Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (104)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Fetelor pe mine ma scuzati dar am pierdut sirul mesajelor ... si nici nu am de gand sa il caut...

Denisa deja masele la Emma???????!!!!!!!!!!! Waw!
Multa sanatate tie si Emmei ca vad ca aveti nevoie!

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

URSULINA ma bucur ca ai PC ,ca timp iti faci tu! Si ma bucur c asi-a revenit Raisa
DENISA ce te mai stresezi,pai si Diana a papat doar vreo 6-7 linguri din piureul de legume.N-a mai vrut,treaba ei,i-am dat suc de lamaie! Iar in casa sunt constant 24 de grade si nu merge caldura.E cald si afara,mai putin noaptea. Cat despre Ghitza re calduri de obicei si ieri la Billa eu eram cu o camasa grosutza si cu jacheta de blugi,el in camasa de in cu maneca scurta

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Gata baia la mandra! Voi mai faceti baie bebelusilor in fiacare seara?
Aseara am inaugurat cutia de lapte praf! Am fost surprinsa sa vad ca petru prima data in viata ei a supt ceva din biberon, cca 50 ml lapte, eu am mai incercat biberonul umplut cu diverse, de fiecare data am fost refuzata sau bibe devanea un obiect interesant de joaca. Dupa 50 ml s-a oprit si l-a refuzat, s-a agatat cu manutele de bluza mea si cersea tzitzi, am cedat si a adormit linistita. S-a mai trezit peste noapte la tzitzileala. Andiaroro ai dreptate mama, mai intai ar trebui s-o dezvat de halit noaptea si deocamdata mi-e lene sa ma scol dimineata sa fac biberoane, felicitari mamicilor care fac asta de-o gramada de vreme. Stiti ce usor este doar sa bagi tzitzi in guritza?? Valeu ce ma asteapta, m-am cam obisnuit sa dorm pana la 9.30.

http://www.dropshots.com/marchplayer

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Fetelor pe mine ma scuzati dar am pierdut sirul mesajelor ... si nici nu am de gand sa il caut...

Denisa deja masele la Emma???????!!!!!!!!!!! Waw!
Multa sanatate tie si Emmei ca vad ca aveti nevoie!

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

DANIELA bravo ca a baut si din bibe,inceputul e facut Lasa ca si cu bibe merge usor,eu am apa gata fierta pregatita non stop pe aragaz si numai o incalzesc un pic in timp ce pun laptele praf in bibe.Merge rapid.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ursu-bravo Raisei ca papa bine si ii place in premergator.
De ce nu mai ai timp?
Moni- dupa ce ai facut alt cont, cum ai reusit sa drag filmele, ca la mine apare cutia de la contul vehi,am tot incercat si nu merge.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

DENISA vezi ca pe cutie e menu si intri la login si schimbi

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

SCUTECE 105

de cu multi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

io tin apa in termos

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput