Piticlonti de iulie-august 2004 (201)
Raspunsuri - Pagina 28
leeloo2004 spune:
Mama ce ma bucur sa aud ca al meu copil nu e singurul care da cu toate cele de pamint ca eu chiar intrasem la idei!
Eu cred ca are o placere perversa - mai ales daca e vroba de telefoane si telecomenzi, lucruri pentru care stie ca e foarte certat daca le izbeste de podea - sa le arunce. Eu il vad cu ele in mina, i le cer sa mi le dea si el senin le izbeste de pamint cit poate el de tare... Si eu i-am ascuns jucariile scumpe (ca de exemplu o motocicleta cu telecomada de la chicco) si am de gind sa i le dau peste citiva ani cind poate o sa fie in stare sa se joace cu ele!
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
vrabiuta spune:
neata neata!
mitzura - FELICITARI!!!! mult a fost, putin a mai ramas! abia astept sa citesc cum a fost petrecerea de dupa sustinere 

cristalule - sa stii ca si eu azi noapte am stat cu ochii pe pereti vreo ora si ceva, gandindu-ma la tot felul de probleme. da' la mine hormonu' nu e ala de sarcina, ca tocma' ce au venit rusii (a treia oara din mai si pana in noiembrie). cat despre cumparaturi... eu am plecat ultima data cu o geanta din aia mare mare, in care mi-am pus trei bluze si doua perechi de pantaloni, si am venit cu ea PLINA. mama nebuna! dar nu am rezistat... jucarii de calitate la preturi la jumatate fata de romania, hainutele la fel. plus cateva haine marimea xxxxxxxxxl pentru mine 
daria - pupici giuliei! cum se mai simte?
andreea - sa stapanesti sanatoasa masina cea noua!
olivia - asteptam poze cu piratul luka!
roxana - tare de tot patrik! a gasit metoda: picatura chinezeasca, in varianta "niau"
nora - poze de la party! poze de la party! a mea coloreaza, cel mai tare se bucura la markere, dar nu la alea lavabile ale ei ci la alea permanente ale noastre
. s-ar juca non-stop cu plastelina, dar numai impreuna cu mami sau cu tati. si mai are ceva in top, jucariile de la playmobil, diverse chestii in miniatura (de ex set cu masina de spalat, masa de calcat cu fier, cos de rufe, cadita, sistem de intins rufele, aspirator, toate foarte mici, de 2-3 cm)
dana - caaaaaate culori??????????? si in cat timp trebuie sa le inveti?
intram si noi in clubul desenelor animate, ne uitam la spirit stallion of the cimaron, polar express, tarzan sau maria mirabela. dimineata ne mai uitam cateodata pe bbc la teletubies sau tikabila, inainte sa plecam la gradi.
luni lia pui s-a trezit dimineata la 4.40! asa ca la 9 cand am plecat spre petrecerea de halloween a adormit in masina. si s-a trezit maraita, asa ca nu a avut chef de party. abia spre sfarsit a inceput si ea sa danseze si la sfarsit a fost super incantata de sampanie!
pana la urma "machiajul" i l-am facut eu, pentru ca machioza a disparut in ceata... dar a iesit dragut (na, ce sa zic acuma?). oricum, piticutii grupei de prekindergarten sunt cam mici pentru asa serbari, asa ca asteptam cu mare interes petrecerea de anul viitor. ![]()
cele mai frumoase
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004
Mama ce ma bucur sa aud ca al meu copil nu e singurul care da cu toate cele de pamint ca eu chiar intrasem la idei!
Eu cred ca are o placere perversa - mai ales daca e vroba de telefoane si telecomenzi,
mda, si Pat la fel face. mai nou cand il enerveaza utilajele proprii si personale le intoarce cu rotile in sus....cred ca asta inseamna ca s-a suparat pe ele
Marcela, da, o sa ii spun "picatura niau"
cristalina spune:
Andrea, sa stapaniti masina sanatosi si fara nici un fel de incidente!
Daca vreti sa dati cedeurile cu desene dati-mi-le mie!!!...:)))
Maria are voie sa mestereasca la calculator, il aprinde si stinge dupa bunul plac, laptopurile acasa cat e ea treaza stau ascunse. Insa nu am facut decat sa lucram la calculator...n-a vazut nici filme nici clipuri nici nimic la el...Ca daca prinde gustul il face praf!
La sticat jucarii...hehehe...Cand primeste ceva nou intai se uita sa vada cum se strica/demonteaza. Apoi se joaca cu ele.
Papusile le desface in bucatele. E foarte tacticoasa si perseverenta in timpul operatiunii de dezasamblare!![]()
Eu din ce ati zis nu am (sau nu am codecuri pentru DVD player, ceea ce e tot aia) Sesame street, Baby loony tunes, Sleeping beauty, Ice Age 2, Antz, Degetica, Pinocchio...
Ia stai...a mai ramas ceva!?....hahahaha
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
biluta28 spune:
BUNA fetelor!
Noi abia am pus cablu si cum dau drumul la TV cum cere "detene" cu "Cubi-cubi" adica Scooby. Ii place si revista, o raasfoieste si il numeste pe Scooby acolo unde il vede. II mai place si "tom si gei".Dar nu are rabdare sa le urmareasca, cere desene si pe urma face altceva iar daca schimbi postul face scandal sa dai la desene
Si eu am pus deoparte cateva masinute mai "misto" pentru cand o pricepe sa le aprecieze si sa nu le mai strice ( asta invatare de minte de la Ana care a avut o papusa care a stricat-o cand erea mica si acum mereu spune ca ar mai vrea una la fel dar noua, de unde sa iau ca nu se mai gaseste 
).
Noi avem probleme cu imbracatul caci el se poarta tot ca vara, nu vrea caciula, pluovar, geaca, ghete, etc![]()
; cum sa-l conving???
Mitzu -- felicitari si mult succes in continuare

