Piticlonti de iulie-august 2004 (201)
Raspunsuri - Pagina 22
alice2004 spune:
Eee, m-ati dat disparuta, nuh ?
Fusei acasa cu al meu copil, ca nu am avut cu cine sa il las - Florin a avut de lucru iar maica-mea era in pribegenie la rude in Arges, asa ca mi-am luat o zi libera de la uorc si am stat cu Andrei ! Si cum vremea s-a inrautatit si la Bucuresti (mamaaaa, e un friiig aici de crapa pietrele !), am stat mai mult in casa si ne-am jucat cu toate jucariile ! La pisiu nu am mai ajuns, ca daca ii dau drumul nu mai scap de gizmo si trebe sa ii pun desene animate la greu !! Si cum nici in uichend nu ajung la calculator ... asa lipsesc eu de pe firmament ! Praji nu am mai facut, ca nu am avut timp decit de baclavaua Norei - dar meyyy, fata mosului, lipseste partea cu siropul, ca fara el e nashpaaa rau ! Eu am crezut ca am stricat toata ingineria, dar am dres-o a la Sanda marin si a iesit ceva mincabil, Florin a zis ca e buna !!![]()
Am vazut si poze - pupici tuturor poznasilor si sanatate muciosilor !!
Olivia, mama, ce sperietura cred ca ai tras !! Stiu si eu cum este cu leaganele astea de copii mai mari, la noi in mai toate parcurile numai deastea sint, de parca edilii nostri nu au aflat ca mai exista si grupa de copiii sub 3 ani !!! Andrei a cazut pe spate dintr-un asemenea leagan, dar am avut norok ca nu era prea sus si era iarna si purta o geaca groasa, asa ca a avut ce amortiza caderea ! Dar tot am vazut negru in fata ochilor si am tremurat ca varga toata dupaamiaza ! Pupi lui Uka si slava domnului ca este OK !!
Daria, masaj cu un gagic misto, zici ? O sa ma gindesc ... hehehe !
Magda, zi-le bre ce ai pe suflet, ca daia sintem aici !! O sa vezi ca o sa te simti mult mai bine dupa !!
La Multi Ani pentru sotii sarbatoriti, sanatate multa si numai bine alaturi de familiile lor !
Am mai citit ... dar biensur ca am uitat, asa ca ma duc la ale mele munci ! O sa mai revin, totusi ... ca nah, dependenta e mare !
O zi minunata va doresc !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
mitzura spune:
Neata si de la Sibiu.
Frig si pe aici, dar soare....macar atat ca ieri ziceai ca se termina lumea (vant rece, ploaie marunta, nori negri).
Eu fac mancare (mai nou de cate ori gatesc imi tot pun in plan sa fac mai multa mancare, ca poate maine poimaine ma duc sa nasc si sa aiba puii ce manca pana ma intorc
).
Olivia, foarte nasoala sperietura ai tras! Bine ca s-a terminat cu bine. Si pe noi ne intreaba lumea ca de ce stam tot dupa el si nu-l lasam si singur, dar mie nu mi se pare inca safe sa fac asta, nu are discernamant sa stie de unde poate sa cada si sa se loveasca. Iar locurile sigure, in care sa-mi permit sa-l las ca nu se poate accidenta orice ar face, sunt foarte putine pe aici.
Gabi, fain atunci, daca mai treci! da, Sibiul va arata super in cateva luni, deocamdata ma mir ca n-ai zis nimic de circulatia infernala si de faptul ca jumate de Sibiu e inchis. Sau probabil ca venind din Bucuresti esti obisnuita cu asta....pe noi ne termina psihic.
Roxi, eu vreau sa te intreb daca la varsta asta se face vaccinul antigripal in doua doze sau tot odata?
Diana, sanatate multa Iancai!
Si noi vrem sa facem si antigripalul si ce impotriva Hepatitei A si Varilixul, dar sunt cam multe, trebuie sa aleg.
g_ioana spune:
M-am intors,normal ca n-am rezolvat nimic,dar asta este, si bonus,mi-a murit calculatorul!
Olivia
uite asha intinerim noi
,eu am albit numa' cand si-a prins degetzelul la sertar,asa ca trebuie sa-mi fac suvitze iar,sa nu se mai cunoasca!
Noi cred ca raspundem bine la tratament,parca am mai scapat de mucusori si tuse ,mai stam in casa vreo zi doua asa ca tot timpul trebuie sa prestam activitatzi!
Pupici la tot poporul
gorodeii
aripile mele
carmenp spune:
ioano, de ce nu fusesi la bostanida?
quote:
Originally posted by g_ioana
M-am intors,normal ca n-am rezolvat nimic,dar asta este, si bonus,mi-a murit calculatorul!
Oliviauite asha intinerim noi
,eu am albit numa' cand si-a prins degetzelul la sertar,asa ca trebuie sa-mi fac suvitze iar,sa nu se mai cunoasca!
Noi cred ca raspundem bine la tratament,parca am mai scapat de mucusori si tuse ,mai stam in casa vreo zi doua asa ca tot timpul trebuie sa prestam activitatzi!
Pupici la tot poporul
gorodeii
aripile mele
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
cristalina spune:
Neata!
Olivia, asta da sperietura! Ma bucur ca sunteti sanatosi...Mi-am tinut respiratia cand am citit!
Am vizionat un leu ...pui de vrabiuta ( ce fain suna) si renul de la Ieshi care joaca "shac" (si Maria mea e mare amatoare de "shac matz" numa' ca noi nu avem sah, jucam cu toate chestiile mici care ne cad in mana...
)
Gabi si io's cam zapacita, mai pune o data link-ul ca nu-l vazui...
Multumim de urari! Sa-mi traiasca barbatu', sa fie sanatosi si voios si sa se bucure de noi pana la adanci batraneti
"Ca cadou" de ziua lui, Maria a dormit pana la 7.15 (cu treziri foarte dese de la 5.30, dar ideea e ca John a putut sa doarma pana tarziu)...:)))
Mitzu, felicitari!
Diana, zicea la ziar de vacanta la paris impreuna cu sotia si fetitza, crosetau pe tema asta, nimic rautacios...:) (ca uitai sa zic).
Gama, vezi ca stii ce sa zici?!...![]()
Tinem pumnii pentru bebe, incurajam cu spor!...:)
Daria, nici nu poti sa-ti dai seama ce invidie ma apuca atunci cand citesc ce mananca Giulia...Ptiu sa nu va deoki!
Pupam toata gasca, am reusit sa citesc mai pe sarite pen' ca facem chef de chef la servici...:)
O zi excelenta sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by carmenp
roxana, de care vaccin antigripal va faceti?
nu jtu de care imi rezervara astia in farmacie, unu dintre cele trei (influvac, vaxigrip si fluarix).
Mitzurel, daca ati mai facut si anu trecut se face acum o singura injectie. daca nu, in doua portii, una acum si una peste 2-4 saptamani.
g_ioana spune:
[quote]Originally posted by carmenp
ioano, de ce nu fusesi la bostanida?
[quote]
Mi-e ciuda de mooor,ca n-am fost,dar eu nu merg la distractii decat in trio si cum "renul" este mucios,of,of,mai,mai si ne pregatisem cu bostani si chiar cu costumatzii.Tu ai fost?
LA MULTI ANI SOTZ DE CRISTALINA SI TATA DE BOTOSHICA SI SAMBURICA!!!!
SA-I DEA DUMNEZEU MULTA SANATATE,RABDARE SI PUTERE SA AIBA GRIJA DE FETELE LUI!!!!
gorodeii
aripile mele
mitzura spune:
N-am facut anul trecut, deci ar trebui de doua ori. De doua ori inseamna ca ii injecteaza juma de seringa (fiola) acum, si restul il pastrez 2-4 saptamani. Se poate pastra atat, daca odata l-ai inceput, sau trebuie sa cumpar doua? Intreb ca parca vad ca pediatra da din umeri ca nu stie. De fapt nu, ea o sa zica ca mai bine nu il fac.
Mersi mult de lamuriri!
Cristal, sa-ti traiasca sotul si sa fie sanatos (bei, azi noapte l-am visat ca se uita peste lucrarea mea
), nu mai stiu daca am zis ieri! Si distractie faina la chef. (Ce chef am si eu de un chef, da nu se arata prea curand)
roxanaz spune:
Mitzu poti lua unul singur si sa il tii la frigider dar mai safe e sa iei doua. daca mai gasesti un pitic in aceeasi situatie e super, ca nu irosesti nimic.
Cristal, la multi ani pentru sotioru matale! 
mitzura spune:
Ok, Roxi, mersi!
Ma duc si eu in piata sa cumpar un bostanel, ca sa avem activitate deseara ![]()