ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!!
Amely multumim ca ai venit sa ne dai din nou speranta si sarcina usoara in continuare! In curand o sa fii in trei luni, daca nu ma insel, vezi ce a trecut timpul??? Parca mai ieri ma incurajai si spuneai: "lasa ca o sa avem in curand un bebe al nostru"! Cu optimism si multa rabdare se obtine totul!
Alina.n eu am avut o endometrioza foarte ciudata, fara nici o durere, fara nici un semn de boala, cu CM de 28 zile fix. Nu am vrut sa fac Difereline, mi-am dat singura 6 luni de incercari. In curand se vor implini 6 luni de la operatie si in acest timp, am ramas insarcinata o data, dar din pacate am pierdut-o inainte de a implini 5 saptamani. Am tinut tratamentul naturist pe care l-a luat si Amely si la fel am mancat sanatos. Acum sunt intr-o pauza de orice tratament, vreau sa-si revina cumva organismul de la atatea pastilute naturiste, am luat cred ca prea mult 5 luni in continuu. Si pentru ca se fac 6 luni, iar eu inca nu am un bebe, o sa merg maine la un medic renumit si o sa cer o alta parere, dupa care o sa vad ce voi face in continuare. Poate voi face Diferelinul, poate incerc altceva, inca nu stiu, cert e ca maine voi avea o alta opinie si pe urma o sa vad ce aleg sa fac.






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

fetelor, e normal ca dupa operatie sa intarzie CM ? mie tot nu mi-a venit si ar fi trebuit sa vina in 27. in mod normal ciclul meu era ca un ceas, nu intarzia niciodata. iar de bebe nu se pune problema pentru ca am avut grija inainte de operatie ..
Am facut laparo joi, in 19 si dupa am sangerat cateva zile. Dar dr a spus ca nu e CM ci doar o reactie normala dupa operatie.
La voi cum a fost ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alissaa spune:

Buna,

Joi am facut laparoscopie si mi s-a pus diagnosticul endometrioza. Am facut aceasta procedura din cauza ca aveam dureri, nu pentru as fi incercat sa fac un bebe si nu am putut. Acum stiu ca atunci cand o sa incerc o sa ma confrunt cu aceasta boala nenorocita.

Prin urmare ma inscriu in randul vostru, iar atunci cand voi decide sa am un bebe nu o sa ma lupt singura ci cu sprijinul tuturor fetelor de aici, si cu speranta data de cele care au reusit, in ciuda acestei boli.

Am citit ca daca avem boala asta e foarte important sa stimulam sistemul imunitar si sa avem o dieta fara carne, lactate, carbohidrati etc. Ce faceti voi pentru asta? Ce medicamente luati? Ce ceaiuri beti? Ce mancati? As vrea sa va intreb daca se mai stie ceva de acel medicament Centrorelix, care nu are aceleasi efecte secundare neplacute ca Diphereline (nu stiu exact cum se scrie)?

Va pup si va doresc din tot sufletul bafta la bebei si mult curaj.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Buna Alissaa,
Imi pare rau ca si tu ai aceasta boala.
Tie doctorul ce ti-a recomandat? Eu voi incerca in paralel cu diferelinul sa tin si un regim atat cat voi putea.

Ariana1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alissaa spune:

Inca nu am avut o discutie cu doctorita. Astazi ma duc. Si mi-am facut programare pe 13 noiembrie la dr. Tutunaru pentru ca internetul este plin de numele lui, asociat cu endometrioza. Nu stiu cum este acest doctor, sper sa imi acorde timpul necesar si sa imi raspunda la intrebari.

Eu as fi vrut sa nu fac acum tratamentul cu diphereline, din cauza ca mi-am schimbat serviciul, acum e mult mai solicitant, si efectele secundare ar putea sa imi afecteze exact perioada de proba. Sper sa imi spuna ca pot sa iau doar anticonceptionale o perioada.O sa postez aici toate informatiile pe care le primesc de la doctor.

Eu vreau sa incerc pe toate partile sa tin boala asta in frau. Dieta, ceaiuri (am citit ca ceaiul verde e cel mai bun, fiind antioxidant si imbunatatind sistemul imunitar), vitamine, as vrea sa incerc si bioenergie sau acupunctura dar nu stiu pe nimeni care sa recomande un specialist in asa ceva. Am citit pe site-uri straine ca multe femei au obtinut rezultate f bune cu acupunctura. Poate ne recomanda cineva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Buna fetelor,
Amely multumim pentru incurajare si sfaturile de la tine, multa sanatate tie si lui bb din burtica.
Ariana si eu astept sa-mi vina CM sa vad cum ma simt,sper sa fie mai bine. Tratamentul momentan nu il voi face.
Boo probabil ca iti intarzie din cauza operatiei, am mai auzit cazuri ,eu zic sa stai linistita ,sangerarile de dupa operatie se datoreaza laparoscopiei si nu CM.
Ioana ai fost la dr.? Ce ti-a recomandat sa faci in continuare?
Alessaai grija ce Ac iei am inteles ca unele dintre ele chiar sunt neindicate in cazul endometriozei.
Pup.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili35 spune:

Salut toate fetele de pe acest forum!
Tocmai m-am operat si eu laparoscopic la dr. T si mi-a descoperit
si mie endometrioza:3 puncte active localizate pe lig. utero-sacrat stang si pe peritoneul vezico-uterin.Trompele le am bune.Eu nu am avut nici o durere la ciclu decat ff. slab in schimb ma durea din cand in cand pe partea stanga.Acum sunt bine , nu am avut scurgeri de sange dupa operatie.Dr. m-a lasat pe mine sa ma decid daca voi face sau nu trat. hormonal mai ales ca la mine mai e si varsta (36 ani).
M-am hotarat sa merg pe trat. naturist si regim alimentar macar trei luni .Deja mi-am si schimbat obiceiurile alimentare si ma simt f.bine.
Alina.n eu te sustin in leg. cu trat. naturist si as vrea sa tinem legatura si sa facem schimb de experienta.Eu cred ca Amely este cel mai bun exemplu si Ioana chiar daca nu a reusit sa pastreze sarcina e o dovada ca se poate.
Amely ti-am trimis un PM , poate ai timp sa-l citesti.Iti multumim pt. incurajari si sustinere.

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Lili, nu am primit inca nik... sa nu-l fi trimis gresit, mai incearca o data

Ioana, ce ai facut la dr? ce ti-a zis?

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

11+


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alissaa spune:

Lili, ce mananci? Eu eram o mare mancacioasa si acum nu stiu ce as putea sa mananc? Te rog, da-mi niste idei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alissaa spune:

Lili, pls nu te supara pe mine ca te stresez - inca o intrebare - tratamentul naturist cine ti l-a prescris? Tot dr T?

Mergi la inceput