Piticlonti de iulie-august 2004 (201)
Raspunsuri - Pagina 26
carmenp spune:
dario, ea rezista sigur toata treaba-i sa rezisti tu
mitzule, felicitari si de la mine
madam spil, spor la invatat colori![]()
olivia, n-ai inteles, intrebarea era cu bataie lunga, acum trebuia s-o duc ca nu mai putea sta mamica si pe altcineva cu care sa stea ilinca nu aveam. imi doresc s-o aduc acasa, e rau fara ei, in seara asta stateam ca berbecii si chitaiam cu coco, in vreme ce pe el il durea-n coada de noi, hhihi
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
AncaMaria spune:
Multumesc Olivia, eu am incercat odata o chestie dupa ureche dar nu a iesit.. acum o sa incerc reteta ta..
Despre TV, stiu ca nu-i bun prea mult dar chiar deloc, mi se pare aproape imposibil.. bine ca macar nu se uita cat e la gradi.. si da, a invatat multe chestii uitandu-se la emisiunile alea.. ieri de exemplu numara impreuna cu personajul de la tv.. eu in timpul asta faceam altceva.
kim222 spune:
Carmen eu pricep mai greu azi...este cu tine sau ai trimis-o ? Ai primite mesajele mele referitor la asta, nu?
Anca este bine la voi...eu trebuie sa vad si eu emisiunile alaturi de el ![]()
Nora__ spune:
Neatza fetele!![]()
Am avut cateva zile mai pline.Sambata...mancare si negresa Balbinei,ce s-a transformat apoi in tort...negrotei
Duminica...musafiri...neanuntati
+una bucata migrena.Dar macar luni am iesit in lume,cum se zice
,iar cireasa de pe tort a fost ca am fost singuri pana azi
Vazut toate pozele si pupam piticii frumosi si dragalasi si nu uitam nici mamicile harnicute
Mitzule...felicitari again si succes in toate si mai departe
alice...mea culpa pt reteta trunchiata.N-am realizat pe moment.

Cat despre cadouri...tot tren vroiam sa-i iau,dar cum nu ma uit la desene,nu stiam de Thomas si...alte smecherii
hmmmm...accidente in serie,se pare,cu piticlontzii.Ma bucur ca nu e nimic grav si va dorim multa sanatate!
Carmencito...pai bine mai,copiii plecati si voi va conversati cu papagalul?
Si ai mai si plecat rapid de la intalneala...ntz ntz ntz.
Ma duc la nani,ca nu mai pot si neuronul face greva foamei.Dar maine sper sa fie mai activ si atunci il las slobod sa alerge pe topic
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
AncaMaria spune:
quote:
Originally posted by Nora
Carmencito...pai bine mai,copiii plecati si voi va conversati cu papagalul?Si ai mai si plecat rapid de la intalneala...ntz ntz ntz.
Nora
Comorile NoreiNoi doi
Costume carnaval
Noutati
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
ce intalneala ? ce intalneala ?... hai Nora, zi tot
In alta ordine de idei, ma bucur ca sunteti bine si ati supravietuit fara tati

g_ioana spune:
Neatza,neatza,cine vrea o cafelutza calda?
Eu una ma declar ca nu mai pooot de somn,vreau si eu sa dooorm o noapte intreaga!!!
Am cetit dar nu compilez tot asa ca din amintiri,Bilutza si eu am vazut pozele tale si pentru ca le-am vazut si pe ale tzucureilor deja ma gandeam ca de acum asa o sa vedem multe poze la dublu,cand o sa apara Mara,Liviu ,si altzii pupam pe toti piticlontzii!
Daria,pupam boticul Giuliei,eu zic sa ai rabdare ca-si revine ea repede si ca sa o faci sa renuntze la greva cumpara-i revista cu Scooby ca are o masina bestiala cadou,a mea s-a jucat ieri cuminte in bucatarie cat timp am prestat eu ciorbitza si felul doi,ptiu,ptiu,ptiu
Nu-mi vine sa cred,Olivia posteaza retzete!?!
Apropo de intrebare,nu am inceput sa merg pe jos ca simt ca nu am fortza si mi-e frica sa nu adorm pe undeva,asa ca am gasit alta varianta!
pupici,merg la ore,mai revin pe la amiaza
gorodeii
aripile mele
Nora__ spune:
Neatza!
Anca...gagicile din Iasi s-au intalnit la un halloween decalat cu o zi.S-au costumat copiii si s-au prostit mamicile
S-a vrut initial o cuconada la un club ceva,dar pt ca multe mamici nu aveau cu cine lasa copiii,s-a mers pe alta varianta,la un centru de joaca pt copii a uneia din fetele din Iasi si s-a venit,care cu copii,care si cu sotzi.Iar Carmen a venit un pic si a sters-o fara sa pot sa ii vad pupila![]()
Ioana...ma bag io la o cafea.
Si ce varianta ai gasit?Mergi cu un scuter si te trezeste vantul![]()
Iar a aparut scooby?Alt numar?La asta ,daca e cu masini,chiar ma duc sa o caut.
Deci io sunt o norocoasa ca dorm noaptea.Si chiar daca teroristul cere apa,se mai scoala husbandul.Asta-noapte radea prin somn si comenta ceva.Cred ca visa ceva interesant![]()
Rares se uita de putin timp la desene si nu la toate.De multe ori nu-i plac si zice:'altu'...sa schimb canalul.Mai demult se mai uita la Promotor,ca e innebunit dupa masini,dar se plictisea la un moment dat,ca aratau aceeasi masina cum rula pe sosea si atat.
Cu ce jocuri se mai joaca ai vostri?Puzzle...cuburi...sau cu ce?S-au apucat de colorat?Al meu nu are rabdare
...si dupa ce sta cateva minute,o tunde prin casa la masini.
Sa aveti o zi frumoasa!
P.S. Anca...cine a supravietuit fara tati??(ma bag si io ca musca in frisca
)
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
roxanaz spune:
neatza
super frig si azi.
Mitzu felicitaaaaari! sa fie cu bafta la anu'! acu gata poti sa nasti linistita ![]()
am vazut pozele Mihaelei, ce cupii scumpi! alte poze noi nu au mai fost, nu?
Olivia hehehehe buna reteta astaaaaaaa! pupici lui Uka si vrem poze cu piratuuu'! 
Anca si voi la desene? cool, vad ca e deja manie generalizata.
Patrick de la 7 dimineata ne omoara cu "niau"....la 8fara ceva a cedat taica-su si le-a pus...si se facu liniste in casa ![]()
is cam ametita azi, nu stiu de ce....revin later.
sa aveti o zi frumoasa!
alice2004 spune:
Buna dimineata !
Io am luat-o pe urma lui Andries parca si am venit pe jos la sirvici, ca masina e in reparatii ! Si m-am bucurat tare, ca afara sint fro doo grade si mai adie si vintul, hehehe ! M-am trezit definitiv, asa ca nu mai am nevoie de nici un stimulent ! ![]()
Olivia, da ce ai patit, mama, de te-ai apucat sa scrii retete ?? Super faina crema aceea de conopida, am sa o incerc si eu peste citeva zile, ca pina acum am tot servit feluri facute cu conopida si vreau sa fac o pauza ! Pupici lui Uka si asteptam pozici cu micul pirat !
Cit despre statu acasa, mey, zau ca a fost bine, apropo de ce spuneam mai sus, ca nu am masina ... in afara de asta, a fost bine, ca Andrei a fost cuminte si nu s-a mai crizat ca in alte dati !
Vad ca mai toti copiii sint fani teveu si "disene" - asa le numim noi -, nici eu nu prea sint de acord, dar imi este aproape imposibil sa nu ii dau drumul macar oleaca sa vada cite ceva ! Iar minimaxul mi se pare cel mai dragut in materie de filmulete pentru copii, spre deosebire de jetix si cartoon !
Da, am luat si noi revista cu scooby, Andrei a umplut masinuta de jucarie cu personajele aferente (ca am cumparat mai demult o cutie cu toti protagonistii din scooby) si s-a jucat prin casa cu ea, nu a fost superincintat, dar nici indiferent ! Si ce este cel mai frumos este ca se aseaza pe covoras si rasfoieste linistit revistele (plus alte carticele) de ti-e mai mare dragul !!![]()
Nora, nu-i nici o problema, doar ca neuronu meu obosit nu si-a dat seama de la inceput ca lipsea ceva, bine ca am remediat-o pina a venit Florin, ca ar fi ris de mine cu lacrimi, ce baclava e aia fara "sosul" aferent ???
Roxi, hehehe, ce-i aia "niau", ca nu ne-ai dat traducerea si io una nu-mi amintesc de cuvintul cu pricina, asta daca l-ai mai scris inainte ...
Dana-speel, mama, cite culoooori ?! Si in limba germana (pe care io una nu am putut nicicind s-o invat !)... apoi succese maxime si bafta !!
Cristalina, as pune pariu ca tot ai sa vii cu ceva pentru Mariuca de la germania, ca stiu cum sint femeile, nu se pot abtine ! 
Carmen, cool, va conversati cu papagalul ???
Gata, ma duc sa muncesc si eu ceva ... ca am scris un roman !
O zi minunata va doresc ! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
cristalina spune:
Neata!
Am o stare...mi s-au inecat corabiile si nici macar n-as avea de ce. Hormonul bata-l vina. Imi fac tot felul de scenarii negre dimineata pana sa nu dea lumina si raman cu okii'n bezna gandindu-ma la tot felul de nenorociri...:)))
Si asta cu toate Maria s-a trezit azi la 7:30!!! Ptiu sa nu-i fie de deoki.
O fi trecut si copilul meu la un program de iarna...:)
Ioana, asta e revista cu Scooby noua!? Ia sa o caut si eu. (Maria a fost incantata doar de pix...("ubiii, ubiii"). Revista poate sa o citesc eu...:))
Alice, in secret m-am cam gandit ce-i cumpar...Da-mi iau numa desuuri cu mine si niste tricouri, sa am loc in geanta si sa nu fie greu...hahaha
Iete ce se petrec mamicile de la Ieshi...Bravo, tot asa sa o tineti!
Olivia, poze cu piratu', poze cu piratu'!
Anca, voi cum v-ati petrecut de Halloween?!
Banuiesc ca "niau" al lui Pat vine de la "miau" adica de la Tom si Jerry...dar poate ca am io creierii prea imbarligati dimineata...:)))
Sanatate la toata gasca,o zi frumoasa sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi