu exceleaza dar macar e clar ca isi da interesul

Va lasasem la faza cu masinuta...ca intre timp am batut drumurile patriei ...si culmea cei de la Chicco chiar o aveau in magazin...dar inca stau in dubii daca sa o iau sau nu...e 250Ron...dar nu stiu in ce masura e fezabila ptr drumurile noastre "europene".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Mary . Ce fotbalist mare ai ! Si Vladut se joaca cu mingea... da cu piciorul si zice 'goooo' (la L mai avem de lucrat).

Simo acum ai un filozof umblaret... ca doar trebuie sa studieze cat mai multe sa aibe la ce reflecta !

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

lui milan cand ii faceau aerosoli la clinica pentru bronsiolita ii puneau si salbutamol...

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Unde-i articolul ala cu E-uri? Sa intru si eu in depresie...

A facut Priorix-ul azi, nu a plans deloc. Eu am fost leguma azi, capul ma doare rau si cand ma gandesc la o noua runda de joaca...

Cge, ce tare e Victor! Eram sigura ca o sa se joace cu scoala.

Vroiam sa mai scriu dar am uitat ce, s-a dus memoria mea proaspat recapatata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

tonnia, vezi aici: http://www.9am.ro/revistapresei/Social/46520/Mancarea-ucigasa

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

am reusit sa citesc paginile restante.

insa am reusit sa uit tot pentru ca am avut proasta inspiratie sa citesc un pic si pe zz .

drep urmare m-am ales si cu o durere de cap monstruoasa si cu intrebarea fara raspuns:
¨care e frate forumul anti DC?¨

poate totusi isi face cineva mila de neuronu´meu stingher si imi trimite PM cu dezlegarea intrebarii.

pana una alta va pupez si incerc sa ma reculeg.

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

aa si nu mai stiu cine scria ca ne putem loga cu userul si parola de pe DC si pe noul forum...la mine nu merge

sau nu am inteles eu bine

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

quote:
Originally posted by innaa

aa si nu mai stiu cine scria ca ne putem loga cu userul si parola de pe DC si pe noul forum...la mine nu merge

sau nu am inteles eu bine

Ai inteles bine, dar invitatia era valabila 2 saptamani, care se pare ca au expirat....

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput