Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (104)
Raspunsuri - Pagina 28
andiaroro spune:
prezent la apel.tocmai ne-am intorst de la
dentist.
pt mine am fost ca mr e chel in gura ce am crezut eu ca e dinte era , de fapt, perluta aia cea pare......
a fost cuminte doar ca ii tot tinea discursuri lui tanti dr ca era rea si nu voria sa-i dea lui firele sa se joace cu ele si de cate ori imi baga aspiratoru ala, ce atarna in coltul gurii, isi baga si el degetu...........ma rog, eu aveam programate multe azi, dar cum sandrine a trebuit sa se duca la urgente cu copilul ei nu ama vut decat sa tai din lista si sa-l car dupa mine....
nu mai stiu ce vr sa zic.....pup tot poporul...si-mi mut fizicul la cratitza
ana si alexandre (17.02.2006)
Bombonicaaaa spune:
Moni
Abia astept sa inceapa Dansez pt. tine
ca i-mi place, dar mai scriu si aici
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica
monica70 spune:
Diana sta acum in tzarc si agita suzeta cu lantz si canta
"aghegheemmmm ... aghegheemmmm"
si pe urma poc cu ea jos si atunci "a mama ... a mama" pana i-o restitui si iar boscorodeste diverse,numai cand are nevoie de mine baga "mama" 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2
monica70 spune:
ANDIARORO parca il si vad pe Alexandre la dentist ![]()

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2
maraki spune:
A plecat matusa lui Giorgos de la mine foarte ofticata, vroia sa ma duc la ora asta la spital cu ea, pai sa merg cu 2 metrouri si 1 autobuz, azi trebuie sa-i fac baie lui Angelo, am si catelul de scos, ea le stie pe ale ei
Spunea ca in locul meu s-ar chinui si tot s-ar duce la spital, i-am zis ca nu chinuiesc copilul si Giorgos stie cand ne ducem sa il vedem
fetelor cat a putut sa insisteeee....iar am cazut aiurea in neam
Eu vb. cu Giorgos la tel. de nu stiu cate ori pe zi, e mai greu ca nu ma duc zilnic dar nu e asa usor cu bebelus fara sa am masina pe mana.
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
monica70 spune:
Bre DENISA era sa uit,sa nu cumva sa ma omitzi cu testamentul - ma intereseaza in mod special cottage -ul 

MONI
de
Bombonicaaaa spune:
AAAA Chiar mai Denisa, daca te-ai pus pe facut imparteala baga si la noi ceva, ca vb aia ... cu noi ai impartzit ultimul an si ceva...Lasa-ne si noua sa administram ceva acolo ![]()

O barcutza , o unditza ceva... semineul ala romantic 
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica
Denisam spune:
Moni-te las tutore pt ca Dia e sora Emmei-deci vei beneficia de cottage!
Bombo-itzi las barca cu unditzele si un semineu ca avem 2![]()
Care ce mai vretzi?
Maraki- las masina mea- ca e SUV ca sa il plimbi pe ginerica!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
MARAKI nu le mai baga in seama,pai sa te duca neamurile cu masina,doar nu te iei cu Angelo dupa tine,cu atatea mijloace de transport in comun! Babornitze sonate ce sunt 
MONI
de
Giova spune:
Denisa si eu vreau ceva, daca tot imparti averea
.
Maraki da-le naibii de neamuri, ca sunt bune numai sa bage strambe.
Andiaroro l-ai dus la dentist?
As fi vrut sa-l vad pe scaunul ala pe Alexandre si pe dr. cautandu-l in gura.
Bombo e frig la voi? la noi a revenit vara, 27 grade la pranz.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya