Piticlonti de iulie-august 2004 (201)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gama spune:

La multi ani !!!..........Cristalinului!!!Multa sanatate!

si Matei(2.aug2004)
matei mai mic
octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

dlui.Cristalin

Mey, io nu`st superstitioasa, dar cand prietena lu`fi`mea a picat acu` 3 zile cu capu` de tocul usii, prietenu` mai mic a picat cu capu`ntr-o piatra, am zis ca amu` noi urmam, ca nu e 2 fara 3. Ei bine, are Giulia mea un bot de te sperie. A cazut iarasi pe asfaltul intins ... ca deh, mergea cu mainile in buzunar, desi cunoscand-o, nu era nici o diferenta daca le avea la "indemana", ea cand pica are asa un elan de zici ca e impinsa. Asa ca nu vrea sa pape si nici sa ne vorbeasca, nici mie nici dadacai ... sper sa ne treaca repede ...

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei
[am zis ca amu` noi urmam, ca nu e 2 fara 3. Ei bine, are Giulia mea un bot de te sperie. A cazut iarasi pe asfaltul intins ... ca deh, mergea cu mainile in buzunar, desi cunoscand-o, nu era nici o diferenta daca le avea la "indemana", ea cand pica are asa un elan de zici ca e impinsa.

mai a naibili de veatza is vorbiti cupiii astia! ufff ca-s asa neatenti...refacere rapida si Giuliei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

vad ca nu prea va plac pozele cu copii mei

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mihaela, hai mah, ca io vazui pozele tale dar nu am avut timp sa scriu ... sa iti traiasca amindoi copiii, ca frumosi sint !! Dupa cum vaz eu din poze, cred ca s-au distrat de minune la petrecere !!
Daria, pupici si Giuliei !! Sa treaca buba repede !!
Si ca vorbiti de vaccinuri - eu am ales varianta cu niciunul ! Cum nu mergem la gradi, zic eu ca nu e nevoie prea mare de ele ! Daca e sa faca bolile copilariei, eu prefer sa le faca acum, la virsta aceasta si nu mai tirziu ! Oricum, sa nu intelegeti ca sint contra, asa ca acelora care se vaccineaza, bafta si sanatate multa !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

io m-am uitat pe pozici si-am scris cam ashe "vazut pozici bestiale cu lia pui, cu ana si edi, cu pupi (andreeeo, io din cauza ta am sa emigrez brei, m-ai albit cu peisajele alea) si nu`n ultimu` eind pe adeluta, pupam mama pe voi toti (am uitat pe cineva!?)" vezi fro doo pagini in spate

quote:
Originally posted by biluta28

vad ca nu prea va plac pozele cu copii mei

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mihaela, sa-ti traiasca frumosii si sa fie sanatosi. Edi e intradevar un adevarat domnisor, sobru...serios...:)))
(recunosc ca-i vizionasem, stiam eu ca am uitat sa zic ceva...)
Unde v-ati petrecut?!

Multumim tare frumos de urari!
Mitzule, sa stii ca e cam caine si taie in carne vie, nu vrei sa se uite pe lucrarea ta!...:)))
Noi am facut anul trecut din doua, cate jumate de doza la o luna diferenta. Nenea doftorul a zis ca e mai safe asa (de fapt eu ii zic ce cred si el de obicei ma aproba...zice ca io-s aia care are doctorul pe net!)

Noi facuram joi vaccin antigripal. Absolut nici o reactie.
Inca asteptam farmacistul sa ne aduca Havrix-ul.

Gata distractia, trebe domnu' sarbatorit sa se duca sa-si culce odrasla....:)))
Am avut o tuica de Pitesti care a avut tare mult succes...hehehe
Iar m-a luat lumea la intrebari ce e, fata sau baiat...O tanti mi-a zis ca ea avea burta mai mica decat a mea cand s-a dus sa nasca.
Noroc ca nu ma supar repede...:)))

Daria, sunteti de gasca....cum s-ar zice...Sa nu-i lasati pe ceilalti pitici singuri la necaz...hehehe
Pupam sa treaca repede.

Alice, tu esti p'acasa acum, trebe sa citesc mai cu tot creierul ca nu m-am lamurit...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Ba io n-am vazut pozele ca ai zis ca revii si n-ai mai pus link. Sau io`s chiar oarba de tot. DAR, Biluta, nu te supara pe noi, mai pui o data linkul. (io am asteptat si dincolo link pe bebelusul).
Da` vazui acum pozele cu Maria ce se pregateste de petrecere.

Intrebare: cat timp rezista cupilu` nemancat si nebaut ??? Ca giulia nu vrea sa-si deschida gura, abia a baut lapticul si atat, acum doarme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Nope, Cristalina fata draga, is la uorc !! Dar nu mai stau mult, hehehe, ca acusi se face de ora patru ! Eram in cautari pe net (ca asta fac acu in loc sa lucrez, ) de trenuletzul Thomas, ca de cind cu minimaxul, numai Thomas vrea al meu copil !! Bine ca nu si Noddy, ca pe Thomas l-am gasit, da pastalalt nicigind !!
Daria, io stiu ca un copil care e hidratat poa sa reziste destul fara de mincare, ca mai citii paici pe forum cazuri de odrasle care faceau greva foamei !! Ai rabdare cu bietul copil, ia incearca si tu ca cazi in freza derect pe asfalt si porma sa vezi daca-tzi arde de mincat !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Alice - d`aia zic, ca io picai cu botu-n bordura, deh, am fo` tare cuminte, iar in alea 3 saptamani cat a durat refacerea, ai mei au albit (oricum io nu mancam decat fortata de imprejurari si amenintata).

Daca ati vedea ce botic are, cand am vazut-o n-am putut decat sa plang, dar mi-a trecut ca se uita la mine ciudat

Mergi la inceput