Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (104)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Denisooooo a mai ramas si pentru mine ceva sau sa dadu toate?

http://www.dropshots.com/marchplayer

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

moni-multumim de intrebare,uite s-a kkcit de 3 ori azi,si ieri nu a facut niciodata,deci acu stiu remediu ,cand e cponstipat bagam o gura de ulei de corp

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANASOL

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

giova..........pt mine am fost....cu el, la faza actuala, dau falim dr . dar cum nu l-am putut lasa la dadaca azi si aveam programare de vreo luna, l-am luat cu mine si a stat in carucior langa scaunu meu. pb era ca vroia sa iasa de acolo ca sa apuce firele lui tanti, care se tot fatzaia in jurul meu, asa ca se tot opintea, tragea de chingi, dadea din maini si tot spunea: eee, da-dada,nenenenee(asta-i preferatul cand e nervos), ca a venit asistenta patronului cu niste castia pt dr.credeau ca plange copilul si o deranjeaza pe dr, pe cand ea era pe jos de ras, iar alexa luat-o la interpelari si pe aia de cum a intrat :nenenenee si ii arata firele.ma rog, ne-am descurcat noi: puff cu aer in gura lui mami, puff cu aer in freza lui si ce-i mai placea..la un moment dat stateam intinsa si pe nv trageam de jucaria de la carucior ca poate mai lasa firele din ochi-ti-ai gasit!.intr-un final, ne stiau toti pacientii ca in mom in care am iesit isi lungeau toti gaturile sa-l vada, iar musiu, din moment ce nu mai vea firele perturbatoare in fata ochilor le zambea larg din plinatatea gingiilor.data viitoare nu-l mai iau, chiar daca lumea parea ca s-a distrat.
Fetelor- nu va mai inghesuitiDenisa nu va lasa nimic...totul e pt emma. testamentul e doar pentru cine o sa aiba grija de ea in caz de doamne fereste!...asa ca voi vrajiti-o sa va dea fara testament ca ce e scris acolo e dat deja.sa stiti ca nu e gluma cu testamentul , mie mi se pare o chestie f ok si chiar ne-am gandit la chestia asta, chiar daca a ramasd doar al stadiu de cugetare adanca.......dar stiti cum e ...mai bine sa fie o chestie clara, decat sa se apuce fam sa se razbiasac in mom critice si in + e f greu ca neamurile din rom sa se poata descurca cu hatisurile legale din strainatate

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Daniela- itzi dau borcanase de ale lui Emma,ca tot e sotzulimpotriva si jucariile ei, toate.
Giova- tzie niste mobila sistickere pt peretzi si tot ce e cu pooh, e bine?
Merg sa incerc sa ii dau papa, ca tot cu fundu' in sus e ..

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

da-o si pe emma in conditiile astea.
puicei
fa-te bine odata si lasa vrajeala

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Danielo-ce-ai facut cu prafurile?de lapte vb
gata-vrea ioana?

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Noi inca suntem in faza de consumat energie ,nu sta o clipa.Acum e cu Ghitza pe coltzar si se tot intinde sa traga de firele de la telefon si mouse.
Eu n-am avut ce face si am fimlat-o (am facut inca un cont nou ) si am pus deja trei filme.In unul e cu ce moaca a facut cand l-a vazut pe Ghitza proaspat tuns ,in altul e pe podea cu doua mingi si unul e aiurea,cu ce s-a mai jucat dupamiaza - cu o perie de spalat biberoane .
://www.dropshots.com/day.php?userid=199389&cdate=20061027&ctime=174342

Fug sa ii pregaetsc baia,paote se hoaraste sa adoarma mai repede.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2
,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Daniela- pai incerc sa ma fac bine,acu vad ca de 5h nu ammai facut febra si asa am reusit sa aspir primul etaj.Dar acu ma lua durerea de glezna, asa ca ma bag in pat.
Emma nu stiuc e are , sper ca e de la masea, nua vrut decat 10 linguritze de papa, se maraie, ii e somn si adoarme greu, cred ca dc continua asa lunio duc la medic.
Moni, am vazut pozele, dar cate grade is la voi in casa de ghitza e mereu la bustul gol

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna seara!
Sper sa nu mai fie doar mesajul asta!

Bombo nu mamiu nu mai sta Tino la PC ...ca ... acum avem amandoi! Dar ... nu mai am timp!

Raisa incepand de azi a inceput sa pape bine ... dintii de sus tot nu au iesit ... a invatat sa fie fitoasa, dar fitoasa rau , se rusineaza se dragaleste... moama ce de fite areeeeeeeeeee. A invatat sa nu mai traga matele de blna .... doar de coada ... azi ii studia unghiile lui LAika ... lee mangaie asa frumos (cand vrea ea) ...Mergem numai in 4 labe sau cu sprijin, de stat sta singura in picioare dar atat. Am cumparat si noi premergator ... ii place la nebunie ... Cand mancam noi indiferent daca ea a papat cu 1 minut inaintea noastra tre sa pape si de la noi ... si fetelor are un tignallllllll moama mmoama!!!! Stie sa se faca auzita!

Nu ii mai place carnea de vita ... cam atat deocamdata...

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput