Piticlonti de iulie-august 2004 (201)
Raspunsuri - Pagina 25
alice2004 spune:
Andries, multumim si pentru pontul cu jucariile ! 
Acum, ca am baut si petrecut, putem pleca si acasa ... nu ? ![]()
Va doresc o dupaamiaza linistita si sa aveti grija de voi !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
biluta28 spune:
Cristalina - au petrecut la MC Donald's la Morarilor la Vaporas.
Pentru Roxana, mAmagiuliei si cei care nu au inteles mesajul eu am zis ca pun link cu poze si revin dupa ce citesc si eu din urma daca mai e cazul , nu ca as reveni cu pozele; oricum le puteti vedea si la semnatura unde dupa ce intrati setati albumul cu Ana aniversare 7 ani.![]()
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
cristalina spune:
Si noi fani Minimax!
Aaaa...vreau si eu desene animate noi!
Noi avem vreo 40 de titluri (plus minus cateva)...din care 10 cedeuri sunt pline de Tom si Jerry, Chip si Dale, Mickey, Donald. Dau la schimb! Trimit prin posta!
Ca Maria le stie pe dinafara si cateodata mai am nevoie de cate unul nou sa o nauceasca sa pot sa imi fac si eu treaba linistita...hehehe
(hal de mama, pun cupilu' in fata teveului si plec..dar asta e!)
Ieri i-am pus Veronica...a stat cu gura cascata 1 ora...:)
Prima data i l-am pus acum vreo 2 luni si nu a avut rabdare sa se uite...acum vad ca a prins-o.
Mitzule, si io o bere ca tare mi-e sete!
Sa fie intr-un ceas bun si sa se lase cu coronitza la vara!
Felicitari, tot respectul, eu n-as fi in stare!
Gabi, io deja fac planuri ce sa-i cumpar de Craciun...lista e exagerat de mare si evident cuprinde toate jucariile pe care le-am vazut prin magazine dar mi s-au parut prea scumpe ca sa le cumpar fara o ocazie speciala
...(bucatarie din aia de jucarie, ursi mari de plus, masuta din aia la care sa deseneze si sa faca lucruri, tabla de mazgalit...)
Cred ca sacul Mosului o sa aiba in el ce gasesc la ora aia prin magazine...:)))
Eu plec in germania in 2 saptamani dar cum nu am voie sa car nu o sa aduc nimic...Tare ma oftic pen' ca data trecuta i-am adus din germania jucarii si hainute faine ...
Hai ca ma intinsei!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
mitzura spune:
Multumesc pentru felicitari! A fost intr-adevar un efort mare.
Cristal....Ei, n-ai fi in stare...pai si eu de ce iti tot spun ca te admir...pentru ca ai fost si esti in stare. Noi avem toate desenele comandate de pe un site, de unde poti alege. Dupa ce faci comanda, ti le trimit prin posta in cateva zile si nu s-a intamplat sa nu mearga vreunul. daca vrei, iti spun site-ul (dupa ce-l intreb pe cosmin, ca el se ocupa cu chestii din astea.)
Ma duc sa fac clatite...ziceti si voi daca sunt normala la cap, dar ce sa fac, poftele astea!
speel spune:
Salutare.Voi radeti de mine vad!pai cum sa fie o placere sa inveti atitea culori frate?ca nu-s 10-50 as 540 la naiba!si sa dea boala ca daca ar fi in romaneste mai intelegi ceva ca sa bagi la cap dar asa in germana e chiar isterizant.si au neste nume culorile astea de m-am turbat de creieri.
cristal ,sa-ti traiasca sotu!daca vii in germania,ai face totusi bine sa nu ratezi un magazin de unde eu cumpar toate hainele lui Cado.Si unde sunt preturi de preturi.Si de doi ani am tot avut timp sa testez calitatea lor,impecabila de altfel.Si dupa n spalaturi hainutele arata ca noi.Pina in prezent eu nu am vazut preturi mai mici ca la ei.Si crede-ma pe cuvint ca am vazut tot ce era magazin de copii pe aici.a si gasesti si jucarii si tot ce-ti trebuie de imbracaminte.daca esti interesata spune-mi si-ti dau numele si ceva preturi.nu au magazine mari cum se poarta pe aici insa gasesti chestii foarte foarte frumoase si foarte ieftine.Si daca zici ca stai si doua saptamini,e si mai bine.Schimba hainutele cam la trei zile,eu de asta mai am putin si falimentez bugetul familiei.la trei zile hop si eu la cumparaturi!Deja sifonierul lui Cado geme si are numai trei canate.Si vreo sase sertare.
speel spune:
Adela,felicitari din tot sufletul.Tu chiar esti mama eroina,cu unul in brate cu altul in burtica si cu asa mari realizari,bravo!!!!!
eu maine am piua la scoala asa ca de asta bintui pe aici.Hai care mai veniti la taclale?
speel spune:
Ca sa nu uit cumva,multa sanatate la bolnaviori si bolnavioare si multi pupici la bubite de copii zbenguiti!
kim222 spune:
Azi ati scris mai mult..imi place!
Multumesc de gindurile bune..acum o inteleg mult mai bine pe Roxa!
ieri ma apucase ..sa-l duc la dr..m-a adus sotul pe pamint...![]()
Uka azi este pirat! De aseara sta numai costumat..este asa de mindru de el!Sper sa le faca ceva poze la gradi...
Ieri am fost f harnicuta...si am gatiti supa-crema de conopida ..si pt ca nu mai facusem niciodata si retetele erau diferite..le-am combinat in stil propriu si personal
.. si a iesit o minunatie!Daca a mincat pina si Uka ...l-am lasat sa-si adauge el minicrutoanele..si ce fericire a fost!
Eu nu suport pe Thomas The train...asa desen stupid eu nu am vazut! Noi avem calea ferata si pe Thomas cu vagoane...dar atit!
De citeva zile Uka este fun Hansel si Gretel dar varianta film..nu desene animate..
Roxa atunci sa traisca Mugur! Nu stiam ca are doua nume! Bine ca scapi de congrese...dar numai pe anul asta!
Tu ai intels gresit...de ingrast ma ingras in US si slabesc in Ro!
Sa traiasca si d-nul Cristalin!Si relxare placuta in Germania!
Gabi multumesc ca te gindesti la mine!
Am sa urmaresc evolutia casei..si am revin cu intrebari despre costuri...Nu am vazut pozele cu Stefan..am uitat..mea culpa!
Daria pupici la buba...mai bine mai mici si mai marunte..decit una si buna! La lovituri ma refer!
Eu nu am inteles nimic...coloana ok...dureri inca..ce diagnostic ai?
Alice bine te-am recuperat! Cum a fost cu cupilu acasa? Vroiai la servici..asa-i ? Spune drept!
Carmen deci pina la urma te-ai decis..ai trimis-o pe Ilinca..
Adela eu sint aici si astept..ca ai zis ca dai de baut!
Sanatate la toti copilutii bolnaviori!
Ioana ai inceput sa mergi pe jos?![]()
M-am intins....sint pe aici...
AncaMaria spune:
Olivia, astept poze cu Luca pirat... si da-mi si mie pliz reteta de supa crema de conopida... aia "combinata" a ta ![]()
Daria, am tot zis ca pun poze dar nu prea am mai facut in ultimul timp... o sa incerc zilele astea... pupici Giuliei sa-i treaca gurita repede
... si Bia a avut mari probleme cand si-a julit gura si strambat dintii asta vara...nu a mancat vreo 2 zile dar a baut lapte..
mitzura, felicitari pentru teza!.. stiam eu de acu cateva zile ca o s-o semneze ![]()
Si noi ne uitam la "sene" la greu... mai ales cand am io treaba... acum stie toate emisiunile de pe canalul pentru copii... mie imi plac ca sunt f. educative si nimic infricosator..
kim222 spune:
Eu iar am citit ca pina la 3 ani copii nu trebuie sa se uite DELOC la TV...nici macar la emisiuni educative!
Eu nu-s de acord...Uka a invatat multe de la ele!
Anca sper sa intru in posesia lor..eu nu am aparat cam de multisor..La voi la cresa nu se face chiar nimic?Uite reteta de supa/crema:
-2 conopide mici (sau una foarte mare)
-1 ceapa
-citiva morcovi
-ceva telina
-2 cartofi
Se fierb toate. Se dau prin blender diluindu-le cu apa in care au fiert(sa fie insa f groasa!!!). Separat pe foc in putin unt se pune o lingura de faina...si se dilueaza tot cu lichidul in care au fiert si se face o crema (se mesteca f bine sa nu se faca cocoloase faina). Se adauga crema de conopida si se dilueaza cu lapte (pina ajungi la consistenta dorita). Separat am batut 2 oua si siminitina(care se incorporeaza treptata pt a nu se coagula albusul) si ele adaugate apoi la supa.Se da in clocot. Dupa ce stingi focul se adauga patrunjel. Se serveste cu crutoane. Pofta buna!
Ce sa fac felul 2...Dati-mi si mie idei...dar fara fasole,mazare, musaca...vreau ceva mai deosebit!
Va mai spuneam eu ..de prea multa mincare pe aici..nu mai suport sa pap aceleasi lucruri...![]()
edit am pus si putin Vegeta (merge si fara) si f putina sare.