Piticlonti de iulie-august 2004 (201)
Raspunsuri - Pagina 27
mitzura spune:
Neata, neata!
Si io la cafeluta. (L-ati vazut pe tipul ala aseara pe National, cu Hrana care ucide, zicea ca gravidele n-au voie sa bea deloc cafea ca mai ales daca mai stai si la soare, iese copilu clar cu malformatii....maaaama ce le mai abera
).
Io nu-mi gasesc locul...n-am ce face (adica ar mai fi prin casa cate ceva de facut, dar acum daca nu ma mai preseaza nimic, nici nu ma mai mobilizez, stau creanga pe net)
Azi noapte Tudor s-a "trezit" urland "vei Tom si Jerry". A urlat de cateva ori si dupa a adormit singur la loc. Hehehe...cel mai tare e cand spune prin somn "Nu vei, nu vei" (el inca vorbeste despre el la persoana a doua). Nu-l lasa negativismul asta in pace, nici in somn.
Olivia, ia uita-te pe pagina 16, ca gasesti acolo beutura, n-am uitat. daca te referi la a da de baut in realitate, aia peste cateva luni cand ne vedem in Sibiu
.
Roxi, baga traducerea, ce-i aia niau.
Cristal, pun pariu ca te intorci cu ceva de pe acolo...nici eu n-as rezista. sa stii ca si mie mi se inatmpla frecvent sa stau cu ochii beliti in intuneric si sa fac scenarii nasoale, mai ales ca se apropie nasterea...si eu zic ca e de la hormoni.
Alice, munci usoare!
Ioana, da acum de cate ori te mai scoala pe noapte? Eu ce sa spun, abia ce am ajuns la un echilibru cu somnul de noapte si o iau de la capat. dar poate o sa am o fetita cuminte si dormicioasa.
Dana, io nu radeam de tine...mie chiar mi-ar placea sa invat culori, asta cu desenul, pictura, designul (si pianul) a fost intotdeauna pasiunea mea. Acuma e drept ca nu m-am gandit ca le inveti in germana...
amironeanu spune:
Neatza!
Nu mai apuc sa va scriu, asa ca in loc sa recuperez mai intai scriu si apoi citesc.
Noi suntem bine, Stefi este o vesela si jumatate, am avut emotii cu reintoarcerea la cresa dupa o saptamana de stat acasa, dar nu am avut nici un fel de problema, nici cu adaptarea la noua ora nu am avut probleme. Luni dupa amiaza insa a fost foarte constipata si a fost maraita pana a reusit sa faca kk, drept urmare ieri dupa-amiaza am lasat-o sa manance combinatii imposibile (supa de rosii, cu struguri si cu iaurt de fructe
).
Dau si de baut, ne-a venit ieri masina si am luat-o eu
, azi dimineta cand am ajuns in parcare Stefi nu a mai vazut vechea Dacie si spunea "vai, vai, a luat tati masina" si apoi tare s-a mai bucurat cand i-am dat telecomanda sa deschida noua masina. Asa ca veniti sa va servesc cu o
.
Va doresc o zi buna!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
roxanaz spune:
heheh scuze ca am uitat de traducere: "niau" este "miau" adica pisicile aristocrate. umbla ca milogu' dupa noi prin casa cu carcasa dvd-ului si chitzaie "niaaaau. niaaaauuuuu" pana cedeaza unu' la nerv.
Cristal da ce ai maica? te-a luat hormonu' pe nepregatite? tratamentul ideal il stii: 78 grame ciocolata de ff buna calitate, eventual cu umplutura de rom
. si da, esti maso....tocmai acu cand doarme cupilu pana tarziu...te trezesti tu? eu pot pune la bataie urmatoatele dvd-uri/divx-uri: sesame street, baby Looney Tunes (2), Doamna si Vagabondul, 101 dalmatieni, sleeping beauty, nemo, hercules, jungle book, cinderella, alba ca zapada, ice age 1 si 2, mica sirena. daca am uitat ceva revin si completez listuta.
Mitzu hahaha cine e desteptu' ala? sa fie el gravid si sa nu bea cafea! ce-mi place mie de barbatii care dau verdicte din astea.....
edit ca am vazut postul andreei: sa stapaniti sanatosi masina fara nici o problema! 
alice2004 spune:
Da, si eu m-am gindit ca "niau" e "miau" de la pisicile aristocrate ... cine dorea desene animate, e un anunt la mica publicitate aici si o lista mare de filme, poate gasiti ceva interesant ! Noi ne uitam la veronica, pisicile aristo si tweety ... aaa, si alice in tara minunilor, in rest pe Andrei nu l-a captivat mai nik, asa ca nu am mai cautat altceva !
Burticilor, pupici multi
si bataita la hormonii care nu va dau pace !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
leeloo2004 spune:
Buna dimineata! Vin si eu sa-mi beau cafeaua cu voi...