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by biluta28
Noi avem probleme cu imbracatul caci el se poarta tot ca vara, nu vrea caciula, pluovar, geaca, ghete, etc; cum sa-l conving???
Si noi am avut,daca-i puneam caciula in cap incepea sa strige"ma mananca caciula,am luat pulici din palc"
,iar la hamletzei,urla ca o "tanshpila",asa ca am rezolvat cu..o pastilutza de tic-tacAndreaM sa va traiasca masina!!!!

Noi stam la televizor,respectiv la desene,doar cand mancam,mai nou ii place de Bernard,un urs cam prostanac,este in fiecare seara timp de 3 minute pe Cartoon,da eu-s multumita ca pe asta il inteleg,fatza de Puka si Garu de pe Jetix!

gorodeii
aripile mele
mitzura spune:
Cristal, daca le vrei pe ultimele trei (din ce ai zis tu) ti le trimit, dar nu poti sa le vezi decat pe calculator, sau numai daca ai dvd care vede si format divx. da intai tre sa vad daca au codecuri ca sincer nu le-am pus pana acum.
Da si noi am facut la fel cu unele din jucarii, le-am pus deoparte pentru cand mai creste. Si noi avem motocicleta de la Chicco, un Lego cu piese mici (cand i l-am dat a vazut ca e foarte greu sa bage piesele una in alta, si l-a abandonat imediat), masini cu telecomanda, toate stau puse bine, ca nu stie sa se joace cu ele inca.
Bilutza, da, si noi avem probleme cu imbracatul, mai precis cu preferintele, ca nu vrea haina aia, ci aialalta...
alice2004 spune:
Andrea, sa stapiniti sanatosi noua
!!
In privinta subiectului - cu ce se imbraca (sau nu) copiii - la noi este mult mai simplu, in sensul ca Andrei dispare rapid din raza mea de actiune ori de cite ori ii spun sa mergem afara ! Si alearga prin casa de zici ca il duc la taiat, nu la joaca in parc !! Nazuri la ales imbracamintea nu prea face, dar nici nu ar mai fi vreo problema, dupa cit ma invirtesc in casa dupa el !!!![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
cristalina spune:
Mitzu, multumesc! Ti-am trimis adresa pe PM.
Nu-i problema, avem DVD dn ala care stie de detoate, iar codecuri ne luam noi...:)))
Uite asa face omu' rost de desene....super!
La noi cu imbracatul nu-i problem...Pentru ca mergem "afa'aa la pochii" ![]()
Insa atunci cand ii inchid caciula sub barbie sau ii pun esarfa incepe sa caste gura a vomitat...Asa ca iese fara ele afara si in fata scarii ii punem si caciula si fular/esarfa...deh
(v-am zis ca Maria e "raraita"?!...Am fi o familie perfecta daca am emigra in Franta...hahaha
Credeam ca ne imita pe noi cu "r"ul, dar am vazut ca repeta cuvinte pe care nu le-a invatat d la noi tot "rarait".)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
leeloo2004 spune:
Eu cu imbracamintea sunt ceva mai norocoasa in sensul ca Stefan nu face deloc nazuri la imbracaminte - sta cuminte sa-i pun pe el orice vreau eu, inclusiv dresurile. Probleme imi face doar daca ii dau un fes sau sapca ca nu le suporta pe cap, de aia folosesc numai caciulitze care se si leaga ca pe alea le desface mai greu, mai ales daca ii ridic puloverul pina sus sa nu dea de gaicutele caciulii...
Si Cristalule, vorba Vrabiutei - daca tot te duci acolo si ai timp e pacat sa nu cumperi una alta - ia si tu o valiza din aia pe roti mai mare - in felul asta nu trebuie sa faci efort sa o ridici, doar o cari dupa tine!
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.