Piticlonti de iulie-august 2004 (201)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Nebaut apa!? Nu prea mult.
Problema e ca s-ar putea sa fie in greva si sa treaca ceva timp pana cere si de mancare.
Parerea mea e ca si-a umplut prea tare stomacelul ieri si acum e intr-o pauza mica...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Alice2004, esti salvarea mea, unde gasisi trenuletu`thomas???Da si mie please o adresa ceva ca si eu disperai in fiec.zi, cere thomas, noddy si altele pe care eu nu le stiu ca nu stau ziua acasa , pe trenulet il stiu cum arata dar pe noddy si celilati.......

si Matei(2.aug2004)
matei mai mic
octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by alice2004
Bine ca nu si Noddy, ca pe Thomas l-am gasit, da pastalalt nicigind !!

si io vreaaaaaaaaaaaaaauuuuuuu! Alice pls zi de unde il luasi!
Patrick e la fel, mort dupa Noddy, Thomas si Pompierul Sam, sta lipt de tv. da macar is fericita ca sunt desene frumoase.
Mihaela si io am crezut la fel ca Daria, ca pui pozele si revii asa ca data viitoare nu mai fii asa subtila ca nu pricepem usor .
Dario nu chinui copilu ca o doare clar buzita...las ca o manca cand o putea. fa-i niste conopida cu smantana din aia de ii place ca e mai moale....sau alte feluri similare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Eteeeee, ca imi gasii clienti !! Va dau gagici linku, bineinteles ... am dat si io la nimereala o cautare pe yahuuu si am avut norok ! Hai ca va trimit acusi !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Gata, trimisei !
Magda, hehehe, te-am botezat Mihaela, tre sa dau un miel ! Cer scuze !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by philip

am uitat sa spun c-am vazut tzucureii, vazusem poze din albumul respectiv dar le-am savurat cu mare pofta pe cele cu copiii dormind (oare de ce??), pacat ca ochii aia albastri se ascund mai mereu :)
am mai vazut o pereche, ana si edi, mey, da' ce serios e edi, ptiu, zici ca-i barbatel nu gluma, nu se amuza el cu una cu doua
frumos leut, marcela, asteptam impresii de haloween romanesc:)
gabi, sa-mi fie cu iertare dar eu n-am vazut linku la poze, daca ti se face mila poate-l repeti si pt cascati
va imbratisam virtual si un halloween de toata pomina!

philip&andreea

Buna ziua!
Mai intii sa-i raspund Andreei - linkul e sub semnatura mea, la "pozele nou-noutze..." - le gasesti in albumul din Octombrie 2006 - spune-mi daca nu te descurci si iti dau linkul direct.
Am citit putin din urma - Kim - ce sperietura ai tras! Ma bucur ca Uka e bine...Si pentru ca stiu ca erai interesata de cum merge casa, am facut un album intitulat "Casa" - o sa pun acolo poze ca sa vezi cum evolueaza constructia - cred ca azi incepe turnarea fundatiei.

Stefan e mai bine, azi-noapte parca nu a mai suferit atit din cauza nasului, asa ca i-am dat voie mamei sa-l scoata putin afara desi era cam frig...

Vad ca deja va interesati de jucarii - sa inteleg ca va pregatiti de Craciun? Eu marturisesc ca am inceput deja sa ma gindesc, dar cum peste 2 saptamini voi fi in Atena sper sa cumpar toate cadourile de Craciun de acolo...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Fetele, ia lasati voi ce faceti pentru vreo 5 minute si haideti la o bauta. Ia uitati aici, pe alese, ce va pofteste inima.

Am zis ca dau de baut cand termin teza si o depun. Azi am reusit sa fac si aceasta ultima chestie, asa ca o sa dorm muuuult mai linistita cateva luni. Sincer, prin vara, nu credeam ca o sa reusesc.

Tudor n-are pasiuni din astea de pe minimax, de aia ca nu se uita. In schimb, ii pune tati in fiecare seara pe laptop desene. Are doua preferate. Un desen-film cu masinute, tare haios (Cars), dupa care e innebunit si Tom si Jerry. De cand a facut greseala sa i le arate, trebuie sa faca vizionare in fiecare zi cel putin o data, ca altfel e jale.
In curand o sa le vada pe dvd, ca e mai sanatos asa, decat pe laptop.

hehe, Cristalina, deci asa nu vrea sa se uite ....Adevarul e ca la sociologie mai sunt cum mai sunt, dar daca prind vreo lucrare de fizica materialelor (parca, nu?) si eu tai in carne vie

Daria, pupici Giuliei, sa treaca repede.
Si noi am avut un accident mic aseara, era o masuta langa pat, si cum asta e placerea lui sa stea cocotat numai pe masa, s-a gandit sa sara de pe masuta pe pat, ceea ce a si facut, dar s-a dezechilibrat si a dat rau cu fundul de marginea mesei si apoi a aterizat intre masa si pat. Si noi eram amandoi langa el. Dupa aia a plans o ora ca il doare fundu.

Speel, ce chestii faine inveti tu! Mi-ar placea foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Io`s acilea si beau cu voi in timp ce ma pregatesc pt mersu` la doc.
Felicitari, Mitzura !!! Si toata stima si respectul !
Bey, asta a mea nu vrea sa se uite la teveu nici daca o leg de ecran, cere doar muzicaaa si gata. E defect cupilu` !!!
Leeloo - bine ca sunteti o leac` mai bine

Am fugit, revin dup`aia

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Ura, ura, Mitzule !
Felicitari cu carul si ... sa bem atunci !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

deci intru si eu 2 minute ca mai mult nu am, am citit 10% din ce ati scris, va pot spune ca jucariile cu thomas, noody si altii de pe minimax sunt la diverta in plazza si la inca o librarie pe dorobanti, dar au niste preturi de te cocoseaza...mitzu te felicit pentru depunerea tezei, poze nu am vazut deloc, dar pun pariu ca sunteti mari si frumosi!!!

Andries

Mergi la inceput