Aseara m-am delectat cu poze - foarte frumoase toate! Am vazut pe Maria Cristalinei (mama ce ochi si ce cirlionti are, ma baga in boala!!! - daca o mai tunzi vin eu personal cu bita la tine!!), pe Giulia cu codite a Dariei - fata mare, ce mai! - pe puiutii Edi si Ana ai bilutei - niste scumpi!- pe philip cel pletos (mama, daca ar sta si Stefan sa picteze asa frumos...ce multumita as fi...), pe puiuta Lilianei - cu pulover roz...si sper ca nu am uitat pe nimeni!
Nu pot sa nu-i spun si eu felicitari lui Mitzu pentru predarea tezei - sincer te admir pentru tot! 
Noi nu prea suntem pasionati de desene animate desi am o intreaga colectie acasa (ca imi plac mie foarte mult...) - singura pasiune a lui Stefan legata de TV este cea a reclamelor. E de ajuns sa auda jingle-ul de inceput de reclame ca lasa tot ce face si fuge la televizor unde sta gura-casca pina se termina toate!
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
amironeanu spune:
Mitzura, felicitari pentru teza! Acum te-ai mai linistit si tu asa ca te poti concentra asupra nasterii. Sora mea are DNP pe 10 noiembrie, sambata eram sigura ca naste, dar bebe s-a hotarat sa mai stea un pic. Eu sunt un pic ingrijorata pentru ca ea nu a reusit sa renunte la tigari pe perioada sarcinii si sper sa fie totul bine cu bebe.
Nici noi nu ne uitam la desene, nu are rabdare. Nici la reclame nu se mai uita in ultima vreme, daca isi aduce aminte il cere pe Ghita si atit. Si noi avem o colectie uriasa de CD cu desene, Catalin a spus ca vrea sa le dea si sa le treaca pe DVD-uri ca sunt prea multe.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
mitzura spune:
Roxi, un destept care e medic cica, nu stiu ce specialitate...aia n-a fost singura aberatie, zicea ca pana la 8 saptamani se incheie organogeneza (wrong) si ca la 8 saptamani embrionul are 2 cm (io stiam ca numa 1-1 jumate)...in fine.
Cristal, (si cine mai e interesat), io am in plus fata de ce a zis Roxi (unele din lista ei nu le am) urmatoarele: Aladdin, Bugs Life, Shark Tale, Antz, Degetica si Pinocchio.
Andreea, sa o stapanaiti sanatosi! Tu o vei conduce sau amandoi?
Eu ii cmpar de Mos Craciun un laptop lui Tudor, dar unul destept care sa ii puna mintea la contributie. Cred ca i-ar placea ca e tot calare pe ale noastre.
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by mitzura
Eu ii cmpar de Mos Craciun un laptop lui Tudor, dar unul destept care sa ii puna mintea la contributie. Cred ca i-ar placea ca e tot calare pe ale noastre.
eu nu fac asta. un preten bun i-a luat copilului lui, la fel de atomic ca al meu un laptop din asta super destept...dupa 3 zile era praf ca cupilu il folosea pe post de cantar. ca sa ajunga la laptop-ul adevarat
ce sa va zic, ca Pat are 2 laptop-uri ale lui....de alea adevarate, cu ceva probleme. dar NU is bune. tot la ala care merge se repede. cred ca ii face taica-su un server de mail rapid ca sa se distreze cu el
mitzura spune:
Eu totusi incerc (din ala de jucarie, dar care sa-l invete diverse chestii). daca are tendinta sa-l strice, i se confisca (asa facem cu jucariile pretentioase si care au costat mult si pe care el vrea sa le rupa sau sa le arunce). oricum nu scapam fara sa ii luam si o masina, basculanta, etc, ceva de genul asta, ca altfel, ne intreaba mereu "unde e cadoul". (la ziua lui, pe toti cei care au venit numai cu hainute, sau cu alt fel de jucarii, nu masini, i-a intrebat intr-una "unde e cadoul" ....alea nu erau cadouri din punctul lui de vedere
)
alice2004 spune:
Laptoooop ?? Da, cunoastem, avem ... sau mai degraba am avut unul de jucarie, ca Andrei i-a dat ecranul de doua ori peste cap si fireste ca l-a rupt, apoi dupa ce l-am lipt de doua ori la rind a dat cu el de pamint si s-a dus lipitura rapid ... acum este lipit cu scoci muuult si vad ca rezista, adicatelea se joaca binemerci cu el si nu mai are tendinta sa il arunce pe jos, dar tot pisiu mare este mai interesant !!![]()
Si daaa, si noi sintem fani reclame, plus acelea de la radio, ca la bucatarie am un radio amarit care merge si andrei deja stie reclamele de acolo, ba mai si imi cere sa i le spun (sau mai nou zice "mami, cita", acica mami cinta si eu tre sa interpretez rapid una din melodiile preferate !!).
Iar pentru amatorii de pisici aristocrate, am gasit si varianta tiparita, cred ca e misto, cu poze exact din film ... e vreo sutasaizeci mii lei (vechi) !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete